Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Emaaimee, cauta subiectul despre Attachment parenting la Parintii intreaba, s-ai scris f. multe pagini interesante, experientele mamicilor. Din pacate a degenerat intr-o "discutie" aprinsa, ca de obicei cand nu toata lumea este de acord cu ceva relativ nou. Mie, personal, mi se pare f. interesant, chiar vreau sa citesc mai mult desi nu am probleme cu Iulia. De acum am ceva mai mult timp, sper sa reusesc.

Acusor, de ce nu deschizi un cont in care sa se vireze alocatia? Decat sa bati lunar drumul pana la posta, pt. 24 ron, mai bine faci asta. In Bucuresti se rezolva la institutia din str. Parintele Galeriu, nu stiu exact cum o cheama.

Brianamica, ma bucur ca v-ati distrat, ai grija ca Ana va urma modelul Elei. Sa te tii atunci de chefuri unul dupa altul . Pupam cucuietele !

Cryna, nu cumva este o enterocolita? Poate ar fi bine sa dati o fuga la medic, sunt frecvente sezonul asta. Sanatate puiului!

Hristina, tu deja esti antrenata la traznai, cred ca te-ai obisnuit deja. Maine-poimaine va merge, sa vezi atunci ispravi .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Diana, saru'mana pentru lamuriri. In septembrie ma duc la un control.
Si noi vrem sa depunem dosar la ANL. Imi trimiti si mie, te rog, pe PM, de ce acte ati avut nevoie si ce pasi ati urmat? Ne-am tot codit, ca sa zic asa, daca sa depunem sau nu. Desi n-am mai avut discutii cu mama, ne-am hotarat totusi sa ne mutam cu chirie.

Felicitari! Sper sa obtineti apartamentul cat mai curand!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Vali, felicitari pt. dintisor si refacere rapida, ca sa va distrati la mare!

Giana, spor la treaba !

Dania.nicol, f. bune dimensiuni! O sa le trec in lista. Iar vocabularul este bogat, cred ca toata ziua turuie . Mai scrie, cum vorbesti singura? Suntem toate un grup, nu este nimeni exclus de aici . Felicitari pt. primii pasi!
Bubitele mai mult ca sigur sunt de la caldura, spala-l des peste zi, cu apa rece, tine-l dezbracat. Nu da cu nimic, decat daca se infecteaza.
Alergia nu apare numai pe manute, ci si pe piept, fatza. Daca este vorba despre o piele atopica, atunci apar pete rosii si aspre, nu bubite.

Geanina, felicitari! Sa fie intr-un ceas buna, sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara! Ai preferinte?
Asteptam poze de la mare.

Joker, am mancat pui indragostit cu urechi de lemn , eu asta mi-am ales. A fost delicios!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Cryna, vad ca aveti diagnostic. Sanatate si refacere rapida! Ai grija sa fie hidratat, daca refuza mancarea nu il forta.

Nicoleta, ma bucur ca v-a priit sejurul. In zona inghinala se simt frecvent ganglioni palpabili, sunt un fel de dovezi ca au fost infectii in corp, la femei de ex. anexite. Daca dr. nu s-a alarmat, nu e cazul sa te alarmezi nici tu. A avut vreo raceala, infectie urinara, enterocolita pana acum?

Dania, si noi desfacem pampersul. Solutia- chilotei de bumbac peste scutec si atat. In rest la pielea goala . Am vazut pozele de la mare, se vede ca s-au distrat piticii.

Anis, cum a fost la petrecere? S-a simtit bine sarbatorita ?

Mergi la inceput

Acusor, ti-am trimis un PM. Sper sa va incadrati in conditii.

Vad ca am ramas singura. Pe unde esti, cuscra?

Va pup, noapte buna si voua si ingerasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

buna dimineata si la multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi adaugarea unui anisor sau unei lunisoare...

diana, super felul de mancare...

acusor, mult succes cu anl-ul, si tie si dianei...

anis, cum s-a distrat motata?asteptam detalii

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Pupam si noi puiutii care fac astazi 1 anisor:

LA MULTI ANI !

Ingrid (anis)
Ioana Simina (nique 15)
Gabriela Maria (ellarot)
David Andrei ( deny82)
Alexandra(micha08)

si la 1 an si o luna o imbratisam pe

Oana (emaaimee)

Sa fiti sanatosi copii, sa va bucurati parintii si sa aveti parte de o viata plina de bucurii !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE IMPLINESC 1 ANISOR IN ACEASTA LUNA !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,fericiti si sa aveti mult noroc in viata !

Fac urarile cu anticipatie,pentru ca "dispar"3 saptamini !
Intru in CONCEDIU!

Tuturor bebelusilor si mamicilor pupicei dulci!
Sa aveti parte de o vara plina de impliniri si realizari si sa ne revedem cu bine!

Cristina , Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

In cazul asta concediu placut si luuuuungg....ti se va simti lipsape tine si pe cei doi nazdravani

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele
Revin si eu din pacate nu bine. Dupa ce duminika am tras eu cu greturi si stari nasoale, am dat la boboci, luni Luca a facut febra mare 39 si de atunci ne luptam cu ea. Ieri nu am fost la serv, am fost cu el la dr si are laringofaringita acuta. Ne-a dat antibiotic Amoxiklav (sper ca am retinut bine) Am inceput aseara sa-i dau. A facut ieri intre 38.3-38.8. Azi noapte a dormit mai bine, pt ca nasul e fff infundat, ii dam cu Vibrocil si apa de mare. Iar azi dim la 5.30 a facut iar 39. I-am bagat novocalmin supozitoare, si a a dormit saracutzul pana la 8. Avea 38.3 cand s-a trezit. Sper sa inceapa si antibioticul sa-si faca efectul. De mancat numa iaurturi, ceai si piure ffff moale. E blegutz, si are ochii inlacrimati, i-am pus si in ochi, Genticol, pt ca erau fff rosii aseara si curgeau, azi dim era mai bine, la ochi. Lapte n-a mai papat de luni, ca nu vrea Vroiam sa va intreb, leacurile astea babesti merg la ei, asa mici: adica albastru de metil avem voie sa le dam??? Dr nostru a plecat ieri in CO si nu as vrea sa-l mai deranjez. Poate ca suna stupid ce zic, dar nu stiu ce sa-i mai fac
Eu am slabit un kg, de nesomn cred si mancat pe apucate, la serv am o groaza de treaba, sper sa rezolv azi ce se poate , ce e urgent si sa-mi iau 2 zile de CO, sa-l pun pe picioare.
AAA si colac peste pupaza, duminka si luni, l-au omorat si dintzii, ca sa vedem ieri dim ca au spart ceilalti de jos, habar n-am cum se numesc

Anis, am auzit vestea, ma bucur pt voi. Noi inca nu am aflat, dar eu banuiesc ca e tot baiat Cred ca dupa ce vin din CO ma duk la echo

GeaninaElena, felicitari si tie cum te simti???

Imi pare rau nu am timp sa va citesc, va pup pe toate

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 12+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput