Fibrom uterin (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

ilona,dragutza, cata rabdare ai tu!

saru'mana pentru toate detaliile pe care mi le-ai oferit.

e adevarat ca experienta ta pozitiva reanimeaza sperantele mele obosite...fiecare din noi suntem un caz in parte.
durearea e alta, ca nu pot hotara de una singura ce e mai bine pentru mine.
inca nu am gasit medicul care sa-mi dea increderea ca o operatie m-ar ajuta. nu acuz pe nici unul. fiecare mi-a zis e s-a priceput si ce a crezut ca ar putea face in cazul meu , insa nu l-am gasit inca pe cel care sa-mi ofere linistea ca operatia ar fi una reusita (sau macar aproape).
de aceea tot caut, tot felul de variante, leacuri...orice m-ar putea ajuta.
multumesc din suflet pentru urari, stiu ca sunt sincere.

tu sa ai parte de ce-a mai usoara nastere prin cezariana, nu te teme pentru bebe, va fi bine si sanatos tun!
pregateste-te sufleteste pentru marea intalnire.
sa ai grija sa memorezi fiecare secunda... trairile acestea, toate, te vor hrani intreaga viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Fetelor, este foarte posibil ca ILONA, sa aibe dupa nastere un uter nou datorita faptului ca a fost alimentat cu destul progesteron in timpul sarcinii ......cam asta sper si eu sa faca progesteronul (cu toate ca el este sintetic) si cu uterul meu si sa numai fiu nevoita sa fac operatia.....
Oricum, am inteles ca de la anu' vor fi sperante sa faca bebei si fetele fara uter.....se va face transplant de uter.....dar la noi chestia cu transplantul probabil ca va mai dura si probabil ca va costa destul incat sa ravnim dupa el.....
Noapte buna la toate fetele.
Mioritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ilona, Mcbeal,ce dragutze sunteti cu bb ai vostri !
Va doresc numai bine si astept sa ne mai scrieti, sunteti tare dragutze !

Ajutati-o pe Barbye!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

Mergi la inceput

arinnutza,
am primit poze frumoase!!!
iti sta mai bine cu fata libera, cu parul strans.
mooama , da ce ochi albastri ai, parca-s lentile de contact!
vreau si eu!

mioritza
de unde stii mama, ca o sa se faca transplant de uter???

Mergi la inceput

Pisi da' unde ai vaut tu ochii ca eu ma uit la ce am trimis si sunt neclare si inghesuite, dar am vrut sa incapa mai multe? Las ca mai trimit din noua cteva cu mutra ca-s incretita rau la dimensiunile alea,,,

Asa e, unii zic ca imi sta mai bine cu parul strans insa pe mine m-a cicalit mama sa mi-l tin asa ca asa ii placea ei si m-am saturatsi oricum m-am hotarat sa-l las lung dar mai e pana ajunge tot la acelasi nivel si vine in fata...oricum daca n-ar fi lung n-as avea ce sa strang - ca scurt l-am avut foarte multi ani dar acum nu ma mai prinde si nici nu-l mai suport tuns- si mai ales sotului ii place parul lung asa ca...Am luat balsam pt par lung, o perie care ii da volum- dracovenii de-astea sa stea mai bien ca nu imi place sa ma coafez - nu le am deloc, eu cu clama de par si gata- si la nunti la gatit! Schimb numai hainele si cerceii

Sunt cam trasa la fata ca eram cu o zi inainte de CM si oricum camera asta cam lungestenu-s asa prelunga si in nesfarsire- cum zice Nichita

Transplant de uter??? Ma abtin

Mergi la inceput

pisi, ia uita-te tu la poza nr.P5170037 sa vezi ce ochi albastri ai!

parca esti in gradina raiului.
Doamne, ce flori, si iarba parca e altfel acolo!

mor di ciuda ca nu-s si eu p'acolo

cu parul strans, ai fata de copil,ti se vad ochii mai bine, si esti mai luminoasa la fata!

Mergi la inceput

Aha, cea incercanata !!!!Aia-mi place si mie, desi sunt cam lungita da zau daca se vaz ochii la culoare, poate doar daca o maresti rau!

las' ca v-am trimis marite,din nou, sa va saturati di mini !

Mi-am amintit , legat de CM, o cunostinta de-a mea a ramas insarcinata cu o zi inainte de ciclu,( faceau f rar amor asa ca a determinat ziua cu precizie ) a avut si CM si bb!Si avea 38 de ani, fibrom de 6 cm,acum bb are 6 luni,a nascut normal...desi un medic a speriat-o rau ca ar fi trebuit sa nasca cu cezariana si ca o sa fie copilul handicapat- sa nu poata merge, am uitat cum se numeste- dar pana la urma inteleg ca nu mai e pericolul asta desi pana nu-l vede mergand nu se linisteste ...

Mergi la inceput

Oraselul cu florile se numeste Stratford si parcul- gradina lui Shakespeare, e si un teatru in oras unde se joaca piese ale lui, e renumit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

vreau si io poza nr.P5170037
am mailul activat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

arinna, noua de ce nu ne trimiti poze?

Mergi la inceput