Fibrom uterin (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Eu plec astazi si vin abia duminica seara...deci mai intru luni...va pup...poate intram si pe chat...stabilim o ora ceva dar nu prea stiu ce e acolo, la gramada, am intrad o data si era ceva cam greu de inteles- pentru mine

fetele!

Ajutati-o pe Barbye!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

daca aveti timp si rabdare rasfoiti, e interesant!
http://www.sfm.ro/articole/Obstetrica-ginecologie?pag=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Noela, am vrut sa vb pe chat dar nu era nimeni cunoscut....poate data viitoare......
Noapte buna!
Mioritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona_m spune:

Salutare,

Ma alaturi si eu grupului vostru(am descoperit acest site in urma cu doua zile si de atunci nu ma mai despart de el).
Am intrat aici ca sa va incurajez ,si sa va impartasesc din experienta mea ...ca posesoare de un uter fibromatos!!!
Acum doi ani si jumatate am suferit o operatie de miomectomie,care a fost un succes ...ca sa ma exprim poetic.
Ideea e ca ...mi-au fost scosi 13 fibromi,unul foarte mare de 10 cm in diametru ,iar restul mai mici.Doctorul care m-a operat stia ca marea mea dorinta este ca pe viitor sa am un copil.
Vestea buna ca acum dupa doi ani sunt insarcinata pentru prima data in viata mea,la 33 de ani...mai am exact o saptamana si jumatate pana la marea intalnire cu bebele meu.
Singurul meu regret este ca trebuie sa nasc prin cezariana!

Sper ca si petru voi lucrurile sa se termine cu bine,va tin pumnii,si daca aveti intrebari...eu sunt pe aici..

Mergi la inceput

Inca nu am apucat sa va cunosc foarte bine,dar sper sa o fac in viitor!
De citit am apucat sa citesc doar cateva din discutiile voastre!
Ma mai pun la punct si revin!
Numai de bine!

Mergi la inceput

draga ilona,
de cand am citi postarea ta,vorbesc singura, ma balbai si ma bucur de parca as fi eu in locul tau.
sincere felicitari, si se te ajute Dumnezeu sa nasti un copilas sanatos si frumos.
intrebarile care-mi vine in minte sunt:
ce si cum sa fac sa ma opereze si pe mine medicul care te-a operat pe tine???
pe bune, ca nu glumesc!!!!
o fi posibil? si oare cat ar putea sa coste???

acum sunt in graba, dar cu siguranta ca voi reveni cu intrebari...
te pup si-ti doresc numai bine!!!

Mergi la inceput

multumesc din suflet noela_carmen petru gandurile tale bune,si iti doresc din suflet si tie,multa sanatate !!!!

Ce pot sa iti spun ,ca un istoric,al experientei mele.Am descoperit ca am uter fibromatos la un banal consult inainte de a veni in franta,vroiam sa plec linistita...dar....nu a fost asa...
Am fost la mai multi doctori in tara,unde parerile erau impartite,unii ma sfatuiau sa fac un copil imediat(fibromul cel mai mare avea la momentul resp 3-4 cm),altii sa ma pregatesc repede de operatie,iar cei mai inspaimantatori erau aceia care imi spuneau ca nu am nici o sansa sa am o sarcina cu uterul asta,trebuie scos!!!

Numai ca in momentul respectiv nu se punea problema sa am un copil,nu era momentul.
Si am amanat inca un an,timp in care fibromul s-a dublat!!!
Aici in franta am gasit la recomandarea cuiva un medic,care m-a sfatuit ca o miomectomie ma poate ajuta.
Si am luat decizia....a fost o perioada foarte dificila...dar...nu stiam ce altceva pot face....
Din fericire, cum fiecare operatie are un risc,eu am avut noroc,si totul a fost bine....
Am sa revin....
Numai bine!!!!

Mergi la inceput

Vestea care m-a intristat si pe mine,este ca atunci cand am ramas insarcinata am incercat sa ajung din nou la acelasi doctor care m-a operat....dar din pacate...daca poti sa crezi....s-a imbolnavit de leucemie(avea in jur de 45 de ani)si nu mai profeseaza!!!Ma rog pentru sanatatea lui si sper sa reuseasca in aceasta lupta cu boala!!!
Nu iti spun cat de greu a fost petru mine,sa mai am incredere intr-un alt doctor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

ilona,ma bucur pentru tine si iti doresc sa ai o nastere usoara si un copilas frumos si sanatos. Cezariana nu trebuie sa te sperie, trebuie sa te gandesti ca o faci ca sa obtii tot ce-i mai frumos pe lume.Cred ca in Romania nu gaseai nici un medic sa-ti faca o asemenea operatie. La noi se scoate totul ca sa nu se mai complice nimeni. Inca o data felicitari si multa sanatate!

arinna,si eu am de multe ori asemenea senzatii in sani, mai ales in timpul ovulatiei si dupa. Dr. mi-a spus ca sunt de la fluctuatiile hormonale. Oricum eu am de ani de zile mastoza fibrochistica si asta e o cauza a durerii.Daca nu ai nimic cred ca nu trebuie sa te sperii.Eu am si de aceea ma sperii.
Despre fibrom nu mai stiu, oricum la ultima ecografie nu l-a mai descris separat, uterul are structura fibromatoasa si dimensiuni mari, dar oricum mult mai mici decat inainte de embolizare.Eu fibromul l-am descoperit dupa ce am nascut, dar medicul care mi-a supravegheat sarcina si cu carea am facut tratament 1 an si jumatate mi-a spus ca mai mult ca sigur aveam fibromul si inainte de a ramane insarcinata. Asta ca sa-ti dai seama cata pricepere.Iasul e totusi un oras mare, vechi centru universitar, dar un doctor bun este greu sa gasesti.Si la embolizare eu am insistat si m-am documentatca daca era dupa medicii de aici in ziua de astazi nu mai aveam uter. Si acum spune ca ea m-a trimis la embolizare (e adevarat intr-un fel ca in final ea a fost cea care a spus, dar numai dupa ce am insistat noi).

noela,

Mergi la inceput

oana, iubita,
dar eu n-am stiut ca tu ai copilas!!!!
am cazut di pi scaun!
sa-ti traiasca si sa fie sanatos!!!

ilona , am pregatit pentru tine un "set" de intrebari.
da' maine, ca acu-i tarziu, si am mintea cam incetosata.

mioritza,

arinnutza,,sper ca te-ai distrat bine...astept pozici!
poti sa pui unde vrei tu, aici sau pe mail.

pup si pi diana, si pi mami si pi maryd si...pi toata lumea, ca nu cumva sa uit pe cineva!

madas, ai venit? cum a fost?

Mergi la inceput