Miere in ceai la o luna si 3 saptamani?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Dar voi de ce tineti neaparat sa indulciti ceaiul copiilor? De ce ii invatati cu naravuri rele de mici? Nou nascutii nu cunosc senzatia de ducle, nici cea de sarat. O sa bea ceaiul asa cum il primesc. Eu nu-i indulcesc Mirunei ceaiul/laptele nici acum, la aproape 5 ani si evitam zaharul pe cat posibil. Si cu Vlad voi proceda la fel.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

aici in ve,nimeni nu da ceai la copii,asa ca am scapat de problema, il indulcim ,nu-l indulcim ,cu ce-l indulcim?
cind bb-ei sunt constipati li se da apa si suc de papaia...da ,suc de PAPAIA ..inca de la citeva zile de viata.
papaina,enzima continuta de fruct,ajuta la digestie,protejeaza mucoasa gastrica,stimuleaza imunitatea.
baiatul meu bea suc de papaia cam de la virsta de 2 luni,cind in uram unei infectii cu e.colli si tratamentului impotriva acesteia,s-a constipat...papaia a fost f eficienta.
aici primul fruct introdus la bb-ei este papaia.

mierea nu numai ca poate produce botulismul ci poate fi si cauzataore de reactii alergice.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by principe
cind bb-ei sunt constipati li se da apa si suc de papaia...da ,suc de PAPAIA ..inca de la citeva zile de viata.
papaina,enzima continuta de fruct,ajuta la digestie,protejeaza mucoasa gastrica,stimuleaza imunitatea.
baiatul meu bea suc de papaia cam de la virsta de 2 luni,cind in uram unei infectii cu e.colli si tratamentului impotriva acesteia,s-a constipat...papaia a fost f eficienta.
aici primul fruct introdus la bb-ei este papaia.

in fiecare tara se recomandat un fruct care se gaseste acolo....in Romania ar fi cam greu sa recomande diversificarea cu Papaya sau suc de papaya la constipatie.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori78 spune:

Medicul nostru ne-a recomandat sa nu ii dam miere decat dupa varsta de 2 ani!Nu este buna pentru stomagelul lui.
Sfatul meu ar fi sa nu ii dai miere; pune-i un pic de zahar.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesiac22 spune:

salut fetelor...
si eu ce ma fac acum? ca docotrita mi-a zis sa-i dau fetitei mele doar de o luna si i-am dat miere in ceai, deja o saptamina. asa mi-e frica.Ca tot zicea doctorita ca are experienta...abia acum am aflat si eu ca e interzisa mierea:( sper ca nu i-a facut vre-un rau pin acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai e simplu, nu ii mai dai miere si nici altceva. daca insisti sa ii dai alt lichid in afara de lapte (ceea ce oricum nu are nevoie) da-i apa simpla. sanatate multa!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dar daca bb are un an fara 3 sapt..ii pot indulci putin ceaiul cu el? darius a ragusit si multe persoane mi-au recomandat ceai cu miere si lamaie..Ce sa fac???

Madalina 15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

anca_teohari
este ceai de musetel la milupa sau la Hipp indulkcit gata pentru bebei. Este indulcit cu lemn dulce.

alesiac22
numai pune miere pentru ca este interzisa copiilor mpana la 2 ani (asha stiu eu)

cad despre gust sa stiti ca il au copii.Al meu mananca supa de legume numai daca ii pun si n pic de mar in ea. De la inceput nu a acceptat-o altfel

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput