Mi-a disparut un subiect!
Buna,Am avut un subiect la "generale"- "unde sfarsesc valorile noastre" si nu inteleg de ce sau unde a disparut fara nici o explicatie.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Raspunsuri
catalynaa spune:
Am dat si eu o cautare dupa subiectul tau si nu l-am gasit,insa sunt convinsa ca te va lamuri vreun moderator sau admin.
adusca spune:
nu, nu e, asta am facut si io acum, l-am cautat si la gunoi, probabil s-a gresit pe undeva, poate ai dat acel nume fara acordul respectivei persoane, deh, imi dau si io cu parerea, nu stiu unde e greseala in acel subiect.
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Iubika spune:
Eu il vazusem inchis ultima oara....
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
aissa spune:
Da, aseara il inchisese Witchie cu o explicatie interesanta....si era inca la generale. De regula, daca se muta subiectele primesti mail. Nu stiu unde a disparut dar sigur spun fetele-moderator ce s-a intamplat.
Cristina si ghighiloi
buggy spune:
Multumesc pt raspunsuri. Eu nu am apucat sa il vad inchis si din acest motiv nu intelegeam. Sunt convinsa ca motivul a fost unul intemeiat.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Witchie spune:
Buggy eu ti-am inchis subiectul si ti-am lasat un mesaj pe ym. verifica mesajele pliz:)
Sorry ca ti-am dat emotii.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
desprecopii spune:
nu stiu ce s-a intimplat cu subiectul tau = dar stiu ca Witchie avea un motiv foarte serios de a inchide subiectul.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
buggy spune:
Asa este. Am inteles intre timp.
www.funscience.ro
nematics spune:
si pentru noi, care am vazut aparind/disparind subiectul si eventual am citit mesajele, nu se poate o explicatie?
cl spune:
quote:
Originally posted by nematics
si pentru noi, care am vazut aparind/disparind subiectul si eventual am citit mesajele, nu se poate o explicatie?
...sau am raspuns la subiect, as adauga eu. Aceeasi intrebare o am si eu. Bun, s-a inchis subiectul sau s-a sters. DAR, de ce? Subiectul e disparut, probabil ca a fost sters. Mi se pare normal sa beneficiem si noi de explicatii. Fara suparare, !
Claudia
o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!