Redigest
Raspunsuri - Pagina 2

amary spune:
Eu am auzit de Spirulina, luata in cantitate mai mare ajuta la slabit. E tot naturala, din alge marine, intreaba un doctor.Pupici

ieseanca spune:
Buna fetelor, eu am slabit aprox. 10 kg cu spirulina.Asta prin anul 2000,apoi nu am mai reusit.

Kya spune:
Ieseanco, inseamna ca ai un organism cuminte.
Eu am 2 prietene care s-au ingrasat de la spirulina, pentru ca le-a marit foarte mult pofta de mincare.
Kya - viitoare mamica in asteptare

annablue spune:
Spirulina ajuta la activarea metabolismului si are efecte maxime in combinatie cu sportul.
Faptul ca "da" pofta de mancare nu cred ca este "vina" ei, dar este posibil sa fi reactionat altfel organismul unei persoane.
Oricum, spirulina ajuta si ea la "deblocarea" rezervelor de grasimi din organism.
Si eu am luat, cu 1/2 h inainte de masa 2 capsule x 3 ori/zi.
Ana
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata

Iubika spune:
quote:
Originally posted by annablue
Ana
Si ce rezultate ai avut???
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

kid2003 spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Cred ca lumea duce lipsa de informatii.Poate s-a asociat faptul ca te ajuta in constipatie,cu faptul ca slabesti.Oricum,nici Redigest,nici Regenon,nu-s produse de slabit.
Cum asa? Eu stiam ca Regenonul este produs pentru slabit? Nu???

annablue spune:
quote:
Originally posted by Iubikaquote:
Originally posted by annablue
Ana
Si ce rezultate ai avut???
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Pai nu mi-a stimulat pofta de mancare (cum zicea cineva) dar mi-a ajutat la arderea caloriilor.
Acum nu pot spune exact cat/ce a facut pt ca eu am luat mai multe impreuna, adica si Redigest si Crom si SPirulina si Liv52, etc.
Si am slabit 9 kg pana acum, in conditiile in care am mancat normal si fara grasimi/dulciuri decat de "pofta"...
Ana
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata

ieseanca spune:
Nu e cuminte organismul deloc, am multe probleme, dar prin 2000 aparuse multa reclama cu Spirulina si am zis ca trebuie sa incerc ceva sa dau jos kg si nici sa nu-mi afecteze celelalte probleme.
Luam cate 2 spiruline (la 500)cu 1/2 ora inainte de mesele principale, si a mers.Cica te ingrasi daca le iei dupa masa, deoarece fiind un supliment alimentar se adauga la ceea ce ai mancat.
Luindu-le inainte deja ai senzatia satietatii.
Redigest mi s-a prescris si mie, dar nu prea m-am tinut de tratament, acum ca v-am citit o sa continui sa vad ce efect are, ca am mari probleme cu stomacul,orice as manca ma simt ca un balon si asta ma innebuneste ca nici nu pot purta hainele.