regim neconventional

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

vreau si eu sa va intreb ceva : daca mie foame dupa ora 18 si nu ma pot abtine ce "pot" manca??? mie mie foarte greu ca sunt "fan" irait pizza, hamburger si coca-cola......

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Lavinai, tocmai pentru ca ma paleste foamea a mare dupa 18,00 am spus eu ca incerc sa nu mananc dupa ora 20,00. Oricum, daca imi este tare foame seara incerc sa beau cat mai mult ceai de tei - nu taie pofta de mancare dar calmeaza si mananc o felie de paine de secara cu putina branza degresata si chiar o felie subtire de sunca. Se mai poate salate fara maioneza sau topinguri grele - ci cu suc de lamaie si ulei de masline, eventual cu crutoane, ou fiert, file de cod sau merluciu la gratar, sunt multe chestii care se pot manca in cantitati rezonabile ....

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

eu de obicei rezist o mica perioada (nu am ambitie asa de mare) slabesc in perioada respectiva si pana nu simt eu ac am pus iarasi 3-4 kg bag numai cartofi prajiti, pizza, hamburger, chipsuri...cola.... stiu ca nu e bine, dar.....

cartofii fierti + morcovi fierti poti sa mananci in orice cantitate??

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Detalii despre Lipostop...please...de unde se cumpara? Cat timp ati luat? Cate Kg s-au dus?
Mersi
PS Lavinai...de unde mai vrei sa slabesti?...esti super OK, parerea mea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teodraghici

PS Lavinai...de unde mai vrei sa slabesti?...esti super OK, parerea mea!

Teo

multumesc frumos de compliment!! de pe burta tre sa mai slabesc, ca acolo am pus tot ce am pus pe mine, si in ultima vreme am pus vreo 4 kg.

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

lipostop??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu mai am de slabit vreo 3, 4 kg si ma gandesc sa-mi cumpar acest produs. Cele care l-ati folosit ati fost multumite de rezultate?

Mergi la inceput