fetelor va rog sa ma ajutati. stiu ca sunt cam panicoasa cand e vorba de astfel de chestii dar vreau un sfat, va rog.
am avut ciclu saptamana trecuta si vineri am inceput o noua folie de anticonceptionale, dar problema - chiar si astazi mai curge cate putin. care e problema? in rest nu ma doare nimic. dar ce se intampla??????????????
Nu se intampla absolut nimic rau cu tine. Problema e ca organismul tau nu a terminat cu sangerarea si prin faptul ca ai inceput o folie noua de anticonceptionale si ai oprit procesul natural. La mine s-a intamplat cand am luat din nou anticonceptionale dupa o pauza....asa mi-a curs aproape 2 sapt. Am mai patit asa mai demult dar medicul m-a linistit ca nu am nimic si sunt doar niste scurgeri.
Daca scurgerile sunt abundente sa te duci la medic. Daca nu, doar cateva picaturi stai linistita ca nu se intampla nimic. Mai exista o posibilitate, daca iei aceleasi anticonceptionale de mult, ori trebuie sa faci o pauza, ori sa le schimbi.
Multa bafta!
Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)
multumesc mult pt raspuns. iau pastilele de anul trecut din noiembrie. trebuie o pauza?
tlory stai linistita ca si la mine e cam la fel. Tot curg citeva picaturi maronii, multe zile dupa ce incep o noua folie. Nu se intimpla in fiecare luna, dar se mai intimpla.
Eu zic ca daca nu ai nici macar un an cu anticonceptionalele nu e cazul sa le schimbi.
Ca sa te simti mai bine, fa o vizita pe la doctor. Dar nu te panica, ca nu ai nimic. Sunt doar niste scurgeri, asa cum zicea si Monica.
Kya - viitoare mamica in asteptare
stai linistita ca nu e nici o problema ,asa cum ti-au zis si fetele.
eu am patit asa cand am reinceput sa iau anticonceptionale ;a fost o perioada de acomodare a organismului la mine.
buna dimineata. va multumesc mult pentru raspunsuri. m/am mai linistit si observ ca astazi nu mai curge deloc. m/am speriat putin pentru ca nu am mai patit in nici o luna asa ceva si de aceea. va multumesc pentru raspunsurile promte si va doresc o zi usoara.