Mamici de iulie - august 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

auuuu, larissa, pai e nasol asa, eu m-am rupt si am fost cusuta, dar nu am avut asa mari dureri, am folosit alifia de galbenele cu propolis in cantitati mari, am stat in fund fara nici o problema, iar acum, la trei saptamani de la nastere sunt ca trenu', imi fac totul singura, parca nu am nascut eu! Iau si ulei de catina pentru vitamine si uite mi-am revenit asa de repede!

te pupic atunci

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Buna fetelor, mamici si burtici,

Nu m-am mai conectat de o gramada de vreme, probabil pana o sa citesc eu din urma o sa mai dureze, asa ca felicit toate noile mamici si le urez bine au venit pe lume copilasilor lor, sa fie sanatosi, sa pape bine, si sa le umple sufletul de bucurii parintilor !

In ce ma priveste, inca nu am nascut, motivul pt care nu am venit deloc pe net e ca au zburat zilele de cand a venit mama, si cum exact acum o saptamana am implinit 37 de sapt, m-am sculat din pat si am inceput sa zburd ! Vreau cu ocazia asta sa le incurajez pe fetele care se afla intr-o situatie similara, pierdusem dopul la 31 de saptamani si incepuse sa se deschida colul si atunci nu am crezut niciodata ca am sa ajung la 37 si uite ca azi am implinit 38, si e o mare victorie !
Asa ca toata saptamana trecuta am umblat prin oras, ma si mir cum am rezistat atata fara sa nasc, caci am cam intins coarda. Seara eram asa de obosita ca nici macar nu mai deschideam calculatorul. Am umblat dupa carucior, hainute de bebe plus o gramada de demersuri pt a obtine un credit avantajos pt ca proprietarul vinde tot blocul si e ocazie buna de a cumpara actualul apartament. Le-am cam rezolvat pe toate, mai putin hainute frumoase pt scos din spital pt bebe, ca am eu fixul ca trebuie sa aiba un ansamblu mai deosebit, pt cand iese din spital si paseste in lume, si nu am decat niste pijamale normale. Aici la PAris e jale. Din vechea colectie nu a mai ramas nimic, ca eu fost solduri mari din 26 iunie, si au dat iama ca lacustele, si acuma de abea incep sa bage noua colectie si totul e cam gros, ca nu mai sant de sezon de vara. Chiar s-a mirat si mama, ca uite in ditamai orasul ca Parisul, si vorba aceea am zis ca nu ma uit cat costa la costumasul asta, si nu gasesti nimic, caci am picat intre sezoane.

Inainte sa ma apuc sa va scriu a fost moasa (acuma ma duc o data pe saptamana la spital si vine si moasa o data, caci ma tin sub observatie stricta in urma antecedentelor) si in timpul monitorizarii de jumate de ora am avut contractii destul de mari la 10 minute si mi-a spus sa fiu foarte pe faza si ca daca continua sa ma duc deseara la spital caci s-ar putea sa fi inceput travaliul. Eu stau foarte linistita, nu simt (sau mai bine spus nu am inuititia) ca ar fi travaliul, cred ca am si trecut in cealalta extrema, cum nu ma doare "destul" de tare nu le bag in seama, asta relativ la faptul ca eu am fost o data la spital crezand ca nasc si acum astept sa ma doara "muuult" mai tare.

Hai ca v-am batut la cap destul, am scris o gramada. Va pup si ma apuc sa mai citesc in urma

Diana 36+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060814/k/6050/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

anasia, pai cum v-am parasit mai...e adevarat ca eram in fiecare dimineata cu capucino...acum na..ce sa fac doar nu o sa intru sa va zic de ceaiul de chimen cu anason. Si mie mi-e o pofta de capucino si pepene de mor...dar nu m-as risca inca.
Cristina_ioana, la voi au trecut colicii?
fetelor mai dati idei de adormit bebeii ca a mea numai la mine pe burta adoarme de cand o doare burtica...o tin o perioada pe burtica adoarme si dupa aia o rastorn langa mine in pat si mai trebuie sa tin mana pe ea..ca are spasme in somn si se trezeste altfel. Mai toata ziua sunt consemnata in pat...ba alaptez, o adorm si motzai langa ea. Baiul e ca incep sa ma doara toate cele prin burtica.
De la Adela nici o veste?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Martta si Map, va pup pe amandoua, sunteti niste scumpe

Diana 38 si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060814/k/6050/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

De norocuta mai stie cineva ceva? Nu a mai intrat de cand a nascut.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

larissa, asa este, acum nu mai ai atata timp, bebelina te tine ocupata; uite ca merge cu finuta mea: tu sa stai rezemata in pat cu picioarele intinse, pe picioare o perna, iar pe perna alexia, o legani asa, pana adoarme;

anasia 39+ Alessia
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Larisa iubita, de ceva vreme nu mai facem crize urate de colici, burtik ne mai doare cand si cand dar ne chircim si scremem, maraim putin si trece repede. Nu stiu daca e de la Infacolul ala sau de la Sab Simplex, ii mai dau cand si cand, adica 1-2 ori/zi sau deloc, depinde de cum se prezinta el. A avut si Luca perioada aia de stat in brate si dormit cu mami in pat si rasfatzuri d-astea, probabil atunci cand il durea burtik, dar acum sta la el in patutz in perioadele de veghe, ne uitam lung la tot ce misca prin casa si prin parc, daca mami vb cu el e tare cuminte si linistit acolo....si noaptea doarme in patutz singurel, il legan putin cu patutzul pana adoarme si gata....

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oona spune:

fetelor,
am 27 de ani,sunt violonista,inca nu sunt casatorita cu Malin,taticul minunii care trebuie sa vina...pe fetita am hotarat sa o cheme Maria Alexandra,Mariuca imi place mie sa-i spun si urmeaza sa nasc la Spitalul judetean ilfov"Sfintii Constantin si Elena"(fost Titan)cu dr Puiu Deliana..o stie vreuna din voi?,spital care este la 10 minute de casa,un mare avantaj zic eu..
cum spuneam,fac un tratament cu no-spa si scobutil,ptr ca am sarcina jos si niste dureri ca la ciclu,mi se intareste si burtica si ma doare foarte tare daca nu iau pastilele...ma impac foarte greu si cu caldura si nu mai ies aproape deloc din casa din cauza durerilor si a sarcinii care e foarte jos..
am remarcat aici multe mamici pline de optimism si energie si pot spune ca va invidiez,eu sunt putin deprimata din cauza programului(nu prea pot sa fac nimic si cum nici nu mai ies din casa....)si panicata din cauza faptului ca suntem cu casa vraiste..deabia acum ne-am putut apuca de curatenie in casa...riscant,nu?
nu stiu daca aveti rabdare sa cititi atat despre mine..mi-ar placea sa mai comunicam si sa-mi dati sfaturi..am nevoie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oona spune:

multumesc pentru raspunsuri Tweety7 si tie Adelapop nastere usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

oona, este stresant sa stai in casa, dar mai avem atat de putin; cat despre curatenie, incearca sa te feresti de praf, mirosuri de vopsea, diluant,var lav., etc.
nici eu nu ies din casa, mai ales acum, sunt ca un leu in cusca, dar n-am ce face, vreau sa fie si tati cand vine bebelina;

anasia 39+ Alessia
pozici

Mergi la inceput