Bebei de martie - aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

si inca un email nou:

Sal! Numele meu este Gabriela Ferfelea, am un baietel nascut pe 19 aprilie 2006, greutate 3380g, Maternitatea Sfintii Imparati Constantin si Elena (fost Titan), Dr Parpalici Cristina, nota apagar 8-9 si as vrea tare mult sa apara pe lista bebeilor de martie-aprilie 2006 si as mai vrea sa am si eu un album unde sa pun poze cu el. Cum pot proceda sa am asa ceva?
Va multumesc!

Gabriela a atasat si poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

si alt email (de fapt, vreo 4 emailuri a trimis):

Desi va urmaresc de vreo 3 luni, abia acum, la indemnul lui noe, ma inscriu si eu pe lista voastra.

Cateva date despre mine si bebe Ana (sper ca asa trebuie sa fac ca sa apar si eu pe lista):

DPN 6 apr, 37weeks5days, Spital Filantropia, Bucuresti, Dr. Radulescu Razvan, cezariana cu rahianestezie
Pe fetita mea o cheama Ana, s-a nascut pe 15 martie, ora 9.45, 2600g, 47cm, Apgar 9-9

DPN 4 apr.2006, data mea de nastere 10.04.1973

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Buna
Acum fac si eu parte din clubul Despre copii, nu stiam exact unde trebuie sa trimit datele pt a intregistra bebicul meu in listuta, scuze, trebuie sa mai ma documentez, dar aveti aici atatea lucruri interesante ca nu-mi ajunge timpul.
aida_o felicitari! eu azi implinesc un an de cand am aflat ca vom avea un ingeras
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Draga Maia,

Sa cresti mare si frumoasa,sa fii cuminte,ascultatoare,sa papi tot si sa nu o superi pe mami niciodata.Nici pe tati.si sa ai parte de tot norocul din lume!la multi ani!

Thea

La multi ani,Vladut(Lili Prejbeanu)!pt. tine si pt. mami a ta,cu rugamintea sa mai treaca pe la noi!

Mihaser,sper ca au incetat problemele dureroase de la sani!

Noe...no coment!Da' totusi,daca au fost doar niste biete si nevinovate cocktailuri,iarta-l!Da' sa nu mai faca asa ceva,in vecii vecilor!Si lasa nervii,marti trebuie sa fii fresh!Si cu mintea limpede,sa-i faci praf pe profi!

Astazi am fost in parc(Carol),am papat in DT la Azurro si am lenevit.Thea la 3 din 4 mese,papa cu scandal.Cand ii apropii bibe de gurita,de fapt inca de cand o pun pe genunchi,in pozitia de papat,urla de crapa peretii.Cu mare greutate o potolesc si o pacalesc sa pape.dar partea buna este ca bea ceiuc de 3-4 zile si in cantitati mari.100 ml dintr-un foc,cam de 3 ori pe zi.Cum mai faceti fata caldurii?
Daca nu se strica vremea,miercuri tragem o fuga la mare.dar mai vorbim.
Am pus poze,incepand de aici http://community.webshots.com/photo/551555210/2625489950079410238VAbuxx

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Draga Thea, iti multumesc si tie din sufletel pentru urari si pentru sfaturi. Promit sa fac asa cum ai zis tu, sa pap tot si sa nu-i supar pe ai mei, cu o singura conditie: SA FACI SI TU LA FEL !!!

Pupici si multumiri din partea mea si a lui mami ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

VLADUT - LA MULTI ANI fericiti, sa cresti mare, voinic si frumos !!! Si chiar asa, de ce nu-i spui lui mami sa mai treaca pe la noi ????

Mergi la inceput

ANDREEA - tu te-ai tuns sau ...e ceva cu mine????
Sau poate nu esti tu ...
Te rog sa-mi raspunzi repede ca daca nu, o sa am mari probleme in noaptea asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Adar si eu am aceeasi dilema.

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Aida bine ca ai descoperit mailurile. Eu azi m-am uitat la toate pozele din contul comun si pe langa bebelusi super frumosi am descoperit si burtoaiele noastre si nu mai puteam de ras...ce caraghioase eram ...Asa ca bun venit Maria din Malta, Gabriela si mamica Anei!

Noe lasa nu te supara! Bani astia castigati asa e bine sa scapi de ei in stilul asta. Si eu am gasit bani pe strada si in loc sa cumpar o carte ceva m-am dus cu prietenii la biliard. O sa va cumpere cadouri din banii munciti si o sa va simtiti mult mai rasfatate!

Catrinel va asteptam cu drag! Abia astept sa ne plimbam cu mogaldetele!

Andreea G dureros nu e, insa e mai umflat. Eu tot mulg cate 180 ml cam la 4 ore, insa nu se schimba...Totusi nu mai e asa tare, e doar umflat. Oricum e ciudat....maine ma duc iar la medic.
Am vazut pozele cu Thea si am ramas placut impresionata cand am vazut-o cu talismanul in mana. Am si eu unul si il port mereu cu mine.

Am vazut azi niste fetite mari si frumoase(Cat, Dea, DoubleMom,Ile, Luizax, Mari78, Micaalsa), dar si niste baietei super si voinici(Dana Nita, Cameliada, Biuta, Cosmina). Fetelor va rog puneti poze recente cu bebeii ca sunt tare draguti...ne mai bucuram si noi de imaginile cu ei!

Azi bebe al meu a papat mai mult laptic...am ajuns aproape de normalitate cu mesele...aproape 180ml cam de 5 ori pe zi. Maine merg cu el la pediatru...poate imi spune ca e prea slab ca si mor.

Noapte buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mihaser,esti o fericita cu bebe asa de mancacios.Rudy bea 160-180 maxim o data pe zi dimineata caci se trezeste flaman caci de seara de la 10-11 nu papa nimic toata noaptea,si apoi in timpul zilei il mai pacalesc de 2-3 ori sa bea laptic,dar nu bea mai mult de 100ml,de obicei cam60-80ml.Noroc ca papa cereale de 2-3 ori,si pireu de banana,mar sau morcov,pere,piersica,dar nu mult odata cam o cescuta de cafea,dar papa fructe deci de 2-4 ori pe zi.In fine,important e sa puna macar 500 de gr pe luna;Miercuri ajungem si noi la pediatru si abia astept sa vad ce zice de cum arata odorul.

andreeaG,e o haioasa si o dulce Thea;seamana tare bine cu tati al ei,si mami e o frumoasa....ptiu,sa nu deochi fetele!

Mergi la inceput