Endometru,ovulatie,monitorizari,TB,gravi 134

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale eu credeam ca dupa ovulatie gata cu Acu' m-am prins care-i treaba Sper ca nu l-ai "iertat" pe sotz aseara, azi noapte sau cand ajunse el acasa Obosit, odihnit nu conteaza

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Ale, din ciclul: "Uite cum inveti pe pielea altora", m-ai convins inca o data sa nu fac teste de ovulatie. Sa astept albusul si durerile de ovare plus temperatura ridicata si que sara, sara. Esti o scumpa, dar bine ca ai vazut cand e ovulatia.
Chivuta, multumesc de raspuns. De aseara am inceput si eu sa spun Rugaciunea si sper sa ne ajute.
Doxinu, buna idee ai fata draga. O sa imi cumpar un marcar si o sa ma colorez, chiar daca nu o sa ma prea ajute cu ceva. Cat despre mancare, am un stomac de strut si nu am cum sa imi induc senzatiile de greata, poate doar fumand vreo 4 pachete de tigari pe zi. , dar nu se poate pt ca dau in alte belele cu plamanii.
Trust, daca analizele sunt bune nu mai ramane decat sa astepti. Si nu uita, stresul ne omoara pe toate, asa ca stai cat poti de calma.
Gabiu, nu prea ai inca de unde stii daca ISA a fost un succes sau nu, asa ca astepti frumos pana duminica seara, si daca nu se arata rushii sari pe un test de sarcina. Iti tin pumnii sa fie bine.
Fetelor, azi sau maine ovulez. O sa prestam ca azi "s-a ridicat carantina" cum spune sotul meu un gluma, si daca va fi sa iasa ceva o sa fim cei mai fericiti, daca nu...mergem inainte cu analizele din septembrie. Azi am depus actele pt credit la banca si daca totul merge bine maine luam banii si ii punem pe caprarii pt analize, drumuri si tot ceea ce este necesar pt a avea un bebic.
O intrebare: la Giulesti se poate face o eco testiculara, ca vreau sa imi scot din cap ca ar avea varicol? Daca nu, unde sa il rog pe dr sa il programeze? Vreau si eu sa fac cat mai multe analize posibile in ziua in care mergem la Bucuresti pt ca avem un program fffffff incarcat si nu ne putem permite sa pierdem timp pretios (pe care fie vorba intre noi am cam inceput sa il alergam).

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Tabi: ce vrei sa spui cu "asa zisa SEU"?? e posibil sa nu fi fost SEU?? are vreun subinteles exprimarea ta???

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ale, iubita, cat de bine te inteleg! Eu nu prind masculul in perioada fertila decat foarte rar....luni la rand aveam teste pozitive (de ovulatie) si simptome si nu vedeam cocoshel nici macar in poze! Si cum ies din "sezon" fuge dupa mine prin casa! Norocul meu daca il pot numi asa, e ca stiu clar ca nu pot ramane natural, ca altfel cred ca m-as oftica ingrozitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ale si Lachione, credeam ca doar eu am probleme de genu asta...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, ma scuzati ca ies din gasca, dar a venit pina la urma si a palasat ce trebuia sa plaseze .

Ba mai mult, a facut o faza super misto: Inainte sa vina casa, un prieten l-a invitat la o bere, ceva... si el, foarte serios, i-a spus: Nu vin, mai "Gigele", ca io in seara asta fac copii! Va dati seama bietu om ce-o fi priceput... Adica a priceput el pentru ce tip de actvitate ia- fost declianta invitatia, dar cred ca a ramas masca.

Va pup. Stai sa vedem daca doseara voi avea acelasi succes, daca nu, intru la loc in gasca

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ale
Esti mortala!
Sa dea DD ca peste 2 sapt. sa ne postezi niste teste cu doo liniutze de-alea de ni le dorim cu toatele!
Multa bafta!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mai ai alti copii Ale?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Chiquitita, n-am copii... sper sa fac unu cit mai curind.

Fetelor, deschideti un capitol nou? Nu-l deschid io sa pice magareata pe mine la modificat lista

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ma mananca pe mina palma sa deschid...dar nu stiu cum se face...asa ca las pa altcineva cu experienta...mai ales ca nu stiu sa dau trimitere la celalalt capitol! Nu m-a invatat nimeni...si nu m-am prins cum! Stiu doar ca am mana buna si port noroc in general...dar avand in vedere cele spuse mai spus...invit o fata mai norocoasa decat mine!!

Sper totusi sa fie un capitol care sa ne aduca numai bucurii si surprize din cele mai placute tuturor!
DANY

Mergi la inceput