Endometru,ovulatie,monitorizari,TB,gravi 134

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ooooooofff,CATTY,inteleg ca erai suparata,dar sa.i trantesti ca tu faci IAD,inainte sa va apucati de tratamente naturiste sau de care or fi,sa repetati spermograma direct intr.o clinica...
eu zic sa.l iei cu zaharelu,ca si el sufera,sunt convinsa,cere.ti scuze ca l.ai repezit si spune.i ca vrei sa treceti prin asta impreuna,si ca o veti rezolva voi...trebuie doar sa fiti aproape...

sunt convinsa ca si tu vei face tot posibilul sa fie copilul lui..doar e omul pe care il iubesti...si abia apoi dupa multe trtamente ,daca doamne fereste nu vezi rezultate sa te gandesti la IAD.
speri sa nu te superi,mi.am spus parerea,dar trebuie sa te calmezi si mai ales sa nu mai spui tuturor ce probleme are el...se va simti f lezat,iti dai seama...atata mandrie au si ei...

imi cer scuze inca o data...dar sunt sigura ca atunci cand te vei calma,iti vei da seama ca si el e la fel de afectat ca si tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Oana, ai intles gresit. I-am spus cadaca nu iese IA pana la FIV este si posibilitatea de IAD. Am de gand insa sa ii spun maine daca nu vrea sa ia nimic din ce ii cumpar ca voi face IAD daca nu coopereaza, ca poate asa il trezesc la realitate.
Daca ai sti cat de greu mi-a fost ieri cand auzeam comentarii de genul ea nu poate face copii ca e stearpa, si Doru nostru e baiat bun si merita sa fie tata. Imi venea sa urlu in gura mare ca nu eu sunt problma ci el, dar m-am abtinut ca sa nu il fac de ras pt ca stiu cat ii este de greu.
Dar mie nu? Eu sunt cea stigmatizata acum si asa voi ramane. Dar am de gand sa am un copil, indiferent daca o sa ii placa ce va trbui sa facem sau nu.
Cine imi poate face si mie o progrmare la histero saptamana asta pt cand s-o putea ca e perioada de concedii, si sa poata sta si cu mine ca in Bucuresti ma pierd? Sau macar sa imi explice cum a ajung acolo?De preferat la o doamna care are mana usoara sa nu ma doara asa de tare. Va rog frumos. Vreau sa incep eu ca sa ii arat ca nu e asa de greu.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Catty, trebuie sa-ti spun ca te pripesti tare! Sunt si eu in aceeasi situatie, ba mint, aproape in aceeasi situatie pentru ca eu am facut toate investigatiile si absolut toti medicii la care am mers mi-au spus ca sunt fertila... As vrea sa-ti atrag atentia ca pui in pericol stabilitatea cuplului vostru in primul rand pentru ca discuti problema asta atat de spinoasa pentru un barbat cu alte persoane (chiar din familie)... in al doilea ca din prima i-ai servit-o cu IAD-ul (apropo, e stiut faptul ca barbatii sunt foaaaaarte reticenti la IAD, majoritatea prefera adoptia, sau daca accepta IAD accepta numai ca ultima solutie cand nu exista nicio speranta sa poata procreea, pentru ca-si iubesc mult partenera... datorita faptului ca ea poate avea copii, el este dispus sa-i ofere ceea ce ea isi doreste atat de mult pentru a o pastra langa el)... apoi, tu inca nu te-ai investigat suficient si iti pui problema de IAD, poti incerca toate posibilitatile daca tu esti ok, IAS, FIV si apoi daca nu si nu, lasa-l pe sotul tau sa decida daca vrea un copil cu pretul acesta...
Inca ceva, sa stii ca barbatii sufera enorm daca afla ca sunt infertili, e adevarat ca ei nu se manifesta ca noi cu plansete si crize, dar ii afecteaza profund si lucrul asta isi pune amprenta asupra vietii lor, asupra sanatatii... Eu as fi preferat de o mie de ori sa am eu o problema, decat el. Dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa spun familiei lui care asteapta de atata timp un nepot ca el are vreo problema, tacit 'inghit' eu totul, daca vor sa creada asta, nu ma deranjeaza.
Iar in cazul IAD este descurajator faptul ca nu stii aproape nimic despre donator (poate niste trasaturi fizice, ceea nu nu inseamna prea mult pentru o viata care va creste in tine, nu stii cu ce zestre genetica va contribui)...
Mai gandeste-te...

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

eu sunt de accord cu AVALON.

cam asta am vrut sa zic si eu,poate nu mi.a iesit...
inca o data te sfatuiesc sa nu.l ameninti cu IAD si sa.l iei cu binisoru,cu lugu lugu,cred ca vei avea mai multe sanse.
pune poblema ca tu vrei cu orice pret copil CU EL,sa aiba ochii lui,si sa lase sosetele aruncate prin casa ca dansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Salut, cred ca pierd sarcina. Am scurgeri destul de abundente maronii. Nu stiu ce sa fac, abia maine dimineata ajung la dr.

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Tabitha, scurgerile sunt insotite de dureri? Daca nu, stai linistita ca unele fete au avut sangerari la inceputul sarcinii si totul a fost ok! Ai grija de tine, pune utrogestanul si nu te agita!
Inca ceva, Catty... daca ajungeti la IAD, discretie absoluta, nimeni, dar nimeni nu trebuie sa stie, va fi secretul vostru, nu veti sti decat voi 2 si dr. Altfel, totul se poate darama ca un castel din carti de joc...

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

DOAMNE FERESTE ,TABI!

eu ma rog sa fie bine!stai in pat pana maine...nu fa nici un efort.
sunt multe cazuri in care totul e ok desi exista scurgeri.maine te va lamuri dr.

Mergi la inceput

Avalon draga: dureri nu am deloc, in general nu am dureri de nici un fel, insa scurgerile astea abundente ma innebubesc. Sunt maro-maro, dar abundente, nu ca niste pete... Nu pot sa cred ce mi se intampla. Ar fi fost oare prea frumos...

Mergi la inceput

Mi-am mai luat un test de sarcina, insa din repezeala intai m-am dus la baie, am facut pipi, si abia dupa aia mi-am adus aminte ca vreau sa fac testul, dar pipi - ia-l de unde nu-i!, ca nu am mai putut sa produc nici macar o picatura. TB acum 10 minute - 37,9, cea mai mare val. de pana acum luata seara

Mergi la inceput

TABI ,stiu sigur ca asta nu e un semn ca sarcina e compromisa.
toti dr imi spuneau asta.calmeaza.te pe cat posibil,stiu ca e greu,dar gandeste.te ca pana dim nu se poate intampla nimic.

Mergi la inceput