Endometru,ovulatie,monitorizari,TB,gravi 134

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

DANYALO, sper ca imi dai voie (ca nu pot sa ma abtin): LA MULTI ANI iubita, sper din tot sufletul ca rezultatul acestei inseminari sa fie cel mai frumos cadou din viata ta! am incredere!

Fetelor, eu m-am hotarat sa fac prima inseminare, la sfarsitul lunii septembrie am obtinut programare acolo unde doream (datorita dragutei de Lachi)... so, pana atunci, am decis imi vad linistita de concediu, incepand de luni, apoi analize (o caruta de $$$ ), apoi inca o luna ne mai incercam sansa natural (august), apoi prima ISA in septembrie (sper), apoi inca una, si inca una, iar daca tot nimic, cred ca luam frumusel calea FIV-ului. Dar mai e pana atunci... cam asta e planul meu pe termen mediu. Deocamdata visez cu ochii dechisi, cum ar fi daca...am reusi...?

Va pup cu drag si imi doresc ca atunci cand revin din concediu, sa va gasesc pe toate si, cine stie, poate se ia si la mine...

Va iubesc mult pe toate si va tin pumnii!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Dany, sa inteleg ca este ziua ta? LA MULTI ANI SI INSEMINAREA DE MAINE SA FIE UN SUCCES!!!!
Amely, planul tau suna ffffffffff tentant. Si eu tot in septembrie incep toate analizele si investigatiile. Pana atunci vreau sa nu ma gandesc la ele prea mult pt ca mi se face prica si nu trebuie. Toate visam cu ochii deschisi cum ar fi daca.......?Dar lasa ca ne facem noi mari si rotunjioare pentru 9 luni.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Danyalo La multi ani,sanatate multa si sa-ti dea Dumnezeu ca visul tau sa se implineasca...multa bafta maine,si peste 2 saptamani sa vi cu o veste buna...

Amely concediu cat mai placut iti doresc,ai luat cea mai buna decizie,toate visam sa se intample minunea cat mai repede...
Catty ma bucur ca te-ai mai linistit,asa o sa vezi cu alti ochi lucrurile,da-i mai departe cu naturistele...

Eu,zi 4 si sper in continuare...

Va
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilou spune:

Dany,
La MULTI ANI, sa ai parte de o viata plina de reusite, si bucurii.

Succes la inseminare maine. Cu ce dr. o faci?

Fetelor, ce se aude de Tabitha?

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dany: LA MULTI ANI!!! SA DEA DD CA LA URMATOAREA ANIVERSARE SA-TI TII PUIUL IN BRATE!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor, am si eu o intrebare. La un CM de 55 de zile in ce zi se produce ovulatia? Ca eu in fiecare zi am scurgeri din acelea asem cu albusul de ou. Sau aceste scurgeri nu inseamna neaparat ovulatie? Voi ce stiti? Multumesc mult.
Tabitha iti tinem pumnii si ne rugam pt tine ca totul sa fie OK. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

dragele mele, iata ca, in sfarsit, dupa multe tergiversari si amanari de luni de zile am ajuns si eu in Z14 sa-mi fac dozarile hormonale.
Va scriu mai jos rezultatele si va rog mult, mult sa-mi interpretati si mie,plzzzzz:

Estradiol: 269
Valori normale:
faza foliculara: 39-189
mijlocul ciclului: 94 508
faza luteala: 48-309
menopauza: <41

FSH: 8.91
Valori normale:
faza foliculara: 4-13
mijlocul ciclului: 5-22
faza luteala: 2-13
menopauza: 20-138

LH: 45.59
Valori normale:
faza foliculara: 1-18
mijlocul ciclului: 24-105
faza luteala: 0,4-20
menopauza: 15-62

si daca e de rau, nu ezitati sa-mi spuneti cruntul adevar oricum mie mi se pare ca sunt toate in limite normale, eu fiind la mijlocul ciclului, Z14, iar CM meu e de 28-30 zile
nu mai am rabdare pana in Z21 cand voi face celelalte dozari...caci atunci voi avea si interpretarea dr

va rog, imi raspundeti?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, io ma dau cu capu de ziduri, exact asa:
Azi sint in ziua 12, iar ieri am simtit niste dureri specifice ovulatiei. Ceva albus am gasit doar la fata locului (adica pe col) iar temperatura e scazuta. www.fertilityfriend.com/home/5244b" target="_blank">Aici puteti vedea graficul, daca vreti sa va aruncati un oki pe el. DAR... si eri si azi am facut teste de ovulatie (cine m-o fi pus??? ) si ca de obicei (e a doua oara in viata mea cind le folosesc) au iesit super aiurea.
In primul rind, linia de control e pala rau de tot, nu ca la alea de sarcina, unde e rosu intens. Ma rog. A doua linie... se vede usurel, asa, ca o umbra palida. Din gama "daca il tii la fix 33 grade inclinatie si soarele e la vest - nord vest, se vede!". Beleaua e ca aia de ieri parca e ceva mai evidenta decit aia de azi. . Ca de fapt aia e beleaua. Io ovulez de obicei in ziua 14, deci as mai avea fro doo zile pin-acolo.
Intrebarea e - de ce linia de azi e si mai invizibila decit aia de ieri. Si o alta intrebare: DUPA ovulatie, cum ies testele astea? Ar mai trebui sa vad ceva? Asta in conditiile in care si acum ma chinui sa vad

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

FETILI
Multumesc- multumesc! Io nu am vrut sa spun...Nu era ceva important! A fost o zi mai mult decat banala...si mi-am serbat-o la munte in week-end! Doar ca gata...de acum adio anii care incep cu 2...trecem la 3!Sper ca inseminarea de maine sa fie cel mai frumos cadou pe care mi-l fac singura....bine si cu ajutorul sotului din dotare!
Mi-au dat lacrimile cand am citit ce mi-ati scris! Va poop pe toate...oricum daca nu spunea Amely io nu ziceam!
Ale io sunt azi ziua 13...ieri in ziua 12 mi-am facut un test ca vazui albush in fata ochilor( vb. de test de ovulatie). Io zic sa ne vedem de treaba... a iesit negativ...iar azi dr. Cocei zice...fuga-fuga pregnyl ca se sparge foliculul.. si maine hop-top la ISA! Eu nu ma mai incred in ele...si am dat si o poala de bani pe cutia cu 3 teste!
Si io am simtit ovarele ( intepaturi) ...
iazmin la un CM de 55 de zile...nimai ecografic dr-ul vede prin ecografii in serie( monitorizari) daca si cand ovulezi...probabil ca ai o prolactina marita...oricum ar fi bine sa-ti faci dozarile hormanale!
bubuleana analizele sunt OK!!!
Marilou,catty, Amely
Eu fac ISA cu Dr. Cocei.
Amely...e secret...ne spui si noua cu cine faci ISA?? Bag io seama ca la Giulesti...sa ghicesc?? cu big prof. M???
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

P.S. am uitat-o peadela achim . Sa dea DD ca toate sa ne indeplinim dorinta cat mai curand!
DANY

Mergi la inceput