Cumparaturi online Neckerman, Otto, Quelle etc

Cumparaturi online Neckerman, Otto, Quelle etc | Autor: Vio.N

Link direct la acest mesaj

Fetele din Ro, ati comandat pe internet de la firmele Neckerman, Otto, Quelle etc ? Stiu ca in Germania este ok, comenzile vin, produsul este cel cerut sau daca se intampla sa nu se remediaza , dar cum noi suntem tratati ca cetateni ai lumii a treia...am oarecari nelinisti.
Am vazut niste lucrusoare frumoase pt fiica-mea si voiam sa stiu din experienta voastra daca se poate si in ce conditii. Din nefericire germana-mi este straina, dar in definitiv "arunci in cos" si gata, nu?
Astept " marturii".
Multam fain.
Vio

PS
Mai stiti alte "locuri" in care se pot face comenzi de haine etc pe internet ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Stai linistita, ca nici aici nu e totul minunat. Mi s-a intamplat de doua ori sa comand pentru bb la Neckermann si cateva dintre hainute sa fie inlocuite cu ce au avut ei chef, desi cele comandate de mine apareau ca existand in stoc. Norocul aici e ca poti returna marfa in timp de 14 zile.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_v spune:

Eu am incercat sa comand de la Otto. Si nu se poate comanda decat din Germania. Dupa ce mi-am introdus adresa cu chiu cu vai ca erau doar campuri de adresa pt Germania, am primit o scrisoare acasa in Romania in care imi spuneau ca le pare rau dar nu expediaza in Romania. Dar daca am cunostinte in Germania sa comand prin ele, etc.

A fost frumos din partea lor ca mi-au trimis o scrisoare acasa in Ro ca sa-mi spuna asta.

Mergi la inceput