am nevoie de ajutor specializat!!!
doresc sa deschid acest subiect deoarece am nevoie urgente de sfaturile voastre!!!
sa va spu despre ce este vorba:cand am primit invitatia in China pentru fiul meu am inceput sa scriu mesaje pentru a rezolva aceasta problema si pe net.pe 15.07 2006 am primit un mesaj din Nigeria de la un anume avocat care spune in mesajul sau ca vrea sa ne ajute.ne-a ceru date mai multe despre fiul meu si de cateva zile ne-a scris ca a facut toate demersurile si ca trebuie sa platim 500$pentru a emite niste documente pentru a ne transfera banii in cont.stiu si eu ca sunt multi excroci pe net, dar Claudiu fiul meu ,cel cu problema de sanatate stie mai multe despre aceste lucruri din ce a vazut la televizor din ce a auzit de la ati prieteni si m-a pus sa- scriu diferite mesaje,din care reiesea ca ne-am dat seama ca e un excroc si ca traieste din astfel dde magarii.ne asteptam sa nu mai ia legatura cu noi,dar culmea ne-a scris iar.noi i-am cerut sa ne trimita scanata licenta,si ne-a trimis-o.i-am cerut sa ne trimita scanate acte de identitate si aseara tarziu ne-a trimis carea de identitate si pasaportu.mai mult de atat de cand i-am scris acele mesaje in care i-am scris ca banuim ce e ,ne-a dat telefon.am verificat la compania de telefonie si ne-au spus ca numarul de pe care an fost sunati este din Nigeria,nu au putut sa ne spuna daca e fix sau mobil.i-am mai cerut un lucru sa vedem daca azi sau maine il face:sa apara pe camera web.nu avem acesti bani,sa-i trimitem ,dar nu stiu ce sa facem?daca apare si pe camera web si este cel din actele pe care ni le-a trimis pri ps ce sa facem?ce a-ti face in locul nostru?in orasul nostru nu avem posibilitatea de a lua repede legatura cu cineva care sa poata sa il prinda prin serviciile specializate care exista si daca deschid acest subiect pe la noi se uita la mine ca la filme straine ,e vorba de mai multi bani.nu cred mare lucru dar daca e adevarat?azi noapte dupa ce a trimis actele scanate ne-a sunat si ne-a spus ca azi sau maine apare si pe camera web.ce sa facem?va rog sa ma invatati!!!sunt de acord sa pun la dispozitie toate mesajele de la aceasta persoana oricui vrea si se pricepe la asa ceva.va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti pe adresa alternativa de mail deoarece nu prea stiu sa ma descurc bine si acolo mi-e mai simplu sa conversez.
bita doina
Raspunsuri
rilbuc1 spune:
Ideea este ca cine te ajuta cu bani nu iti cere ALTI bani inainte. Daca e asa de bun cu tine spune-i sa-ti trimita cu 500$ mai putin ca sa aibe de "acte".
Sau, mai bine, pune-l in lista de "ignore/spam". E mai safe asa. Oricum bani nu o sa vezi de la el.
http://community.webshots.com/user/rilbuc
doinabita spune:
si noi i-am propus asta dar a spus ca nu se poate.stim ca se falsifica acte.chiar acum am primit telefon de la el,si spune ca azi apare pe camera web,ca e sincer si ca nu poate sa puna bani de la el...nu stiti vreun nr. de tel. de la cei care se ocupa de fraude pe net?poate ma indruma ei.
bita doina
Rosey spune:
Din pacate, e escrocherie.
Da o cautare pe net la "scrisorile nigeriene" si ai sa vezi.
Multa lume primeste mailuri din astea, ele circula de multa vreme, inainte veneau prin posta.
Clover spune:
Este jecmaneala clasica.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
doinabita spune:
am citit la "scrisori nigeriene" si m-am speriat putin,mai ales ca da telefoane ca nebunul,are numarul de telefon de pe linkul lui Claudiu Dan caci asa il cheama pe fiul meu.na ca asta imi mai trebuia sa ma trezesc cu vreun negru pe aici,linkul l-a luat de pe google.ce ar tebui sa fac acum?m-am speriat putin mai mult de ce am citit acolo.
bita doina
DARAEL spune:
Bine ai venit in lumea reala......
Dar e bine totusi ca ti-ai dat seama de pacaleala – asta arata ca acolo, sus, cineva va iubeste ! Si mai arata si ca ingerul pazitor va spune lucuri bune si voi il si ascultati .......
Cat despre nigerian – da ignore sau spam la e-mailurile lui si spune "Doamne ajuta" sa rezolvi plecatul in China pe alte cai.....
Succes si sanatate multa va doresc !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
pisicuta si matei spune:
in nici un caz sa nu trimiteti bani!
asta este sistemul de escrocare.iti dau toate garantiile pentru ca tu sa trimiti bani.o licenta si un act de identitate se pot falsifica usor cu atat mai mult cu cat tu le vezi scanate si nu in realitate.
si asa cu a spus si darel nimeni nu iti cere bani ca sa iti dea alti bani.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
aschiutza spune:
Doina, scuza-te elegant, spune-i eventual ca ti-a donat altcineva banii si nu mai ai nevoie.
Sa vina pina in Romania dupa tine nu cred, costa ceva bani!
Un act pina nu il ai in mina, nu poti vedea daca e falsificat sau nu. Eu zic sa nu ai incredere in el. 500 euro sunt prea multi bani!
--------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
marius spune:
Nu trebuie sa te scuzi nu trebuie sa faci nimic decat sa uiti tampenia asta ca pe un banc de prost gust. Desigur daca nu doresti sa faci cadou acei bani. Este o escrocherie clasica. Au toata motivatia de a cheltui cu un telefon sau mai multe, faxuri scanari fa si tu un calcul daca te fraiereste pe tine si te tapeaza de 500$ sau euro oare cat este profitul lui curat? Ca pierderea ta este certa adica 100%
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
doinabita spune:
nici nu aveam de unde sa trimit acesti bani.nu sunt nebuna sa ma imprumut pentru asa ceva.am citit"scrisori nigeriene"si m-am edificat multumesc pentru ca mi-ati spus unde sa caut,caci eu ma impart intre ingrijirea lui Claudiu,si a celorlalti din familie cu tot ce trebuie sa faca o femeie pentru casa si familie si informatii de pe net,scrisori sperante...etcsi nu stiu multe lucruri care mi-ar fi de folos unde sa le caut pe net.acum ma suna iar ala o sa ii spun ca nu mai avem nevoie de ajutor ca s-a rezolvat asa ma gandisem si eu.multumesc mult pentru sfaturi,cand esti disperat sa rezolvi cate o situatie de asta de sanatate nu stiu cum unii pot profita de asa ceva?cred ca sunt bolnavi dupa bani...va mai tin la curent,ca insista cu tot ce i-am spus eu...
bita doina