CIRESE de mai-iunie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fete dragi care mi-ati trimis mie adresele, nu e nevoie sa le trimiteti si Magdei pentru ca i le am dat eu!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Buna ciresici,
Noi doar ce ne-am revenit dupa o nunta duminica... care a fost super reusita si in plus prima distractie mai consistenta pentru mine dupa atata vreme. Bebe a fost un ingeras, papa si se culca fericit imediat dupa, a uimit toti invitatii cat de cuminte a fost... dupa 18 l-am trimis cu laptic la pachetel la buni...

Imi pare tare rau totusi ca nu am resusit sa vin la intalnirea asta. Poate mai organizam...

Weekendul asta am vrea sa ajungem la mare cred ca o sa-i faca bine lui bebe David... Ce stiti despre mersul la mare cu un bebitz de 6 saptamani? Ce trebuie sa avem la noi neaparat? Ce SPF sa aiba crema lui bb?
Inaioana, am si eu wrap negru ? Sa iti trimit banii deja prin posta?... abia astept sa fim o familie de marsupiali...Oricum eu l-a putea lua de la Magda, nu e nevoie sa-l trimiti postal...

mamica de bb David (18 iun 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

bai frate da e vreme de somn sau de plimbare?
ca e cam pustiu pe aici de ceva vreme.
sau va ascundeti?
eu am plecat. puteti aparea.
pe miine.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Vreme de plimbare precis nu e pe caldura asta.Poate mai degraba de somn. Problema e ca eu as dormi da' piti nuuuu.....totusi ma consolez ca ma lasa sa dorm noaptea.De o saptamana vad ca si-a stabilizat programul: 10.30 seara adoarme si se trezeste la 6 dimineata.Pt mine e fff bine.La primul m-am trezit de 2-3 ori pe noapte pana la 2 ani aproape.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

VIRGI

ok MAGG azi sau maine cel terziu pun banii!sa vad cand are al meu timp!s-ar putea sa nu pot sa trimit decat euro dar am sa am grija sa rotunjesc sa fie bine pt tine!pt inaioana!
ADIB dalutari de la CELESTIN pt RAALUCUTZA!CE-MI MAI PLACE SA TI-O NUMESC ASA CA PE MINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Magg,Ioana,am depus banii la banca pt wrap!

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

dragele mele, ori am facut o treaba f buna, ori m-am tzapit, inca nu mi-e clar...
m-am dus azi si am luat carutzul brevi grillo. e portocaliu, imi place la nebunie cum arata. asta e un plus. am venit acasa cu sange pe degetele de la picioare, la fiecare cativa pasi f-t cate un deget mare in bara cu frana de roti. asta e un maaare minus. e nou, l-am luat cu 250 ron in loc de 580, asta e iar un plus. are rotile de vreo 10 ori mai mici decat al meu (nu exagerez, eu m-am obisnuit cu un tractor), asta e iar un minus, caci fiecare hartoapa o simt si sunt nevoita sa il iau pe sus sa il cobor bordurile mai inalte,ceea ce nu se intampla inainte. e mult mai mic si il putem tine pe balcon mai toata ziua, ceea ce e plus. presimt ca, de cate ori va fi sa ies afara, dupa ce il repar pe cel mare, tot pe ala il voi alege, ceea ce e...
are un portbagaj incapator, ceea ce al mare n-are.
uff. nu l-as fi luat. m-am dus sa il vad si m-am prins ca e fain da nu e de mine. dar tipa era asa draguza, a mai venit si cu o punga de biberoane si tetine si de-astea, incat mi-a fost absolut peste puteri sa o refuz. mi-a fost prea jena sa nu il iau. asa ca ..l-am luat.
poate ma mai obisnuiesc cu rotile, insa beleaua cu tija de frana e insurmontabila. probabil sa o voi taia de acolo si cu asta basta.
imi place ca e oranj, iar in mintea mea culoarile joaca un rol ff important in viata copilului, inca de la nastere, expunerea la unele ii poate fi benefica, asa cum altele il pot marca negativ. iar faptul ca se uita in sus si vede portocaliu, iar cand bate soarele aerul din carutz devine vesel, cred ca e un lucru minunat!
trebuia sa imi vars impresiile. m-am gandit ca poate asa ma dumiresc de ma bucur au imi pare rau. da nu m-am...
partea proasta e ca, dupa ce ai folosit unul cu trei roti, toate avand rotile mari, greu te mai intelegi cu rotile astea gen cercei gablonz..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

luana eu aveam activat PM ca doar am mai primit mesaje.....anyway...trimite-mmi adresa si poate reusesc sapt asta sa-ti trimit desi am cam multe de rezolvat ....notari, topografi,intabulare teren, mers la arhitect pt proiectul de casa

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

nu-i graba!!! saru mana mult. trimisei!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, draga mea, din punctul meu de vedere ai luat o mica tzeapa dar ..se repara. Pentru ca ai dat un pretz exagerat de mic pe el (apropo, esti sigura ca e nou si ca e original???) si il poti vinde in profit foarte repede!
Spun ca ai luat teapa pentru ca Brevi Grillo e un carutz excelent dar nu e din pacate potrivit pentru toate zonele (daca locuiesti intr-una cu gropi mari e mai nasol) ci mai ales pentru asfalt curat, de asemenea conteaza si stilul in care mergi (daca esti mai mult grabita si neatenta ma gandesc ca e posibil sa te lovesti in bara aia...cu toate ca mie nu mi s-a intamplat niciodata, dar nici nu ma alerg pe strada vreodata indiferent ce). Stii ca ti-am spus de cand mi-ai aratat carutul tau vechi ca ti se potriveste foarte bine, plus ca puteai sa vezi la mine, la Magda si la Voichitza duminica care e treaba cu Grillo, sa vezi daca stilul nostru ti se potriveste si tie.
Acuma...asta este, eu zic ca il poti da in profit si eventual sa iti cumperi cu banii castigati un carut potrivit stilului tau, zonei in care te intereseaza sa il plimbi, si tot asa.

PS Scuze ca nu am raspuns de aseara cand ma intrebai de el dar m-am luat cu altele si am uitat!

PS2 Si mai e o chestie: stii ca si eu am avut carutz de la Chicco din ala cu trei rotzi, chiar usor mai mici decat la al tau si l-am dat. Sincer nu m-as fi putut obisnui cu un carut asa de mare incat sa nu ma vad de el pe strada. Ar fi fost penibil. Conteaza multe variabile in alegerea unui carutz...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput