Cum sa slabesc...la fata?

Cum sa slabesc...la fata? | Autor: AnaIrina

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor! Sunt noua pe forum, insa va citesc de multa vreme; mai ales subiectele de la Femina Intim, ca pe la alte topicuri nu dau, ca nici nu-s mamica si nici nu am probleme cu iubitu'

Problema mea este alta....kilogramele sau mai exact ce a mai ramas depus pe fata, dupa cura de slabire pe care am tinut-o. Aveam 62 kg la 1,70, insa aratam plinuta bine. Acum sunt ca un fotomodel la corp, masurile 89-64-90,am 55kg, insa tot am ramas durdulie la fata nu vreau sa mai tin cura de slabire, pentru ca o sa raman fara pic de carne pe mine daca mai slabesc mai mult de 2 kg. Si nu stiu cum sa fac sa scap de surplusul de piele pe care il am pe fata. Ajutati-ma va rog cu niste sfaturi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Daca esti slabuta la corp si fatza e tot plinuta inseamna ca mostenesti pe cineva din familie care are fata rotunjoara. Cred ca numai o vizita la cabinetul cosmetic te poate ajuta...

Incearca sa-ti faci o coafura potrivita fetei tale...sint unele care subtiaza fata. Culoarea si stilul potrivit fac minuni.

Esti sigura ca nu exagerezi? Nu se poate sa fii slabuta la corp si "grasa" la fata...
Ce virsta ai? Vezi ca odata cu slabitul la fata pot aparea ridurile sau pielea sa se lase daca nu mai e asa elastica. Iar de aia nu scapi decit prin operatii estetice!

Ce ai vrut sa spui prin "surplus de piele"??

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaIrina spune:

Allure, am 23 de ani, si nu spun ca sunt grasa la fata, insa sunt mai durdulie, si nici nu spun ca sunt exact la fel cum am fost inainte de a tine cura de slabire. Si nici mama, nici tata nu sunt asa, sunt trasi la fata amandoi. Acum nu stiu daca din cauza stressului sau a altor motive, dar cert este ca si frate-miu are o fata foarte firma. Uite de exemplu, mama unei colege de-ale mele cand m-a vazut a zis ca sunt un pic 'bucutza'in obrajori Si am si gura micutza, daca vreau sa zambesc ca toata lumea aratandu-mi dintii, nu arata frumos Stiu ca vi se pare o problema foarte superficiala si ma scuz daca nu este demna de luat in consideratie, insa pentru mine este similara cu problema unei femei care are burtica sau solduri prea pline; si vorba aia, la mine nu am cum sa acopar cu nimic
Asta e, toate vrem sa fim perfecte
Cat despre coafura, nu-mi statea bine de fel cu parul lins pentru ca imi accentua forma plinutza a fetei, asa ca mi-am facut un permanent si lumea spune ca-mi sta foarte bine....insa fluturasii pe creier tot au ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Cu masaj facial + presopunctura - facut intr-un cabinet cosmetic, de cineva specializat.
S-ar putea sa ai retentie de apa in tesuturi (daca te scoli dimineata cu fata umflata de ex.), poate n-ar strica sa-ti faci niste analize sa vezi daca e totul ok cu rinichii.

Mergi la inceput

Allure, am 23 de ani, si intr-adevar cum spui tu, nu sunt 'grasa' la fata sunt un pic plinuta in obraji, am si gura micutza, si cand zambesc se fac obrajorii ca doua piersicute Nimeni din familia mea nu este asa, ba mai mult, as spune ca toti sunt trasi la fata....eu sunt mai trasa de par ce sa-i faci mey, fiecare cu fluturasii lui;
Stiu ca problema vi se pare foarte superficiala, insa pentru mine este similara problemei unei femei care are burtica sau soldurile prea pline; sa nu mai spun ca eu n-am cu ce sa ma acopar ca sa nu se vada...
Candy, iti multumesc pentru sugestii, si promit sa-mi fac analize sa vad daca totul e in ordine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by AnaIrina

Allure, am 23 de ani, si intr-adevar cum spui tu, nu sunt 'grasa' la fata sunt un pic plinuta in obraji, am si gura micutza, si cand zambesc se fac obrajorii ca doua piersicute Nimeni din familia mea nu este asa, ba mai mult, as spune ca toti sunt trasi la fata....eu sunt mai trasa de par ce sa-i faci mey, fiecare cu fluturasii lui;
Stiu ca problema vi se pare foarte superficiala, insa pentru mine este similara problemei unei femei care are burtica sau soldurile prea pline; sa nu mai spun ca eu n-am cu ce sa ma acopar ca sa nu se vada...
Candy, iti multumesc pentru sugestii, si promit sa-mi fac analize sa vad daca totul e in ordine.

Ana Irina

He, hee...te inteleg perfect cum vine treaba cu piticii. Sa vezi citi am si eu pe cerebel (ca la mine acolo sint localizati, de aia nu-i pot controla )

Sa stii ca mostenirea genetica nu vine numai de la parinti ci si de la alte rude. Poti sa semeni cu matusa sau bunica...oarever...nici nu mai conteaza.

Problema nu e superficiala daca te deranjeaza asa de tare; don't worry, iti acordam atentia cuvenita

Teoria cu retentia de apa e valabila numai in cazul care te trezesti cu fata umflata si pe parcursul zilei dispare (se cheama limfedem) dar am senzatia ca nu asta e cazul tau..

Ai fost cumva plinuta in copilarie/adolescenta si copii au facut fun de tine? Daca da, atunci fii sigura ca nu e altceva decit pitic pe creier... Frustrarile nerezolvate din trecut pot afecta serios gindirea..(vorbesc din experienta..ha! ha!) Incearca sa te impaci cu "piticul", altfel e bai!

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Si eu patesc la fel dar am observat ca atunci cand beau ceai de soc+coada soricelului+urzica am fata faina si fara obrajori bucalati.Problema este ca nu am chef tot timpul sa beau doar cand sunt prea suparat pe oglinda...Incearca si tu daca vrei

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu din toate emisiunile pe care le-am vazut despre slabit am inteles ca nu ai ce face, adica nu poti controla unde slabesti.
Factorul primordial este cel genetic si intotdeauna exista predispozitii de ingrasare in anumite zone.

Daca problema era la coapse sau burta, puteai face electrostimulare si scadeai in cm, dar la fata nu vad ce poti face.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Dragele mele, multumesc f mult pentru sugestii, fiecare dintre ele reprezinta pentru mine o noua speranta sa-mi scot piticul din cap
Simona73, dat fiind ca esti in Canada, mi-ai putea spune cum se cheama in engleza ceaiul asta, si de unde il cumperi, sau ti-aduci ingredientele direct din Romania si il faci acasa la tine?
Si fetelor,nu ma trezesc cu fata umflata dimineata...e normala
Si am fost relativ plinuta la fata de mai micutza, insa am oscilat, serios; in copilarie da, in adolescenta nu prea. Cand m-am ingrasat iar, da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ca pentru orice zona a corpului, se poate face electrostimularea muschilor faciali, atat pentru slabire, cat si pentru tonifiere (lifting). Fata are cele mai multe puncte de stimulare (parca 24), inclusiv barbia (gusa).

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Ana draga,
Ma revad in descrierile tale.Si eu sint la fel.Sau mai bine zis amfost la fel, caci acum la 2 luni de la nastere sint cam grasuta peste tot.Am 169cm si 61 kg.
Eu zic sa incerci sa mai slabesti vreo 3kgsi ai sa vezi ca fata ti se v-a schimba.Eu aratam slaba la fata doar cind era in jurul a 50-52kg.Ceea ce eu deduc ca inca eram grasa la 55 si de aceea aratam durdulie.Telul meu e sa ajung din nou la macar 55kg, caci 50nu cred caam sa mai am vreodata.Deci voi fii vesnic grasuta.
Sfatul meu e sa mai slabesti citeva kg.Stiu ca cei din jur iti vor spune ca esti absurda,ca vrei sa fii piele si os...dar ai sa vezi ca si fata v-a slabi.Cel putin la mine asa era.Toata lumea ma vedea slaba , dar eu aveam o fata durdulie.

Succes!

Mergi la inceput