O rugaciune pentru Try si bebe mic!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multa putere bebelusului si mult curaj Try! Sanatate multa!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Try, Dumnezeu sa-l protejeze pe bebelusul tau, sa-l faca puternic si sanatos acolo in burtica pana vine timpu sa se nasca! Tie multa speranta si optimism, ai incredere ca totul va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Try, ne rugam sa fie totul bine, sa ramana bb in burtica pana la 40 de saptamani si sa fie sanatos Te asteptam cu vesti bune

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

TRY iesti o persoana puternica,nu-ti pierde speranta ! Sa-i dea Dumnezeu putere lui bb sa se nasca sanatos! I-ti doresc multa putere si curaj TRY

Tina 32 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste aceasta grea incercare. Tu esti puternica, eu asa te cunosc, iar dintr-o mamica puternica nu poate iesi decat un bebe puternic, ceea ce deja ti-a demonstrat-o. Sunt cu sufletul alaturi de voi.

putzuruca 30+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Si noi untem alaturi de tine Try, iar cu ajutorul lui Dumnezeu, bebe va fi bine si totul nu va fi dcat o amintire. Multa sanatate si tie si lui bebita!

Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Try- astazi e ziua mea. La 12 noaptea, cand imi asteptam cuminte cadoul am citit despre tine si bebeul tau.La aniversare toti avem dreptul la o dorinta...a mea a fost pentru voi. Curaj!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Try, Suntem alaturi de voi, ne rugam pt tine si pt bb din burtica.
Multa sanatate si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Try daca Doamne Doamne ti-a dat acest ingeras in burtica la tine o sa aiba grija de el si o sa-l faca puternic ca sa lupte singur cu acest virus. O sa ma rog pt. bebe sa se faca sanatos cat mai repede si pt. tine sa fii puternica si optimista. O sa fie bine.

Mirabela sapt. 32 POZE

Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Te rog nu mai pune atatea emoticoane pe un singur rand, pentru ca se latzeste pagina. Multzumesc pentru intelegere.
Lorelei_19, moderator

Mergi la inceput