O rugaciune pentru Try si bebe mic!!!
Raspunsuri - Pagina 5
eloise spune:
Try, Dumnezeu sa-l protejeze pe bebelusul tau, sa-l faca puternic si sanatos acolo in burtica pana vine timpu sa se nasca! Tie multa speranta si optimism, ai incredere ca totul va fi bine!
szivarvany spune:
Try, ne rugam sa fie totul bine, sa ramana bb in burtica pana la 40 de saptamani si sa fie sanatos Te asteptam cu vesti bune
Daria & Giulia (2004 08 16)
eli26 spune:
TRY iesti o persoana puternica,nu-ti pierde speranta ! Sa-i dea Dumnezeu putere lui bb sa se nasca sanatos! I-ti doresc multa putere si curaj TRY
Tina 32 + POZE
putzuruca spune:
Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste aceasta grea incercare. Tu esti puternica, eu asa te cunosc, iar dintr-o mamica puternica nu poate iesi decat un bebe puternic, ceea ce deja ti-a demonstrat-o. Sunt cu sufletul alaturi de voi.
putzuruca 30+ cu Andreea-Maria
poze cu dragoste
raresionut spune:
Si noi untem alaturi de tine Try, iar cu ajutorul lui Dumnezeu, bebe va fi bine si totul nu va fi dcat o amintire. Multa sanatate si tie si lui bebita!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
andiaroro spune:
Try- astazi e ziua mea. La 12 noaptea, cand imi asteptam cuminte cadoul am citit despre tine si bebeul tau.La aniversare toti avem dreptul la o dorinta...a mea a fost pentru voi. Curaj!
ana si alexandre (17.02.2006)
daniella4 spune:
Try, Suntem alaturi de voi, ne rugam pt tine si pt bb din burtica.
Multa sanatate si curaj!
Mirabelac spune:
Try daca Doamne Doamne ti-a dat acest ingeras in burtica la tine o sa aiba grija de el si o sa-l faca puternic ca sa lupte singur cu acest virus. O sa ma rog pt. bebe sa se faca sanatos cat mai repede si pt. tine sa fii puternica si optimista. O sa fie bine.
Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
Te rog nu mai pune atatea emoticoane pe un singur rand, pentru ca se latzeste pagina. Multzumesc pentru intelegere.
Lorelei_19, moderator