O rugaciune pentru Try si bebe mic!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Try felicitari si multa putere sa-l faci mare pe Adrian!!! Eu am urmarit cu emotie povestea ta si te incurajez cu mare drag pentru ca si puiul meu a avut sub 2 kilograme si stiu ce inseamna sa ai asa o galusca micuta. Puiul meu acum e foarte bine, nimeni nu mai crede ca a fost prematur. Ei, esentele tari sunt mai luptatori si invingatori!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Bine ai venit pe lume, bb Adrian!

Try, felicitari pentru noul flacau din familie, sa aveti parte numai de bine, sanatate multa si ginduri bune!

Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa imi spui. In cursul saptaminii lucrez, dar de weekend daca nu ai cu cine il lasa pe baiatul tau cel mare, poti sa il lasi la mine.

Felicitari inca o data si sanatate!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Felicitari, Try, ai trecut cu bine peste incercari si Adrian a venit cu bine pe lume. O sa treceti, sunt sigura, si peste celelalte probleme pe care tu le numesti minore si o sa ai 2 baieti frumosi si sanatosi! Toate din lume pentru voi! Sanatate multa si refacere rapida pentru amandoi!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Try! Bine ai venit pe lume bb Adrian! Sa fii puternic si sa te faci bine si sa le umpli viata de bucurie parintilor tai! Esti un luptator!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Try, felicitari si din partea mea, tot binele din lume, multa sanatate tie si lui bebe Adrian si tot ce va mai doriti voi!

38 cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Multumim tare mult pentru urarile voastre. Asa-i, suntem optimisti ca va fi bine in mare, el pare sa evolueze bine, cel putin asa a fost pana acum.
Programul mi-e incarcat si sunt cu capul in 10 parti. Dar odata ce ajunge si Adrian acasica macar o sa am amandoi puiutii in acelasi loc, chiar daca de fapt de-abia atunci incepe oboseala si tracaseala adevarata. Dar doar mi-am dorit 2 copii, nu? Sa dea Domnul sa mi-i tina sanatosi ca-n rest le ducem noi.

.......in 31+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Felicitari try, bine ai venit pe lume Adrian si sa va dea D-zeu numai sanatate la toti.

Cu mult drag,

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Alyssa, merci de oferta, ne descurcam noi. Oricum, in ideea ca vor fi doar 2 sapt. si ceva pana il aducem acasa, pare mai simpla treaba cu Alex. Imi faceam mai multe probleme pt. ca initial credeam ca Adrian o sa fie tinut in spital inca vreo 4-5 sapt., iar asta deja ar fi fost o perioada destul de lunga.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

ma bucur sa aud vesti bune. O sa fie bine, ai sa vezi!

Sanatate multa in continuare si sa iti vezi flacaii amindoi acasa cit de curind!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Felicitari pentru bebe Adrian si multa multa sanatate!

Lai

Mergi la inceput