O rugaciune pentru Try si bebe mic!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dialex spune:

Mult noroc īn continuare Try si felicitari amāndurora.

Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Try m-a bucur nespus ptr vestile bune.Multa sanatate tie si lui bebe si suntem cu sufletul alaturi de voi.
Noi ne incontinuare ptr voi.Si asteptam numai vesti bune.

Io23+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ieri am facut a doua transfuzie. Desi semnele generale mergeau spre bine: bebe, placenta, eu, totusi valorile fluxului de sange din creier cresteau, ceea ce demonstrau ca anemia iarasi creste. Asa ca dr. s-a decis sa mai ia o proba de sange de la bebe ca sa fim siguri de tot si, daca e nevoie, sa facem o a doua transfuzie.

Ca sa va faceti o idee: prima data cand am ajuns la spital, valoarea hemoglobinei lui bebe era de 17, cand valoarea normala trebuie sa fie in jur de 150. De-aia mi se tot spunea ca "it's a very sick baby". Probabil ca 1-2 zile intaziere ar fi fost fatale.

Cu prima transfuzie ei au ridicat hemoglobina la 85 (nu pot face o transfuzie totala de la inceput pt ca risti sa omori bebelusul).

Ieri hemoblobina era la 50 (ceva mai jos decat se asteptasera ei), asa ca au facut a doua transfuzie pana la 170 hemoglobina.

Sa speram ca bebe va fi capabil sa mentina singurel valorile normale si sa nu mai fie nevoie de o alta transfuzie. Inca tot nu avem nici o cauza, toate testele de pana acum au iesit negative. Parvovirusul a iesit negativ si la mine, ceea ce inseamna ca nu m-am intalnit niciodata cu acest virus, deci n-aveam cum sa-l transmit nici la bebe.
Ramane ca dr. sa caute printre cauzele cel mai putin intalnite si sa vada daca nu cumva situatii mai rare ar fi provocat aceasta anemie.

Mai merg luni la control sa vedem cum e bebe.

.......in 29+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Try, bebelusul asta seamana cu tine: un luptator!
Va doresc sa cresteti mari!!!
Multa sanatate

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Draga Andra,

sunt si eu alaturi de tine si ma rog sa fie bebelusul tau puternic si sa razbeasca aceasta anemie periculoasa. Sa treaca totul si sa iti tii bebelusul sanatos in brate , odorul tau.....

ma gandesc la voi si....ma rog. Doamne Ajuta!

cu caldura,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

try, suntem alaturi de voi doi. multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Try, suntem sufleteste alaturi de tine si de bebe mic. Sa va dea D-zeu putere in continuare sa luptati si bebele sa stea in burtica pana e safe to come out.
Pupici si ganduri bune din Vancouver.

Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.

29+ Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000
POZE

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Try, ma bucur de vesti bune si sa dea Dumnezeu sa se nasca copilasul cu bine si sa fie sanatos o viata intreaga, iar voi sa va bucurati de el si de Alex.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Curaj, Try, o sa fie bine, o sa vezi! Voi sunteti niste invingatori!
Va tinem pumnii pentru luni!

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ne rugam ca finalul sa fie fericit!
Doamne ajuta!

Carmen(34+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput