3 lucruri de evitat la nunta ta
Raspunsuri - Pagina 2
olim spune:
incearca sa va simtiti voi bine, ca e nunta voastra, si nu tine cont de " sfaturile" soacrei, ca vor fii multe.
Nu intra in panica si fii spontana, nu te enerva chiar daca ti-ai pata rochia sau s-a ruptNu fii bosumflata, ca o sa te vada toata lumea, dar pata de pe rochie nu
AllyMcBeal spune:
Daca angajezi pe cineva sa filmeze tot evenimentul,da-i indicatii din timp cu ce ,cum si cat vrei,pentru ca...eu am patit.
Adica m-a filmat o gramada de vreme doar pe mine sau pe noi,mirii.Filmase ala,frate ,pret de cateva melodii,una dupa alta,doar mirele si mireasa.(cand revezi asa ceva,ti se apleaca).Tot ala,a filmat doar fugitiv,prin sala ,pe nuntasi,asa ca ,la vizionare,cand as fi vrut sa-l vad pe cumnat sau pe x si y,nu apareau pe caseta,ca si cum n-ar fi fost la nunta.(era vara si oamenii au mai iesit pe terasa,dar pozarul n-a iesit...)
Peste ani,cand revezi caseta (sau o arati copiilor) ti-ar placea sa-i vezi pe toti participantii,sa te amuzi de coafuri,de tinute,de dansurile lor...
Sa nu uiti sa-ti pui incaltari de schimb,fara toc,ca la un moment dat nu mai poti.(Eu,cel putin,am dansat toata noaptea).
Rozi spune:
Evita sa faci orice altceva in afara de a trai clipa!!!
Da sarcini tuturor! Parintii, fratii, cumnatii, verisorii, prietenii apropiati - tu ai grija de strans florile la cununie, de servit sampania si piscoturile, tu ai grija de chelenri sa nu lipseasca bautura din pahare, tu ai grija sa-mi tii fiola de calciu daca mi se face rau
Iar tu - savureaza fiecare moment, simte, traieste, bucura-te - nu te consuma daca ti se pateaza rochia, daca se incurca repartitia pe masini si la biserica ajungi intr-un taxi cu un sofer socat, imbracat in pantaloni scurti si cu slapi
DISTREAZA-TE!!
Nunti frumoase si amintiri emotionante si haioase va doresc!