Copiluti de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Elisor,dintr-o pura intamplare cred ca marti sunt acasa. Ne auzim ??? Daca poti sa-ti faci timp de abia astept ca nu ne-am mai auzit de-o vesnicie. Baby Sitter-easa lui Patrick trebuie sa mearga undeva, la daycare sunt prea aglomerati si personal in vacanta asa ca nu e loc sa-l duc ... deci mami sta acasa ca e vara si frumos. Am vorbit deja cu sefa mea si voi lucra de acasa.

Se vede ca e vineri si nu am nici un chef de munca.

Vinete - daca nu aveti cantitati enorme, de ce nu incercati sa le faceti in microwave? Pe bune sunt f.f.f bune, nu se face mizerie, fum. Intepati vinetele si puneti-le 10 min apoi le intoarceti si inca 5 min. (ptr. vinete de marime medie)

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna seara mamici,

Scriu si eu dupa un secol...

Nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul si ca avem numai nazdravani pe langa noi !

Ana este bine, se joaca mult in parc cu prietenii ei de joaca, spune o groaza de chestii , pupa toti baietii din gasca pana ii ameteste si in rest e sanatoasa si voioasa...

Am citit ca-i lasati fara scutec ...Ana nu a facut pana acum la olita dar ma bate gandul sa incep din nou cu invatatul...am mai incercat de cateva ori si nu reuseam sa o fac sa stea mai mult de cateva secunde!

Eli, ce draguta este Bianca cu bucle! Eu am tuns-o pe ana ca transpira f mult si e ca un baietzoi!

Astept si eu concediul, desi mai este aproape o luna...pana atunci vacanta placuta celor care plecati in curand...imi zboara gandul numai la mare, munte ,,,si Ioana, te-am inclus si pe tine in vacanta mea din vis!
Felicitari pentru apartament!

Am inteles ca la mare vremea este super, apa calda....dar parca prea cald pentru gusturile mele...oricum mai bine la mare decat in Bucuresti!

Ai vostri baga mainile sau jucariile murdare in gura dupa ce se joaca la nisip sau peste tot prin parc?
Ma dispera cand o vad ca linge lopatzica cu care a scurmat in nisip...

M-am mai uitat la poze , sunt atat de haiosi toti copilashii! si nu imi vine sa cred cat de repede au crescut!

Monu , nu stiu daca ti-am mai spus sau nu, felicitari pentru bebele din burtica si sarcina usoara! Cum suporti caldurile?

BTW, va mai chatuiti?

Tzumpiloi si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga T la sfirsitul saptaminii viitoare plec in concediu, dar tot m-am laudat de zor, parca as pleca miine.
Gabitza drum bun si vreme frumoasa la mare.
Beatrice sanatate multa lui Alex.
NewMami kk s-a transformat in diaree. Pina acum n-a avut problema la nici unul din cei 11 dintzoi, dar cine stie, eu tot spun ba banana, ba gresia, ba ca s-a mai jucat cu apa rece de la robinetul din gradina . Ufff, am bagat orez in ea, sper sa-i treaca. Pupici pe urechiushele lui Patrick sa treaca infectzia.
La multi ani si casa de piatra in continuare
Ioana felicitari pentru apartament, sa-l stapinitzi sanatoshi. La capitolul mama, eu m-am fript rau anul trecut, cred ca o fi ca imbatrineshte de nu m-am prea intzeles cu ea, dar... ma gindesc cine stie cum oi fi si eu la batrinetze ?

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cristina (tzumpiloi), bine ai revenit

Sufletica, trimis PM, sper ca ai primit.
Simiena, nu ai activat PM, trimis mail, sper ca ai primit.

Sintem la Constanta, pentru ultimul meu weekend inainte de servici, intr-adevar. Dar nu incep de luni, ci de marti, de la 1 august. Am ajuns bine, soseaua foarte aglomerata, noroc ca Andrei a dormit aproape tot drumul.
Am dat o raita prin Mamaia pe seara, e rupere, se merge bara in bara si fund in fund. Sa vedem cum o fi maine pe plaja.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tzumpiloi lasa ca ma omor eu cu olitza, ma anuntza ca face,se aseaza, apoi se ridica dupa doua secunde si-l face linga
Olga T vreau si eu vishine, aici am cascat okii prin piatza si n-am gasit. Cred ca o sa cumpar un copac din Ro sa-l plantez in gradina, ca tare mi-e dor de vishinele de la casuta parinteasca, vishine altoite, mari si frumoase.
Gusta sper ca tzi-au ieshit bine analizele, sanatate multa
NewMami motzata mea cuvintele pe care le pronuntza sint in romaneshte, in italiana vorbeste doar sotzul meu, in rest daca toata ziua sta cu mine, vorbim, cintam (eu ), mama, tata, kk, asha ca, daca soatza vrea sa priceapa ceva din limba mea materna, sa ia lectzii de la Isabella. De fapt eu chiar insist cu limba romana, ca cealalta o aude vorbind la totzi.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Scuze ca am uitat sa zic data trecuta cand am intrat. casa de piatra si la multi ani! Newmami.

danelutza ma bucur ca ti-am facut pofta. Vezi ce rea sunt? Am gasit o oferta foarte buna datorita fetelor de la seztoarea canadiana. Mi-am pus in congelator cam 5 kg, sper sa ajunga de prajitura si chec o vreme. Asa zic si eu ca aude engleza peste tot. In casa se va vorbi romaneste cu exceptia momentelor cand vom face teme si va trebui sa-i explic in engleza. Nu sunt o patrioata dar am zis ca incercam ziua de nastere, sarbatorile, traditiile si limba sa le pastram. Sper sa nu ajunga sa vrea la pizzerie in contextul in care mami o sa-i creeze toate conditiile de sarbatoare acasa. Si apoi raman colinzile, la multi ani cantat in limba romana sau ma rog si in limba romana. Ai zice ca da o sa vad eu dupa ce creste. Ei, eu incerc. Ce am observat e ca toti canadienii sunt morti dupa cantece romanesti si mancare romaneasca nu de alta dar sunt satui de fast food si semipreparate. Cam astea sunt visele mele in legatura cu pastrarea romanasului din Tony.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna seara la voi!
tocmai am terminat un hectar de tiramisu'...va invit la o portie da' sa nu ma trageti de urechi dupa aia ca v-ati ingrasat din cauza mea!
a tras si o furtuna zdravana si s-a racorit in sfarsit...cred ca nu m-am mai bucurat asa mult de-o ploaie de cand eram copil la tzara la bunici, ploaia insemna zi libera sa ne jucam ca scapam de munca la camp sau "excursie" la pascut oile...mama ce vremuri faine, imi vine sa plang cand imi amintesc, mai ales ca stiu ca n-o sa mai revina niciodata. tare as vrea sa aiba si Alyssa mea parte macar de putin din ce-am avut noi: vacante la bunici cu jocuri de dimineata pana seara cu hoardele de copii pe strazi, ajutat la gospodarie, animale de toate felurile, de la catei si pisici, pasari pana la mieluti, vitei si purcei, cu care ne jucam fara griji de aviare sau alte minunatii....doamne frumos a mai fost! uneori imi place sa zic c-am fost un copil trist dar cu o copilarie fericita!

am uitat sa va zic...maine ma scoate sotzer in societate! s-a inteles cu niste colegi de serviciu sa se intalneasca impreuna cu familioanele aferente la un gratar la casa de la munte a unuia...o sa fim vreo 10 plus puradeii, cam toti de varsta Alyssei. acolo duc si tiramisuu ca am primit cerere oficiala pe e-mail...asa am aflat ca sotzu' se lauda de zor la lucru cu ce bunatati gateam de li se lungeau urechile de pofta la bietii colegi!
hai ca ma-ntind iar, as face bine sa merg la culcare ca pitik e cu maselele pe tzeava asa ca nu stiu cat somn oi pupa!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Danelutza - balene tedesche sau autohtone?
Newmami - la multi ani fericiti impreuna!

Multa sanatate la puiutzii bolnaviori!

Album Alyssa

Mergi la inceput

am pus cateva filmulete si poze mai recente, cine vrea sa le vada, promit ca pun si pozele de la mare odata si odata...

www.dropshots.com/day.php?userid=98966&cdate=20060726" target="_blank"> dansez freestyler, www.dropshots.com/day.php?userid=98966&cdate=20060726" target="_blank"> ...sau cam asa ceva
si www.dropshots.com/day.php?userid=98966&cdate=20060713" target="_blank"> mama, vreau sa... www.dropshots.com/day.php?userid=98966&cdate=20060713" target="_blank"> ne jucam de-a cucu-bau!.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Sunt obosita fleasca de -mivine sa dorm precum boschetu' in fatza garii,dar din vina mea recunosc...mi-a trebuit mancare libaneza asa ca am stat pana la 1 la restaurant.Dar cum...pe la 21 am plecat de-acasa cu copilul spalat si mancat sa-l adormim cu masina...si am mers asa vreo 20 de km si cand totul a fost conform graficului ne-am dus in Mamaia si dai si crapa...si am avut si parte de program artistic,dar nu din partea lui Delia ci a unor chestii care isi spun cantarete si pe care imi era rusine sa le ascult,pentru ca sa culmineze la final cu manele asurzitoare cand nu te mai intelegeai nici cu tine...pur si simplu sarea camasa de pe tine din cauza muzicii...asa ca riscam sa raman in pielea goala fapt pentru care am plecat...
Are rost sa va spun ca Delia a dormit tot timpul?!Nici acuma nu pricep cum pot frate sa doarma ne-ntorsi intr-o atmosfera in care decibelul nu mai are unitate de referinta...acasa in aceleasi conditii urla de ciuda ca nu poate dormi...

Ioana sa-l stapaniti sanatosi apartamentul, sa-l umpleti de fericire si de noi locatari...

Newmami ani multi fericiti si de bunastare ...aniversare fericita...
Bianca este bine ...s-a certat cu verisoara-sa cam in fiecare zi pentru ca asta a mea nu-i acasa la ea dar vrea sa fie tratata la fel,nepoata-mea este rasfatata si nu tine cont de nimic,pe langa asta mai este si soacra fratelui meu,o femeie imposibila pe care as bate-o numai in gura poate tace...si care imi sacaie copilul...si uite asa ma suna Bianca zilnic plangand ca vrea acasa si abia saptamana viitoare o aduce frate-miu la Bucuresti de unde o recuperam noi...

Monu hai la mine sa te duc la Koga sa vezi mitingul aviatic ca pe mine nu ma pasioneaza neam...

Tdi am vazut stilul flower-power al Alyssei...ma buseste rasul de sa ma innec cu cafeaua...
Distractie placuta la gratar...da tiramisul tau cum il faci?!

Elisor voi faceti-va calcule si ma suni daca ai nevoie de ele...ai numarul meu si repede ma execut sa ti le aduc ca doar stau la doi pasi de Mamaia si nema deranj pentru mine...in schimb vreu sa ma lasi sa pup un bulan ardelenesc dupa care am balit un an de zile...
Si ca mi-am adus aminte aminte acuma,nici eu nu am tuns-o pe Delia ca mi se face mila de zulufii ei de la spate...daca seamana si ea la par cu tac-su va avea firul ondulat ...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput