Copiluti de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
NewMami spune:
Danelutza, e scumpa tare moata ta … si e si creola pe deasupra de imi vine s-o mananc ca pe o ciocolata. N-o trimiti in deplasare sa-l invete si pe Patrick la olita?
Cornelia, sanatate multa si concediu placut. Distractie maxima deseara la fantani.
Tdi, Gusta multa sanatate papusicilor mici si scumpe si drum bun spre tara, fara peripetii .
Androix, tare ma bucur sa aud ca Filip se simte mult mai bine. Sa stapaniti aparatul foto sanatosi si de abia astept sa vad cat mai multe poze. Bravo tie ca te pricepi la toate in casa. Eu n-am probleme de genul asta, nici de un bec nu ma ating sa-l schimb. Consider ca fac destule in casa iar asta e treaba lui si de obicei se executa rapid ca altfel …
Loreen, transmite-i Ralucai cand vorbesti cu ea salutarile mele. Ma bucur ca Delia s-a dat pe brazda. Si chiar nimic, nimicuta n-ai cumparat aseara ptr. fete?
Monu, Doamne iti multumesc deocamdata Patrick e destul de cumintel. Om vedea mai incolo ce va fi.
NewMami &
Patrick Ryan
loreen spune:
Gata am trantit si eu in cuptor budinca cu mere sa vaz ce mecla o sa faca Delia cand o sa ma vada cu lingurita in gura ei...parca vad ca iar va trebui sa ma sacrific si sa arunc continutul la mine in gura...si rau imi pare...
Tdi bucura-te cat mai poti de cinste si civilizatie,desi italienii tot latini ca si noi sunt,ca din 2007 nu stii ce vecini o sa ai...va trebui sa le ceri certificatul de nastere ca sa fi sigura...
Acuma insa sa stii ca peste tot sunt vreascuri...poate la unii mai mult decat la altii...eu una de exemplu si sa vad un teanc de bani si nu-i iau pentru ca nu-i treaba mea...dar ca mine care nu suporta mojicia,jegul uman,functionarii publici nesimtiti si impertinenti si exemplele ar putea continua,sunt putini ...poate pe cale de disparitie...dar nu avem ce face...decat sa ne educam copii sa nu ajunga ca cei enumerati mai sus,indiferent in ce conditii traim...
Daniela ii vine bine sutienul tau,chiar o prinde....e terorista...iar la poza cu poponetu eu am admirat cu viu interes bulanele ca erau mai apetisante.Ma uitam la poza in care papa piersica si gasesc trasaturi comune cu ale Deliei...oricum cum sunt amandoua creole natur...
Pai bine Mika si tu ai fost la mare si nu ai dat nici un semn?!
Poate tina fata la silueta de nu mananca seara...
S-a dus linistea mea ca s-a trezit fructul dragostei conjugale...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mikka spune:
Loreen
, nu am dat semn ca m-am hotarat marti seara si miercuri deja eram la mare... Si nu cred ca mai ajungem anul asta. Chiar ma gandeam ca asa era frumos, sa ne vedem si noi, da'na... data viitoare, la anu', cand maimutzelele noastre or sa stie ce e cu ele.
&Ioana
loreen spune:
Subscriu si eu la ceea ce a zis Monu legat de budinca ...Olgutelor sa va dea Domnu sanatate ca buna idee ati avut...Eu am pus zahar ca nu am miere in casa din lipsa de consumatori...data viitoare o sa fac cu piersici...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
OlgaTarziu spune:
Apar si eu...
Tdi si Gusta drum bun si sanatate puilor.
Androix eu intrebam de andreea. Ma bucur ca sunt bine si se distreaza. Pupici de la noi.
Deci am fost ieri la cardiolog. Mi-a dat doua alternative: Unu sa-i fac ecograf care inseamana spitalizare o zi si punerea copilului sub sedative si 2 sa-l vada el intr-un an de acu incolo si sa-i faca atunci si eco pentru ca la varsta aia stau si nu mai trebe anesteziat. Am zis ca e ok cu acel consult intr-un an mai ales ca mi-a zis ca nu e deloc grav si ca Electrocardiograma a iesit bine.
Azi am fost la pediatru pentru problema cu somnul si nemancatul. Se pare ca si el banuieste ca are ceva. Concluzie mi-a dat o groaza de analize de sange, scaun, urina. El zicea ca nu-i prea place cum arata ochisorii ca-i umflat si spera sa nu fie nimic la rinichi. Cum tata nu are un rinichi deja ma bantuie ganduri rele. Zicea ca pot fi cauze de genul paraziti, ceva lipsa de vreo substanta, rinichii sau infectie urinara. sa dea Domnul sa nu fie nimic. I-am luat sangele tot azi si am plans ca o idioata ca i-a luat vreo 3 sticlutze si urla de toate femeile prezente incepusera sa planga. Si acum a adormit plangand si suspinand iar eu sunt cu sufletul vraiste. Ceea ce mi-a zis ca sa vedem ce iese la analize si apoi decidem ce facem mai departe. Acum habar nu am cum sa-i iau urina. Mi-a dat doua pungutze dar parca vad ca o dau in bara. Tre sa ma documentez pe internet.
Azi noapte am avut program de groaza, a urlat in continu 2 ore si a dormit in total 7 ore intrerupte de mama lor. 2 ore a dormit cu noi in pat ca nu mai puteam. Deci TDi nici o sansa sa ies din club. A fost si o furtuna groazanica dar nu cred ca asta sa fi fost motivul. Acum sunt terminata, ma doare fiecare bucatica din corp si suflet. Va las ca ma apuca iar plansul.
Olga
Si maine e o zi
lucas spune:
dragilor, multumim mult ca v-ati gindit la noi.
Newmami, elisor, adina, loreen
noi suntem bine in general, am mai trecut prin ceva probleme dar sa speram ca toate s-au dus, mami a fost ocupata tare si doar ce a citit. dupa cum va spuneam eu de acasa cam greu cu calculatorul.
simbata dimineata plecam la mare, la Bulgari, de-abea astept, nu stiu ce vrea fi-miu, dar eu nu mai pot, cu toate ca nu am facut cumparaturi, nimic, nici macar mincare pentru copil, miine ramin acasa si voi fi mica gospodina
nici costum de baie nu am, ma gindeam sa fac nud!!!!!

UAUUUUUUUUUUU ce goala va fi plaja atunci.
continui cura, in aproape 8 saptamini am slabit 7,5 kg si continui!!!! Androix daca vrei, incearca regimul scris de mine, ma indoiesc sa nu de-a rezultate. am ajuns la ce aveam inainte, ca si kg, dar cu burta.............dar continui acum va fi batalia ce-a mare ca dragele de ele, kg, s-au atasat de mine si nu se dau batute neam. eu iau si BIO_CLA, bune pastile. date de d-na doctor. nu sunt inca de facut poze dar......CONTINUIIIIII, ori eu ori ele.
sanatate la burticutze.
eu cu copii nervosi si morcov in dorsal nu stiu ce sfaturi sa va dau ca eu incerc mai multe metode, cind o sa gasesc metoda ideala o arunc virtual. la mine a dat rezultat cu "nu ai voie", si daca incepem plinsul cu capul de pamint, il las acolo citeva secunde plecam de linga el si ne intoarceam mai tirziu si schimb vorba. vad ca au incetat crizele, la inceput e foarte greu ca ti-e mila, m-am luptat si cu mama si cu sotz, dar vad ca incepe sa de-a rezultate.vom vedea...
am luat o piscinutza, doi parintzi tembeli de-a dreptul, ne ducem in carefour si am zis sa o luam pe cea mai mica, ne-am benoclat la toate dimensiunile si cica noi am luat-o pe cea mai mica, cind am ajuns acasa sa-mi vina rau, are 1,3 m diametru e o magaoie, cum o sa o car pe asta frate in fiecare zi la soare!!! am luat si colacel din ala ca si premergatorul, alta prostie, si ala tot o magaoaie mare.
ramin la parerea mea LOREEN, fata ta, manechina sa o faci, (are o poza cu Delia pe mss, de moare lumea)
peste 2 ani, cind are Matei 3 ani, am hotarit sa trecem oceanul, asa ca fetele, pazea venimmmmmmmmm.atunci vreau cea mai lunga vacanta 1 luna, si Canada si State, sa vedem, sa ne tina dumnezeu sanatosi!!!! si sa avem bani de cheltuit.
daca nu mai apuc sa va scriu miine,
va pupam pe toti,
sa fiti cuminti, sa papati tot (ce gluma buna), sa alea, alea, si alelalte.
gusta spune:
Olga imi pare rau sa aud ca Tony nu e bine.Un pupic mare de la noi si sper sa aud vesti bune.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
nelia spune:
Scriu acum despre Tudora, ca nu am apucat sa citesc cele doua pagini scrise si nu stiu daca mai apuc sa raspund dupa aceea. Sper numais a fiti bine, sa mai aflu despre copii bolnaviori. Sau mamici, sau tatici...
Tudora e bine, asa cum am banuit, a fost reactia la vaccin. A avut o seara, o noapte si o dimineata febra intre 38.5 si 39.8, care ii scadea la antitermic si baita, cred ca nu i-a fost prea bine, penru ca si in casa era f.f. cald. De aceea am si stat mai tot timpul cu ea, am bagat-o in apa cind o vedeam ca se moleseste, ne-am jucat, am desenat, am dormit, ca pe afara am stat mai putin, numai dimineata si seara. Dar am scapat si acum sintem din nou vesela si surizatoare si in casa e racoare si bine. Au fost din nou aseara si asta-noapte furtuni cu tunete si fulgere infricosatoare. Mi se pare mie sau aceste fulgere sint din ce in ce mai aproape de pamint!?! Eu, una, nu am vazut nicioadata fulgere atit de aproape de mine, ca cele din ultimele doua zile, nici macar pe virful vreunui munte. Mie imi place ploaia de nu mai pot, dar fara lumini si bubuituri.
In alta ordine de idei, nu neaparat ca ar exista una, acum stau un pic cu emotie pentru fete, ca ieri am aflat ca in gradinita Agatei este o epidemie de viroza stomacala, destul de nasoala, cu diaree severa, varsaturi, crampe... a afectat chiar si doua dintre educatoare. De vreo saptamina bintuie, Agata deocamdata e bine, se pare ca inca nu a luat-o, poate scapam. Desi ma cam indoiesc, ca poate nu o ia Agata, ca s-a mai imunizat si ea, dar si Tudora s-a jucat pe acolo, cu copilasii, cu jucariile, le-a bagat in gurita... Ma rog, vom vedea, eu sper ca scapam totusi, ca doar incepem gradinita, scoala, ne pastram pentru atunci, ca sa fim apte si capabile sa luam tot ce se poate si de pe unde se poate si sa facem si schimb la nevoie!
![]()
Ma duc sa-i dau sa pape si sa o culc de prinz si apoi revin sa citesc ce ati mai scris. Va pup!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
nelia spune:
N-a mincat nimic, nu a vrut sa adoarma, a murdarit doi pampersi cu un pic de kk moale, nu pot sa spun daca e diaree sau nu... in rest e bine, vioaie si are un chef de joaca si de chiuit mama-mama. Astazi a mincat doar fructe si lapte pina acum, dar mai e timp pina deseara, vom vedea ce si cum.
Am citit...
OlgaT, imi pare bine ca sta bine cu inimioara si bafta multa sa-i iasa ori bune analizele si sa fie firea lui de vina pentru nesomn si nemincat, ori sa iasa ce are si sa rezolvati problema. Iar tie nu pot sa-ti urez decit tarie, rabdare si sa ai posibilitatea sa te odihnesti, mult si bine. Ca atunci vezi altfel lumea...
TDI sanatate multa si tie si Alyssei! Asa credeam si eu cind se lua Agata tot timpul cite ceva. Dar acum sint fericita ca nu a avut niciodata ceva grav, ca am vazut prin spitale ca se poate si mult, mult mai rau. La urma urmei, toate problemele noastre sint cauzate doar de niste virusi nenoriciti. Iti fac curaj si tie, si mie!
Loreen, esti pur si simplu mortala! Auzi, s-a sculat cu ea pe stinga, fructul dragostei conjugale... Rid singura la monitor citind ce scrii. Ei, ce-a spus Delia cind s-a trezit cu lingura ta in gura ei!?!
Lucas, concediu placut! Ce frumos trebuie sa fie sa te pregatesti de concediu, aproape nici nu mai conteaza cum va fi in el!![]()
Mai sint multe de spus, dar ma duc la treaba, ca daca mai stau mult, iar ma prinde noaptea trebaluind. Nu prea am dormit noptile astea si ma resimt. Cind spun dormit, ma refer la noptile mele, adica culcat la 1 si sculat la 7.30, cu 4-5 treziri in intervalul respectiv. Dar eu m-am obisnuit cu stilul acesta, de vreo 5 ani tot asa dorm, dar daca sar si peste acesta, resimt oboseala.
Ah, stiam eu ca mai am ceva de intrebat. Fetelor din Bucuresti, cunoasteti un dentist bun, ieftin si rapid? Eu am unul, dar inca nu am aflat daca e disponibil in perioada dorita de noi, asa ca m-am gidnit sa va intreb si pe voi, poate am noroc si dau peste unul care ne face prin telepatie sau virtual si pe gratis pe deasupra.![]()
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Nebanuite sunt caile zilei de azi...
M-am bucurat tare ca mi-a mancat budinca,apoi ne-am mai giugiulit putin pana a venit tac-su acasa si ne-a anuntat ca mergem la cineva,desi ii spusesem ca daca-i joi e zi de petrecere cu fetele...am dat sa imbrac fata si in momentul ala am simtit ca mi se taie respiratia...unghia de care va spuneam ca-i incarnata producea puroi dar intr-un mod in care nu am mai vazut... practic tasnea din unghie puroiul...am incercat sa incropesc un bandaj cu betadina si am plecat.
Unde ne-am dus era curte...exact ce-mi lipsea si cum instinctul meu de mama este mai pregnant decat ala de fata mare am banuit ca ceva se va intampla ceea ce s-a si petrecut...Fii-mea a cazut si a dat cu fruntea de bordura casei si ma uitam tremurand la ea cum i se umfla ceva in frunte din care curge sange...mititica nu plangea prea tare, la un moment dat a dat si ochii peste cap...ce mai am simtit ca nu mai am aer sa respir,m-am urcat in masina sa merg la urgenta cu ea.Pe drum m-am oprit din intentia mea salutara speriata de gandul ca mi-o interneaza.Asa ca ne-am intors la vizita eu cu inima cat un purice,iar Delia naturala cumm o stiu.Arata cucuiul ala la toata lumea atata-i de urat si hidos,parca ar avea o juma de caisa bagata sub piele.Am dat-o cu betadina pe rana,arata precum copii strazii,si sper ca va fi ultima oara cand mai da cu capul...in schimb cu degetul is terminata...l-am infofolit acuma in betadina si o soseta, lenjeria de pat este compromisa...
Maine rascolesc orasul in cautare de chirurg ortoped sa-i rezolv copilului unghia pana nu da frigu' si trebuie sa o incalt cu ghete...eu ma dau gazoaza acuma dar la gandul ca mi-o anesteziaza ma ia cu transpiratii reci ...
Olguta ma bucur enorm ca v-ati linistit cu ce era mai grav...restul analizelor sa dea Domnu sa fie bune...cam pe cand ai rezultatele?!
Raluca cotzed placut ...sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati ...
Tdi si Gusta sa aveti un zbor linistit spre patria muma,sa va lasati la intrarea in tzara orice fel de urma de bun simt ca aici nu prea aveti nevoie...sa aveti parte de un sejur bun fara regrete...si ne auzim cand va back la casele voastre sau daca aveti ocazia din tara noastra de basm mioritic ...
Cornelia regret ca nu ne-am intalnit azi...chiar sincer regret...dar nu au intrat zilele in sac...si sanatate iti doresc...
Cred ca ma duc la nani...nu-mi vine fiind cu gandul numa la bubele lui Delia,dar ochii mei nu au aceeasi parere...
Noapte buna va doresc
si Delia 26.04.05