Nou stil de viatza (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Dupa cum v-am promis...la raport: 93 kg. Un maaare porc imi trebuie dar....imi pare nespus de rau pentru acest kg, mai ales ca dupa gratarelul de sambata, Duminica am fost pe munte, am urcat pana la cruce si apoi am coborat pe jepii mici si deci...am facut sport extrem....de tb sa am 5 kg in minus cred. cand m-am cantarit....1 kg in plus. Asa ca....merit un porc.

Sper ca sapt asta sa-l dau jos si poate si peste.
Spor la slabit!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Roxana, ca bine zici...asta as fi vrut sa spun si eu
Deci, stagnez , dar nu mai vreeeeeeeeeeeeeeeeau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va salut!

Caldura asta ne taie din elanuri, nu-i asa?
Delidana, banuiesc ca te reapuci de sport dupa ce pleaca rushii! Bine faci! Tu esti o fire sportiva si cred ca de-asta te simti altfel acum. S-a obisnuit corpul cu miscarea!
Mephala, iarta-ma, dar am uitat: tu cand nasti?
Roxa-boxa, tu esti convinsa ca ti-ar sta bine mai slaba? Ca acum esti ok. Esti si inalta...

Meniul meu de azi:
D: 2 nectarine + cafea cu zaharina
P: ton cu ardei, rosii si castraveti
S: supa an-k si un kefir

Va pup pe toate.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enescuraluca spune:

Buna ziua fetelor cucuietelor

Astazi dau si eu raportul 74.000kg pentru ca ieri am uitat sa ma cantaresc. Stiu ca nu sunt multe cele 500 gr date jos, dar nu am tinut nici un regim, nimik. De luni intru la Scarsdale, sper sa mi se potriveasca dieta (dupa ce am tinut dieta mea incep sa cred ca pot tine orice dieta).
Eu unde sa mai dau raportul? aici? sau acolo? sau si aici si acolo?

Sper sa fie toate lumea sanatoasa, supla si fara probleme
pentru suport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Dar e chiar pustiu pe aici, comparativ cu alte dati....ma asteptam sa gasesc cel putin 2 pagini in plus azi...
Roxana, si eu sint de acord cu Tzuni, la inaltimea ta esti numai bine, in nici un caz n-as zice ca esti grasa, nici macar plinuta!
Tzuni, sa stii ca m-am obisnuit cu miscarea si sper sa ma reapuc de sport cit de curind.
Tin si eu post miercurea si vinerea si sint cam in pana de idei in ceea ce priveste meniul pentru aceste 2 zile. M-am gindit la tofu, orez, piine facuta cu lapte de soia (experiment nou, acum se coace, sa speram ca o maninc eu si nu ciinii ), humus....si cam atit, asta in afara de salate si fructe..... Carolinah, tu ce maninci de post?
Raluca, poti sa dai raportul in ambele parti, cum sa nu?
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Mey dar chiar asa, parca sint in desert, e cineva pe aici? Va invit la o sticla de....apa minerala.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delidana, io-s aici! iti trimit in schimbul paharului cu apa minerala o felie de ppn galben!

Mergi la inceput

Wow, cineva e prin zona!
Tzuni, nu vrei totusi o felie de ananas in locul paharului cu apa, asa ca sa fie schimbul mai "egal"?

Mergi la inceput

Sa stii ca nu refuz ananasul, mai ales ca-mi place MULT. Cel proaspat, nu conservat. Imi propun de multa vreme ca macar o zi pe saptamana sa mananc un singur fruct: ppn, ananas....pt detoxifiere. N-am reusit decat de doua ori pana acum. Si m-am simtit extraordinar! Tre sa mai incerc. Ce spui de o astfel de dieta de o zi?

Mergi la inceput

Tzuni, sa stii ca eu am incercat in citeva zile la rind sa beau numai sucuri de fructe (facute de mine in casa) si sa maninc doar fructe, pina la prinz, nu toata ziua. M-am ales cu dureri de stomac, asa ca nu stiu ce sa zic....o zi intreaga cred ca as vorbi de una singura de foame. Dar vezi, ce organisme diferite avem, tu te-ai simtit excelent, pe cind eu......

Edit: ananasul e proaspat, cumparat ieri si taiat de mine. Mi se pare mult mai gustos si mai aromat decit cel conservat.

Mergi la inceput