Vine barza? 22

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, vai cat de repede scrieti...

pusichet: merci

oana: e posibil ca firicelu' tau de sange sa fi fost de la implantare, asta insemnand ca ai avea de-abia 7-8 zile de la o posibila conceptie si de-asta ies testele negative vezi ce scenarii fac?

merdan: esti sigura ca e CM? sa nu fie cumva de la implantare si s afie bebe in burtik ta...ai grija

chiqui:

bubuleana

Mergi la inceput

mihailescu teodora: draguta de tine, ai super semne de sarcina, aproape ca as baga mana in foc ca esti gravii!! sigur ai avut ovulatia mai tarziu. Vei vedea ca in 2-3 zile vei avea un test pozitiv!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BUBULE exclus...iti dai seama ce.ar insemna asta?
ov in z 28,29?nu,chiar asa n.are cum.

TEODORA tu ai tare nulte simptome de .acum doar de tine depinde cand te simti pregatita sa faci testul.noi tinem pumnii...si curaj...zilele astea au fost norocoase...uite,de ex. au iesit teste pozitive si.n z 9.BUBULE....NU DA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

fetelor, ce ma bucur cind citesc ca sint atitea fete cu simptome.
sint sigura ca sint si gravidute.
traiesc alaturi de voi toate simptomele care le descrieti.
milailescu teodora sigur esti si tu graviduta. haideti luati-va de minuta si fugiti la odisee, dar sa mai treceti si pe la noi sa ne spuneti cum va mai simtiti.

cred ca la mine s-a dereglat ciclul dupa ce am intrerupt toate medicamentele cu hormoni, ca ma cam saturasem nici nu imi dadeau rezultat nici nu ma simteam bine cu ele.
asa ca am decis sa iau o pauza.
merdan, nu stiu daca la tine e de la maca inca nu stiu nimic despre maca, dar ma duc sa ma informez ca sa stiu mai multe.
pupici

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Bubuleana,fata scumpa sa ai gurita aurita si la tine sa iasa Cler Blue-ul pozitiv,ca nu o sa mai ai dubii!
Am observat un lucru,sper sa fie coincidenta fericita si in cazul meu:in luna in care afli de ce nu poti ramine-un diagnostic dat de doctor,atunci se intimpal minunea(vezi Cristinna cu Testul postcoital negativ,vezi Marinar cu prolactina marita care de zor Brocriptim,Ingerash26a care se preg de FIV si probabil nu le mai stiu eu,sau nu-mi mai amintesc ID-urile lor).
Nici nu ma mai gindeam ca pot ramine luna asta,chiar vroiam sa-mi vina ciclu mai repede sa ma apuc mai serios de trat naturist,nu eram sigura ca vreau sa fac stimulare cu clomophen!
Poate Doamne-Doamne mi-a ascultat rugaciunea si mi-a daruit un ingeras!
Va pup,
Teo

Mergi la inceput

oana:
m-ai terminat!! ai fost superrr tare cu testle pozitive si-n Z9!!!

cica, fetelor, nu mai stati pe ganduri, asta-i capitol norocos deschis de chiqui, cine se-nscrie ramane gravii, nu conteaza ce zi sunteti, faceti test sa vedeti ca iesi poz

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

TEODORA: hai cu testu'

Capitol norocos nr 2 deschis de mine in care toata lumea ramane numai eu nu. Care din voi imi decshide si mie un capitol norocos?
PUPICI!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

,pai..nu.i asa?eu n.am vazut atatea gravidutze gramada de cand bantui pe forum...si ar fi ceva vreme...

Mergi la inceput

vai......CHIQUITITA ,lasa mama,ca data viitoare te fugarim si pe tine la odisee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

[blue]Lasa ca asa e bine sa ne mutam toate odata la odisee ca sa nu ne simtim lipsa![/blue]

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput