Vine barza? 22

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Tabitha eu cumincioara va astept nu va grabiti - mergeti la medic si cu ecografia in mina (in calitate de viza) treceti vama la odisee.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor
felicitari din suflet noilor gravidutze si multa bafta celor care sunt la numaratoare.la mine de abia acum se apropie zilele fertile.sa fie cu noroc.
pupici dulci dulci.
iepumic:bafta multa.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

valicutza sa fie cu noroc zilele fertile.
la mine z20.
fetelor, tare mult mi-as dori ca dupa citeva zile sa numar zilele de intirziere.
pupici

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

vali, in sfarsit mai dai si tu un semn de viata...iti multumesc ca imi tii pumnii, sa stii ca si eu ti-i tin tie...ca tuturor fetelor de aici, de altfel. Sa aflam numai vesti bune!

Eu: ziua 1...invazie de rusi....

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreamer spune:

Buna fetelor,sunt la prima postare dar va citesc de catva timp.Iata povestea mea pe scurt;am 32ani,n-am ramas niciodata insarcinata.In luna mai,in urma unor analize a reiesit ca am ciclu anovulatoriu si mi-a prescris dr.clomiphene si tamocit,pt.inducerea ovulatiei.In acea luna n-am ovulat,dar in iunie am facut iar teste de ovulatie din ziua 13 pana in z.18 a cm(m-am ghidat dupa mucus ,deoarece am un ciclu foarte lung si neregulat).In a z.18 in sfarsit a iesit testul aproximativ pozitiv,adica cu o liniuta mai deschisa totusi la culoare.Bineinteles am trecut imediat la treaba cu sotul si surpriza!pe 4iulie am observat o pata mica rozulie pe lenjerie!Imediat am atribuit-o unei posibile nidari,fiindca ciclul ar fi trebuit sa vina in cel mai fericit caz pe 10.Am facut vreo 4 teste,in decursul a 3 saptamani,toate negative.Neavand incredere in testele rauvoitore si fiindca ciclul tot n-a venit,m-am dus la eco. a zis ca e CEVA ,se vede sacul si un punctulet intunecat,dar e prea devreme sa se pronunte.M-a pus sa fac si un test de urina obisnuit si a doua liniuta a iesit ca o umbra.Mi-a dat sa iau duphaston si acid folic si mi-a zis sa vin peste o saptamana.Fetelor,m-a lasat in ceata,mi-a spus sa nu-mi pun toate sperantele dar sunt sanse...Va rog dati-va cu parerea,sunt ?Simptome nu prea,o greata usoara si ceva dureri de burta..A patit careva asa?Dupa calculele mele ar trebui sa am cam 7sapt,de ce nu se vede?Cer scuze ca m-am lungit asa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

DREAMER daca ai 7 sapt sigur nu e bine.

dar poate ai calculat tu gresit.

daca nu,atunci e posibil sa fie oprita in evolutie...asa s.a vazut si la mine.

dar avand ciclul neregulat,e posibil ca sarcina sa aiba o varsta mai mica,ovulatia are loc doar atunci cand a 2.a liniuta a testului este cel putin la fel de intensa ca prima,si nu doar o umbra.
se poate sa fi avut ovulatia si 10 zile dupa asta.mie la cm de 32z ,cam asa imi iese a 2.a liniuta usor pozitiva,cu 7,8 zile inainte de ovulatie.
asa ca atunci ai o sarcina f mica,si trebuie sa mai faci un eco peste cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna seara fetelor
am noroc si am reusit sa intru si azi un pic sa va citesc.
azi z 13.chiar azi am avut la sv o petrecere pt o clienta care e gravidutza si ce credeti va naste exact de ziua mea:pe 17 octombrie.
a fost super petrecerea....
sa speram ca inseamna ceva chestia asta....poate vine bebe si la noi luna asta.doamne ajuta...
pupici dulci pt toate .
iepumic imi pare rau pt z1 :dar incepe o noua luna si oricum luna asta luase si sotul tau antibiotice.
pupici.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreamer spune:

Multumesc pt.raspuns OANABBB,asa a spus si doctorita,ca daca e sa fie sarcina e una foarte mica,n-are cum sa fie cum spun eu.Probabil am ovulat tarziu,oricum eu sper din tot sufletul sa fie .Peste 4zile ma lamuresc,o sa va spun ce si cum.Tineti-mi si mie pumnii,va roooooog! O seara placuta,va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

DREAMER tinem pumnii...

sa ne tii neaparat la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

dormiti?

eu nu.. m-am trezit pe la 3.30 si adio somn!!

Azi Z31.. si n-au venit!
pipi de 5 ori in noaptea asta..
ieri am fost cu vaporasul.. si pt prima data in viata mea mi-a fost rau.. si apoi mi-a fost rau de masina.. si apoi mi-a fost rau de la mirosul de sapun lichid.. si apoi rau pana am adormit.. si m-am trezit in toiul noptii tot de rau
sunt fericita RAU DE TOT!!! sunt fericita ca mi-e rau..
asta insemna.. ca e posibil sa fiu .. sau ca mi-a luat-o mitea razna..(cum mi s-a mai intamplat de altfel...)
va pup.. ma duc in pat sa mai visez la minune!!

ANA

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput