mamici de sept-oct2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Lexi, pentru nasii de botez sunt mai putine reguli decat pentru nasii de cununie. Nu e nevoie sa fie casatoriti, ba mai mult, nu e nevoie sa fie o pereche. Adica pot fi nasi doua femei sau doi barbati, fara nici o legatura unul cu altul (de exemplu, unul e prieten sau ruda cu mama si celalalt cu tatal copilului). Asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme daca colega ta nu e casatorita cu prietenul ei, nu vor fi probleme la botez.

La noi vor fi nasi tot nasii nostri de cununie, dar suntem practic o exceptie in familie, ca la ceilalti bebelusi care s-au mai nascut in ultimii ani, situatia a fost ca cele pe care le-am descris mai sus.

Sper ca am fost de folos!

Bedrosmart 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, Itzy-Bitzy, Ignatica, MamiLili, bafta azi la eco! Sa veniti numai cu vesti bune!

Lullabay, nu fi necajita! Sa speram ca va fi bine!

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Itzy-bitzy pachetul este pt 2-5 kg...am inteles ca astae sunt cele mai mici si absorb cel mai bine...sunt nr. 1....eu le-am luat de la Albinuta....acolo au si oferta asta cu un pachet de servetele umede...si mi s-a parut destul de convenabil....eu in schimb am alta dilema...patutul nostru are 130/75 si saltele nu se gasesc decat 130/70...stiti voi undeva unde as putea face pe comanda? Am fost in Cora si am luat o salteluta de 130/70 si imi ramanea loc o gramada pe parti....mersi mult anticipat...
Va ...

32+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Itzy-bitzy, iti raspund eu ca am cumparat ieri pampers. Da, acuma sunt si pentru 2-5 kg, new born se numesc, apoi urmeaza pentru 3-6 kg. Eu i-am cumparat din Selgros.

Alina (33+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Bafta fetelor care merg la echo azi!

Lullabay eu am o colega de serviciu care era suspectata de diabet gestational, fetita era f. mare, insa a facut toate testele si totul era ok. Tu si sotul tau cat ati avut la nastere? Poate ati fost si voi elefantei si are cu cine semana.

Crisnemes as vrea eu sa pot fi asa de calma in timpul travaliului sa ma gandesc la ceva frumos. Eu am cosmaruri de pe acum...

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Salutare mamicilor
Am facut febra musculara la ochi de atata citit....moooama cat ati scris.
Cum e cu cadita cu forme inauntru, mie mi se pare chiar ciudata, chiar foloseste la ceva?
Inca sunt in dilema cu patutul. Am auzit ca cel de lemn e mai bun pentru ca nu are energie electrostatica, sau ca o absoarbe, in schimb cel de plastic are, si cica nu e bine pentru bebe.
Nu ma pricep prea bine la fizica (deh am facut muzica) dar eu tot pe ala de lemn l-as prefera.
Pana la urma e din material natural si e mai rezistent.
Salteluta - am optat pentru cea de cocos, se spune ca nu dezvolta bacterii sau acarieni sau alte lighioane.
Pompita de nas electrica, cea de aspirator am vazut-o la Kidex sau Baby expo nu mai stiu exact. Mi s-a facut pielea gaina la faza cu aspiratorul. O fi buna da' ma inspaimanta ideea sa ii bag in nas chestia aia lui bb.

27+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare burtici!

Eloise, Itzy, Ignatica, MamiLili bafta la eco azi si sa veniti numai cu vesti bune!

Itzy ma bucur ca mai dai semne de viata...sper sa iti zica dr azi numai de bine!

Lullabay eu zic sa nu te necajesti ....ca tot nu te ajuta cu nimic. Fa-ti testul de toleranta la glucoza sa vezi cum e si abia apoi poti sa te ingrijorezi...dar poate nici nu va fi cazul!
Poate asa e bb mai mare de felul lui....

Alessia ma bucur ca e bine bb!

Mai fetelor ati avut un ritm naucitor si azi-noapte....cum puteti????Eu cum ma intind in pat dorm deja....si abia ma trezesc dimineata....noroc cu Alesio ca nu ma lasa sa dorm prea mult!

Ma duc sa ma intind putin ca sunt tare obosita....

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

In fara de firma Pampers pt. scutece de unica folosinta, mai stiti si altele care sa fie cel putin la fel de bune?

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Buna fetelor
M-am trezit si eu de vreo 2 ore dar pana acum am vorbit la telefon, vad ca pierd notiunea timpului din ce in ce mai des.
Lyana, eu am cadita din aia cu forma si a fost foarte buna. Apropo, Inni, tu ai vazut mesajul despre cadita? Ca tie ti l-am scris. Cat despre patut ce sa va spun... cand eram gravida cu David si tot umblam prin diverse magazine de bebei, am surprins o faza: venise o familie care avea o fetita de 9 luni sa cumpere un patut cu plasa. Vorbeau cu vanzatoarea si ii spuneau ca fata se ridica in picioare de multe ori in patut si fiindca n-are inca stabilitate cade des si da cu capul de barele din lemn ale patutului pe care-l aveau deja. Si m-am uitat si eu la aia mica si intr-adevar avea o gramada de vanatai pe la tample. Acum nu zic ca se intampla la toti bebeii asa... dar pe mine m-a marcat intamplarea si n-am vrut patut din lemn. Am unul din panza si fi-miu doarme si acum in el, la 3 ani. El are 104cm inaltime si tot mai incape in patut, nu vrea sa i-l dea soru-sii... si va trebui sa mai cumpar unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am uitat sa va zic: si eu am pompa din aceea ce se ataseaza la aspirator , si am si folosit-o de cateva ori la Alesio. Concluzia mea: merita investitia!Nu chinui copilul, ii scoti mucozitatile foarte repede, aspira bine(nu si creierii pruncului....chiar daca pare cel putin barbar sa il aspiri cu pompa atasata la aspiratorul cu care faci curat....), iar la noi nu e nici o problema cu zgomotul ca-i place aspiratorul.
Nu as mai folosi pompita manuala pentru nimic in lume!

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput