Secretele pielii frumoase !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Gulia, ca mai poti sa spui ! Felicitari mamei tale si tie bafta sa o mostenesti !
Daniela uu cu supliformul asta nu prea inteleg cum se face. Am cumparat si eu odata dar e atat de ciudata consistenta... E anticelulitic nu ? Interesanta combinatie pentru exfoliaj. Ceva cu miere ai auzit ? Eu am nevoie mare si de hidratare !
Coridana ceva retete cu fructe?

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Banana plus lamaie plus smantana sau ou.

Struguri, zeama lor. Portocala, capsuni. Sau daca poti stoarce morcov. Nu pui in regiunea ochilor care va fi protejata mereu cu crema de ochi.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

daniela_b mi-a furat sfatul din gura
Cand eram in tara, foloseam si eu saptamanal exfoliantul de care daniela vorbea!cafea macinata amestecata cu ulei,cu care masam caorpul, cu miscari de mangaiere(in nici un caz bruste, sau frecand)insistand la coate, genunchi, talpi,si stateam asa 10 minute , dupa care clateam.Bate de departe multe exfoliante de firma.Pielea ramane luminoasa(asta imi place cel mai mult si e vizibila diferenta),usor lucioasa, are aspect sanatos, merita sa incerci,stiut fiind faptul ca , cafeaua e un bun detoxifiant al pielii.
dusurile alternative, un jet de apa rece la sfarsit activeaza circulatia pielii ce in timp face f mult bine!!!
Iar ca hidratare...eu zic ca uleiul de migdale si cel de masline sunt cele mai bune!aplicate pe pielea umeda, in cant. mica(nu exagerat, caci surplusul trebuie indepartat apoi, pielea luand atat cat are nevoie).Si cel de Johnson's m-a ajutat f mult, si Nivea.
Giulia, mama ta e exceptia care intareste regula, sincer!Ferice de ea, probabil ca are un ten gras, intrucat sapunul i-a facut bine(cunosc si eu cazuri similare).
Avocado contine acid folic, vit E, vit B,FIBRE, POTASIU, exact ce pielea are nevoie.
uite si o masca ptr ten uscat, deshidratat:2 linguri pulpa de avocado, 1 lingurita miere lichida,3-4 picaturi zeama de lamaie.
Da pulpa prn razatoare, sau zdrobeste-o bine, si ameste cu miera si zeama de lamaie, poti folosi si iaurt in loc de miere!
Aplica amestecul pe fata si gat(dupa ce te-ai demachiat), si stai intinsa pe pat 15 minute, dupa care calteste cu apa calduta, si aplica o lotiune tonica, sau apa termala daca ai.
Daca ai pielea f uscata mai poti aplica glicerina, si stai asa cateva minute, face minuni!
Stiam o groaza de masti, procedee, si cam tot atatea faceam cand eram in tara, dar acum crede-ma ca am uitat tot!Imi cumpar toate produsele si nu mai fac nici o masca de fructe, ca nu am timp.
Vit C si vit E sunt cei mai puternici antioxidanti(fumatorii au o nevoie sporita)avand rolul de a bloca actiunea radicalilor liberi.
Vit C ne ete necesara ptr a forma colagenul, care nu mai are nevoie de nici o prezentare, e proteina minune ce mentine pielea tanra, sangele curat,tendoanele , ligamentele in stare buna.
Si intareste imunitatea!Despre zinc, nu stiu prea multe, am citit tot aici pe forum, multe fete au spus ca este f bun in diferite probleme ale pielii,si in mentinerea sanatatii ei.
Ce stiam eu, e ca este indicat in acnee.
Eu am facut un trat ptr intarirea imunitatii 3 luni, cu vit C, vit E si acid folic, la indicatiile medicului, binenteles.
Si nu uita!Apa cat incape!!!

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Va recomand o masca super:

Masca cu florea soarelui
Componente: o mana plina cu seminte de floarea soarelui; o lingurita miere naturala de albine; o lingurita ulei vegetal natural.
Modul de pregatire: semintele de floarea soarelui se vor macina cu ajutorul unei rasnite. Se strecoara apoi printr-o sita de bucatarie pentru a indeparta astfel ultimile coji tari ramase. Mierea se topeste intr-un vas cu apa fierbinte. Se amesteca mierea si uleiul cu praful de seminte de floarea soarelui. Daca terciul nu este destul de moale pentru a putea fi usor intins pe piele se mai poate pune un pic de apa calda.
Folosire si actiune: pasta obtinuta se intinde uniform pe pielea curatita in prealabil. Se lasa sa actioneze o jumatate de ora. Se spala apoi cu multa apa calda si cu atentie fata si gatul.
Semintele de floarea soarelui sunt bogate in ulei, lecitina si vitamina A si creeaza impreuna cu nutritiva miere de albine si ulei natural de plante o combinatie extrem de eficienta pentru ingrijirea tenului.

MIRELA

fotografii

Mergi la inceput

Nikole iti multumesc ! Asta caut eu : o piele luminoasa si stralucitoare ! Azi am zi de ingrijire ! Abia astept sa pun in aplicare sfaturile voastre ! Sa vad ce iese !
( nikole, ti-am vazut fotografiile - esti o frumoasa !)

Am citit despre masca cu seminte de floarea soarelui si miere ! presupun ca semintele trebui sa fie proaspete si netratate nu? Ca astea de se gasesc in comert sunt deja prajite si in cele mai multe cazuri au adaosuri ! Nu prea cred ca e bine !

Sa fim frumoase !

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by Charlie

Am citit despre masca cu seminte de floarea soarelui si miere ! presupun ca semintele trebui sa fie proaspete si netratate nu? Ca astea de se gasesc in comert sunt deja prajite si in cele mai multe cazuri au adaosuri ! Nu prea cred ca e bine !

Intr-adevar!
MIRELA

fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

O sa-mi fac si eu chestia aia cu cafea dar vroiam sa va intreb daca are ceva daca nu pun zahar?Zaharul nerafinat banuiesc ca e cel brun nu?
Multumesc mult pentru idee.Si vroiam sa va intreb si despre uleiurile astea de corp?sunt bune?Ca va ca toata lumea foloseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

in afara de masti si creme nu uitati de apa, o hidratare corespunzatoare ajuta. asta-mi suna si mie, ca never nu reusesc sa beau 2 litri de apa pe zi

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna ce-mi place subiectulhihihi
mai intai de toate vreu sa o laud si eu pe nikole care are un ten nemaipomenit .....
eu am avut mult timp probleme cu tenul si ma chinuiam tare cu tot felul de nebuni
acum a inceput sa-si revina si ma simt si eu mai bine
eu am folosit si folosesc in continuare(ZINERIT)este un produs cu mare succes ..ia petele rosi ramase dupa cosulete si iti face un ten frumos...il folosesc noaptea si in timpul zilei(daca nu am esiri pe undeva)are mirosul greu insa sincer ma ajutat foarte mult(se gaseste la farmacie si costa (un milion jumate)
apoi dupa ce il folosesc si stau cu el cateva ore bune ma clatesc e fata cu apa simpla si apoi fac infuzie de musetel (infuzia de musetel o fac de 2-3 ori pe zi)sau(ceai de galbenele)
de doua ori pe saptamana imi fac din frute o masca sanatoasa
apoi pt cearcane folosesc cartof(il curat de coaja il tai jumate si il pun peste ochisori si stau cam o ora cu el la ochii)

pozici MALAYSIA
malaysia2006

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze

Mergi la inceput

Am revenit sa dau raportul !
Ieri m-am exfoliat constiicioasa pe tot corpul cu un amestec de zatz de cafea si ulei de masline. Pielea e minunata si mult mai catifelata decat inainte. Cred ca celulele moarte pot cauza si ele aspectul tern al pielii.
Va multumesc. Zahar nu am pus de data asta ca nu aveam si nici nu am gasit de cumparat. ( Ana Maria nici eu nu am folosit zahar, acuma rau nu mi-a facut, poate nu e la fel de eficient..)
Hanako ce fel de ten ai ? Nu e cam mult de 2-3 ori pe zi infuzie de musetel? Nu ti se sensibilizeaza tenul ? De treaba cu cartofii la ochisori nu am mai auzit, trebuie incercat ca nu e greu deloc. Eu mai prestez niste castraveti raciti la frigider. Ca asa am vazut eu pe la televizor !
Va pup. Sa fim frumoase !

------------------------

Mergi la inceput