Secretele pielii frumoase !
Raspunsuri - Pagina 12
Ramona J spune:
Am citit toate paginile si am pus in aplicare chestia cu zat si ulei. Excelenta!
Winnie, multumesc pentru link. Cred ca incerc shea butter si mai trag o tura pe siteul ala.
Si mie imi plac mult produsele de la The Body Shop. Foarte bune!
Dar cred mult in astea naturiste si sint si la indemina.
Fetele, va multumesc pentru idei. Abia astept sa incerc si altele, ca mi-am facut o lista lunga...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
chivutamonica spune:
Winnie,
am fost la un magazin ,,CVS'' si am vazut aceste creme;butter shea,buter cacao...etc dar nu se bate lumea pentru ele si nici nu sunt asa de scumpe,5$,8$,depinde de unde le cumperi.Nu la toata lumea le place ,am intrebat,poate nu le face bine,depinde de ten.
Eu,mi-am luat sapun pentru miini,miroase chiar bine dar o sa vad mai tirziu si de crema,ca nu sunt asa de hotarita.
,MONI
tasia spune:
Ramona J La care produse de la Body shop te referi k st bune? Eu mi-am luat toata gama tea tree , o crema cu vit. E si nu mi sau parut extraordinare. Ce mi-a placut din produsele Body Shop, ma refer la miros in special, sunt Gelurile de dus, Untul de buze, Crema abraziva pt corp si crema de corp. Si totusi nu sunt excelente prin calitatea sa ci prin mirosuri, parerea mea. In farmacie am gasit multe produse la aceleasi preturi cu efecte vizibile 
35 + 
pozele noastre
bebe
Ramona J spune:
Tasia, de exemplu mie mi-a placut foarte mult Mango Body Butter. In general body butters astea sint excelente. Cu tea tree chiar nu l-am incercat. Am avut produse tea tree de la alta firma si nu mi-au placut, asa ca nu am mai luat din astea.
Imi place si lip butter (passion fruit).
In Romania poate ai si alte optiuni bune si ieftine. Aici mi se pare destul de bun raportul calitate-pret. In plus, imi da senzatia de produs "facut in casa". Stiu ca nu e...
Sa va spun ce am mai incercat de pe aici. Ieri am vrut sa-mi pun mar ras pe fata. Nu sta! In concluzie mi-am dat cu suc si l-am lasat vreo 10 min. Am facut si zat cu albus de ou pentru fata. Cred ca data viitoare fac cu faina de porumb. Zatul nostru e prea mare, cafeaua e macinata pentru filtru. Dar e perfect pentru corp, asa ca azi mai trag o tura cu ulei de masline.
Oricum, mi-a placut fata dupa tratamentele astea. Mai aleg si azi ceva de pe lista si va spun cum merge.
Ramona J spune:
OK... Azi am facut masca. Am folosit reteta cu banana, lamiie, smintina. E bine, poate trebuia s-o las mai mult.
A iesit cam subtire si mi-a ramas multa asa ca mi-am pus peste tot, pe corp. Daca tot am ajuns acolo dupa o vreme am pus zat cu ulei. Ca tare-mi place chestia asta! Pacat ca fac mare mizerie in baie. Dar merita.
Eu ma clatesc de zat si atit. Eventual dau cu foarte putin sapun. Imi place cum ramine pielea. De data asta am pus ulei de alune. Imi dadusem jos ochelarii ca eram cu masca si pe ala l-am nimerit. Dar nu-i bai, bun si asta!
Annie80 spune:
am incercat castravete ras+ miere+ crema nutritiva...isese moale, si nu sta deloc pe mufarina mea, oare trebuia sa scurg un pic castravetele, dar sucul e cel mai important...asa ca am terminat prin a ma freca pe fata cu compozitia....Super si asa
de azi o sa am propriul me zat...(pana acum luam de la niste prieteni ca eu beam ness) YAY
Ramona J spune:
Acum am galbenus de ou cu zeama de lamiie pe fatza. Va spun impresii mai tirziu.
chivutamonica spune:
Ramona,esti mortala,dar crema aceea cu banana si lamiie,cred ca sepoate si minca,era buna pentru un blat.Te-a ajutat macar?Vad ca acum ai trecut la a doua reteta,le incerci pe toate nu te lasi asa usor,sa ne spui ce rezultat ai avut.
,MONI
tasia spune:
Ramona J cum ti sa parut masca cu galbenus de ou si lamaie? Eu imi fac de multe ori masca insa cu albus de ou (pt k am tenul gras) + lamaie + cateva picaturi vit.A. Dupa masca am senzatia de prospetime si ma simt atat de frumoasa ![]()
38 + 
pozele noastre
bebe