Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Hello ...
Cereti info dar nu le cititi!
Am prins si eu un moment PC liber deci ... repede:
-Raisa este bine.
-nu avem dinti
-nu mergem
-stam in patru labe si ne balanganim
-nu stam in fundulet
-nu am papat pepene (este prea devreme totusi)
-de papat papa bine dimi la 6 lapte 150ml, la 10 mar+banana+piersica+biscuiti 250g, la 14 supita 250g, la 18 laptic 150ml, la 21 gris cu lapte 200g, la 24 laptic 120g, in timpul noptii se trezeste pe la 3 si bem putin ceiut 50ml...asta din cauza caldurii infernale (nu au venit nenorocitii sa ne monteze aerul)...
-cand nu papa se joaca pana adoarme
-facem dusuri cred ca 5 pe zi
-canta la greu, gangureste intruna, face ploita (ii place teribil)
-in fiecare seara iesim afara si stam pana tarziu
-acum avem 8400g
-mai papam si branzica din lapte de vaca si oulet

Nu stiu ce sa va mai zic ... o sa pun si poze dar nu acum

Observ ca sun multi bb bolnaviori VA DORESC MULTA SANATATE PUIUTILOR!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Acum plecam in parc la plimbare...nu am mai fost de mult in parc pe toata lumea!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

Dana scuze trebuia sa-ti trimit o poza pentru fiecare perioada io ti-am trimis cam aiurea alege tu pls,io cam imprstiata.pup
anasol si david (06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anasol Ref iaurt, in general (adica noi fetele) se cumpara iaurt de la Campina, Milli si Danone. Eu cumpar Cremoso de la Danone, dar cum zicea si Gio il mananca numai in combinatie cu fructe.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ursu Ma bucur ca ai dat un semn de viata. Vad ca Raisa infloreste! Bravo voua pt. un asemenea program frumos. Cat despre prima afirmatie.....ce sa mai zic? Ai dreptate!

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Fetili am vorbit in sfarsit cu Liliana(evident ca nu am reusit prea mult pt. ca am primit musafiri). Este bine, si ea si Nicolas. Are probleme cu Zapp-ul.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Gata si ziua de azi (vorba vine, ca doar mai am baita fetei, lapticul de seara, adormirea, si trezirile nesfarsite de peste noapte). Groaznica zi. Nici n-am apucat sa-mi trag rasuflarea de cald. Dimineata, fuga la pasapoarte, cu fata cu tot, ne trimite la poze pt fata, fac poze la fata, vin acasa. De acasa fuga la kineto, opresc la spital sa-mi iau rezulatele de la analize, cumparaturi rapide, fuga acasa unde fata era deja depusa cu dadaca cu tot (tatal meu). 5 minute sa pregatesc mancarea fetei (de la borcan azi) si iar la galop sa-mi fac si eu lichidarea fisei de biblioteca sa pun si eu mana pe Diploma de facultate, pe care o terminasem de 3 ani (cine a terminat Poli in Bucuresti, stie ce-i alergatura). IAr acasa, iar la pasapoarte, pozele nu erau bune, fuga cu bebe in brate, alte poze, iar pasaport.........Si gata, la 18.00, in ultimul moment cand puteam si noi depune pe ziua de azi. V-am zapacit! Sorry.
Ali, daca si vomeaza nu e tocmai in regula! Ai grija si mai bine suna pediatrul. Nici macar diareea+ febra la dinti nu prea au o explicatie logica, dar voma nu are legatura nici atat.
Ursoaico, bune vesti despre Raisa. Cuminte fatuca voastra!
AnaS, bine ca ne-ai zis de Liliana, ca nu ne-a mai povestit nimic de papanash.
Janino, pai ne vedem cumva daca venim in Ploiesti. Ca noi suntem tare plimbareti.
Anasol, faine poze.Si bebelul si mamica.
Cine intreba de Milumil. Nu e cea mai fericita solutie. Desi eu asta-i dau, fiindca asta am apucat si n-am mai facut-o sa pape alt lapte. Multi pediatrii recomanda Nan.
Revin mai pe noapte.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anasol, am l-adaugat pe David pe site, dar pozele nu sunt toate...
Uita-te si daca ai cum trimite-mi completarile .
Da click pe poza lui din prima pagina.

Ursoaica, cam tot asa se prezinta si Roxana mea. Doar ca ea nu sta in 4 labute si in poponel.
Plimbare placuta !

Noi ne scurgem de cald....

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti,am mai scris odata ,dar s-a luat curentul si am pierdut tot.
ANASOL am vazut pozele de la mare,David are niste ochi albastri incredibili!!!
BEE presupun ca esti stoarsa ca o lamaie Dar unde pleci iar de iti trebuie pasaport?
Ursulina fain program,vad ca Raisa e tot cuminte,dar tu nu esti, ca intri rar si nu ne pui poze si filme cu ea
DANA ENE mersi de cat te lupti cu site-ul e super! Sper ca macar acum cand face Diana 7 luni sa ii fac si sa iti trimit o poza cat de cat,ca sa nu mai cauti dupa ele la printese
MIRI MIK spor la urmatorul bebe
Mie mi-e o ciuda ca n-am mers pe strand azi ... poate maine ca e si vineri, vine WE.
ANDA ai promis poze cu o matza rosie
DENISA te-ai intalnit cu DANAST?
ANASEBE aer conditionat si ti-e cald??? Poftim la noi in sauna Cred ca la anu imi pun si eu ca nu se ami poate asa,nu mai stiu nici cum ma cheama
Revin mai spre seara ...

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna fetili!
eu daca nu eram chiauna pana acum ,eeeeeeee,de acum chiar sunt.dani nu stiu ce are dar se trezeste in ultimele nopti pe la 4.30,5.00si incepe sa gangure.asta dupa ce se foieste de n-spe ori...si nu prea mai adoarme pe urma.va inchipuiti cum ajung la munca...
in plus azi nu putea veni colega din tura de dupa masa si sefa s-a suparat ca nu raman pana la 22.00(de la 8.00dimineata)

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput