Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 17
andiaroro spune:
Mirele si micio- multumesc de urari
Invit toata secta la
de sampanie si o felie de tort. restul dezmatului s-a petrecut la un prieten nascut in ac zi cu mine, asa ca Alexandre a trecut cu brio proba de foc: chefuiala in deplasare toata noaptea. o singura nemultumire a avut:
toti l-au luat in brate, dar niciunul nu a vrut sa-i de-a lui paharul sau sticla(dupa caz)de la purtator si a incercat saracul peste tot........a prins paharele de picior, sticlele de gat, dar nimic si nimic, ce mai oameni....de suparici si-a baut lapticul si a dormit neintors pana la spartul targului(6 dimineata)pe covorasul lui( il carasem dupa noi)......el intr-o camera, pisicul gazdelor in alta si douaj de oameni inghesuiti in sejur si pe terasa. acu e clar........numa-n chefuri o s-o tinem ca baiatului se pare ca-i place. iar dimineata a zambit asa frumos la nenii politatii ca au renuntat aia sa ne mai dea amenda ca doamnele nu pusesera centurile si copilu nu era in scaun de masina......cand a facut ala totalu si zicea ca ne costa vreo 400 de euroi distractia totala deja ne uitam chioras rau, rau, rau......atunci a intrat maestru in scena si a inceput sa-i zambeasca , sa-i trimita ploitze, etc ca a renuntat ala sa ne mai ia banii, da ne-a tinut o morala de nu va mai zic cum ne-am simtit(ziceai ca noi bombardam beirutu in mom asta si sunte resp de tot ce-i acolo)......dar a trecut .....a fost frumos....repetir asteptam!!!-fara partea cu oamenii legii)
nu mai stiu ce vroiam sa zic ca va inchipuiti ca-s chiauna rau (chiar daca nu am baut, da am mancaaat....pt tot neamu), asa ca iau un viraj cu amplitudine in directia dormitor.
pup tot poporu sectant si toti sarbat-aniversatii
ana si alexandre (17.02.2006)
micio spune:
Ursulik se numeste Neolatte, cica este special pt cazul in care mai si alaptezi.
Ana, ce bine ca sta cuminte bb la chefuri, o sa incerc si eu sa-l mai scot noaptea din casa ca sunt tot felul de feste pe aici, cand au chef de distractii sarbatoresc: proscitto, mierea, castana!
Oana & Eduard (19 ian 2006 )
https://www.dropshots.com/oanna
irinatunza spune:
Buna fetelor! Hop si eu dupa citeva zile de absenta. Tati e plecat citeva zile si Sabina si-a cam facut de cap , mai pe sleau mi-a facut nervii ferfenitza. Da nu-i nik, las ca ma razbun eu cind o mai creste.![]()
Salma Bine ai venit printre noi ! Da-ne mai multe detalii despre fetita ta. Sa stii ca si a mea papa putin lapte, maxim 500 ml pe zi si aia numai in somn. Sunt vreo trei zile in care n-a mai pus gura pe lapte cit a fost treaza. Abia in seara asta a papat de bunavoie 50 de ml. Astept sa adoarma si tusti cu sticla in gura si papa tot. Asta e, sper sa se mai schimbe cind o mai creste.
Deci, spune-ne daca mai papa si altceva , da-ne mai multe detalii.
Va pupacesc pe toate , ma duc sa citesc din urma si sa vad filmele si pozele noi. 
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Dana ,
pentru ca ai pus pozele.
Nico, nu e Dariuta cea mai mica din gasca. Sabina mea e cea mai mica, la 5 luni avea 5900. Astept sa vad cit o lua luna asta. Dar la cit e de fortzoasa nu s-ar zice ca papa asa putin.
Am pus si eu poze noi cu fetita mea. Sa vedeti cum sta in picioare mititica.
Va pupicesc
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Ursoaica spune:
Salma eu sterilizez biberoanele dar nu prin fierbere ci prin oparire asa am facut intotdeauna de cand ii dau bibe. Doar prima data le fierbeam si apoi 1 data pe luna si astfel nu s-au deteriorat.
Cu lapticul nu stiu ce sa iti zic pt ca noi bem laptic si inca bine.
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Giova spune:
Am ajuns si noi acasa!!!
Salma bine ai venit pe
.
Sunt unii bebei care incep sa refuze laptele. atunci trebuie inlocuit cu branzica sau iaurt. Eu ii mai dau si cereale care contin deja lapte.
Cat priveste sterilizarea, eu le fac o data /sapt. la rece.De mult fac asa si pana acum nu a patit nimic al meu bebe. In rest le spal cu apa si detergent de vase.
Micio am uitat sa-ti spun, imi pare rau ca a facut alergie de la laptic. ce e de facut? mergi la dr. sa-l intrebi?
Vroiam sa te intreb daca este formula Milumil in Italia si unde se gaseste? la supermercato? Merg in It in oct. si vreau sa stiu daca sa iau de aici sau nu.
Mirela a fost fain la intalnire. Diana este o dulce zvapaiata, cu o energie de invidiat. marco a fost mai cumintel, se uita si-i radea. Iar Moni are o silueta de invidiat, eu sunt de 2 ori Moni. Si Ghita e un sot, si tata model. Oricum e de zis: Diana a ras la mine din prima
.
Maine pun poze, caci mergem la baita, papam si nani.
Moni pupici si am ramas datoare cu o iesire, iar voi cu o vizita.
Ana de france mersi de tort si sampanie. au fost bune rau.
Va
pe toate, pe maine. O noapte placuta si racoroasa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
monica70 spune:
OLE OLE OLE e cineva pe aici?
Diana a adormit la 5 minute dupa ce ne-am despartit si doarme si acum
A dezbracat-o Ghita ca s-a marait un pic prin somn si i-am dat si tzatza,am crezut ca se trezeste...cand colo ioc.Am pus-o in pampers doar in patutz.Cand se trezeste facem baia si mai luam picaturile.Cu batista aia ramane pe maine.
Eu am descarcat pozele si le si pun imediat la semnatura ca sa vedeti ca Giova arata f.bine,eu sunt cea parca evadata de la vreun lagar ![]()
Marco e grozav,e atat de cuminte si cand ii era foame doar a marait un pic,in rest zambeste la greu! Cat despre ochii aia albastri n-am cuvinte!!! Sper ca nu l-am deochiat 
Si cum Diana i-a zambit din prima Giovei,ea a depistat ca i-au iesit doi dintisori jos (nu de tot) ... eu nu-i vazusem,ca la mine nu rade asa
Diana a parut interesata si de Clau,i-a tot zambit.Lui Marco nu prea,asa ca IRINO stai linistita momentan si anuntza-l pe Mario ca ramane cum am stabilit,dar daca mai intarzaie mult nu se stie!!!
Am facut poze si cu micii pe cine intereseaza ![]()
![]()
![]()
Ma chinui sa pun si un filmuletz de azi , unde am surpris-o pe dia zicand "baba" ...
Incep sa bag poze,can termin va anuntz!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
anasebe spune:
Traiasca secta!
Incep prin a le ura sarbatoritilor din ultimele zile:
LA MULTI ANI ANGELOS, ANA TEODORA, ALEXANDRA!
Noi am fost la tara, unde fii-miu a fost taaare fericit. S-a balacit in piscina, s-a dat in leagan. Char a fost bine. Caldura a fost nasoala, asta e.
I-am facut lui Tibi ardei umpluti cu piept de pui (tocat cu blenderul), putin orez, morcov, brocoli, patrunjel. Super bun! A mancat fii-miu de-a spart (adica cu pofta, caci cantitativ...era mic ardeiul).
Nicoleta Bine ai revenit.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
salma2005 spune:
Buna seara fetelor!
multumesc tare mult de raspuns.a inceput sa-mi placa.
Pai haideti sa va dau cateva detalii "tehnice".
Pe fetita mea o cheama Selwa (se citeste selua) si inseamna in limba araba roua. Am nascut-o pe 17 ian. prin cezariana cu 4,1kg. am alaptat-o exclusiv pana la 3 luni jumate, cand datorita menstruatiei, lactatia a scazut
si a fost nevoie de completare. incapand cu 5 luni i-am introdus o masa de fructe pe la 10-11, mai tarziu piure de legume la pranz (ca de supa nici nu a vrut sa auda),iar acum, cam asa mananca: 6-7h lapte; 10-11h piure de fructe(170-180g), 14h (piure de legume cu 2-3 linguri de cereale si 1/2 lingurita ulei de masline=170-180g), 18h branza calcica+biscuit sau cereale sau fruct(daca cere), si la 20-21h lapte. Acum fetita mea are 6 luni jumate si 9,3kg. Sta bine in fundulet si e super vioaie si vesela.