Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
mirela10 spune:
LA MULTI ANI LPT DOI BEBELINI SPECIALI:FRATELO ANGELOS SI FRUMOASA ANUKA!!!!!!MULTI PUPICI SI MULTA,MULTA SANATATE!
PT BEBELINA SI
PT FRATELO!
eu descarc cu greu ce mai aveam din filmulete,ca am inceput dimineata si nush ce a facut iulian ca mi le-a inchis![]()
ma uitam la marco cum papa painica si am auzit ca voi mai dati mancare neblenduita la bebei...ce misto.insa dani mi s-a inecat de doua ori,odata cu un biscuite la care rodea si azi cu mar(mancam eu din el si i-am dat si lui sa roada).asa ca m-am cam speriat si nu ii mai dau deocamdata decat piureuri...
TEOLINDA,Pai cu piscina in curte e si de inteles ca-i mai de preferat decat forumul...asa ca te iertam de data asta
PISOI,mark zici ca e in imparatiajucariilor.iar eu cred ca am vazut mata mare si rosie.moni e cam indragostita de aia nu o vede
PAULA,imi pare rau ca-i bebe bolnavior.ati fost la dr,ce v-a zis?
ANASOL,lasa mai bebe,ca-i asa de la caldura cred.si noi trecem printr-o perioada de maraiala continua.iulian zice ca e tare rasfata.o fi,dar le e si greu cu canicula asta
GIOVA si moni asteptam poze de la intalneala si impresii...
IRINA,pupici la gogosar,sa-i treaca repede pojarelul
MIRI,ANYMONI,URSU,IRINAT,DENISA,DANST,ETC,ETC,VA PUP CHIAR PE TOATE
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
ANDA
gata am ochit si matza ,zici ca-i tigru ![]()
MIRELA nici eu nu prea i-am dat papa neblenduita,cu exceptia cojii de paine pe care roade!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, in sfarsit am ajuns si eu la net. Merg sa vad ce s-a mai postat si revin, La Multi Ani !!!
sarbatoritilor de astazi scumpicului Angelos care face azi 7 luni, micutei Ana Teodora, sa creasca mari si sanatosi si sa-si bucure parintii.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
poze
silvi_2005 spune:
Acum am terminat si eu de lecturat ce s-a mai postat, sper sa-mi amintesc tot ce vroiam sa spun.
Pupacim toti bebelasii bolnaviori sa se faca bine. Nici eu nu cred ca de la dintisori pot aparea varsaturi, Alain e acum in faza crescutului de canini, e agitat si plange cand le loveste la dintisori, in rest e ok, fara febra sau prea multa plangaceala.
Paula 2003 cred ca ar trebuie sa dai o fuga pana la medic cu micutul tau sa vezi despre ce e vorba. Mai bine sa actionezi din timp decat sa se agraveze boala.
Ioana, mersi de sfatul cu ciulamaua, nu o sa-i fac nici eu, eu marara i-am dar cand i-am facut piure de dovlecel cu morcov dar a fost ok, asta era in epoca in care Alain manca.
Anasebe, au am reusit sa-l pacalesc pe Alain cu o supa crema de carfor, mixata cu blenderul si data cu un biberon cu tetina largita( chiar daca era pe 3, cea de la Avent). A papat 200 de ml, m-am bucurat cand l-am vazut ca papa asa de bine.Eu o sa-i dau asa in continuare pana se obisnuieste cu gustul si ii place si dupa aceea o sa trec din nou la canita si lingurita. Incearca si tu cu Tiberica si poate ai succes asa, nu ma intereseaza ca nu e bine sa-l obisnuiesc asa, ii dau oricum nuami sa pape. 
poze
asteryaro spune:
La multi ani bebelasilor sarbatoriti azi! Sa fiti sanatosi si papaciosi!
Bee, am citit in formula as pt. bebicii cu tendinte de rahitism - sa le dam in mancare cateva varfuri de cutit de coaja de ou pisata.
Sanatate multa lui bebe Matei, sa se faca bine repede.
Pupam si ceilalti bebelusi.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
silvi_2005 spune:
Giova, succes la pregatirile de nunta, lasa ca vine ea rochia nu te stresa, ma bucur ca sunteti bine, am vazut filmuletele si pozicile cu voi, pupicei.
Anda, am vazut pozele cu voi, bestiale, cu atatea jucarii in jur, stiu ca nu e bine si noi am incercat sa nu-i cumparam prea multe ca sa se ataseze de ele dar n-a tinut faza ca toata lumea i-a luat cate ceva. Sa va bucurati de ele si sa cresteti mari, pupicei de la noi.
Teolinda, ne bucuram ca va e bine si va balaciti in piscina. Am vazut filmuletele, e mortal tizul nostru cum danseaza.
Ursulina, ma bucur ca sunteti bine , va pupacim.
Mirela, pupicei la mancaciosul Dani, are deja maniere elegante dragutulde el.
Moni, e o scumpica Dienutza ta cu nu are stare. Sper sa scape cat mai curand cu nasul, eu i-am dat lui Alain ceva remediu homeopat si vrea sa-ti zic ca am scapat de muculeti, de unde el era mucosul secolui, cu mucisori in nas de cand s-a nascut.
Janina, pupicei Cartlitei sa scapati si voi de caldura, sigur ca nu are pofta de nimic saracuta pe caldura asta.
Bee pupici si mersi de sfaturi.
Anasol, Denisa si tuturor fetelor din zona, pupicei.
Eu astazi ii fac lui Alain supita de pui cu morcov si orez si un picut de ardei, intr-o lingura de ulei cum scrie la carte las putin morcovul si ceapa taiate cubulete, dupa care pun puiul taiat cubulete, cam doua lingurite de cubulete( sory pentru unitatea mea de masura dar doctorita mi-a zis sa-i dau la o masa cam o lingurita rasa de carnita si eu fac pentru 2 zile) si ardei taiat cubulete. Las sa fiarba totul f bine cu putina sare, si un coltisor de frunza de dafin, cu 2 min inainte sa opresc pun putin patrunjel la fiert. Mixez supa cu blenderul si pun o jumatate de lingurita de smantana slaba pasteurizata. Dupa reteta asta am facut si supica de pui si asa cu biberonul a mancat-o, mofturiciul meu.
Scuze ca m-am lungit cu reteta, nu-i ceva special dar ma gandeam sa o postez sa ne mai consultam si noi. Va pupacesc pe toate, intru cat de curand pot, va dorim un sfarsit de saptamana frumos !!!!
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
poze
silvi_2005 spune:
Astery, pupicei si voua.
Am uitat sa raspuns la intrebarea cu lapticul Milumil, noi din acela papam, ca Nan-ul nu ne-a placut. Bebe al meu il tolereaza f bine, se dizolva si in apa la temperatura camerei, ca noi asa il bem acum, deci suntem pro Milumil pentru copil.![]()
poze
asteryaro spune:
Silvie, ce bine ca papa Alain! Nu cionteaza din ce, important este ca papa.
Giova, am vazut si eu in sfarsit pozele. O sa fiti taaaare frumosi! Cred ca nu mai ai rabdare. Si cand te gandesti ca nu voiai numele sotului... acum cred ca nu-ti pare rau pt. alegerea facuta.
Si noi tot Milumil2 papam.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:

In sf. am timp sa scriu. azi noapte a fost de groaza, nu stiu ce a avut dar se trezea din somn urland si nici cu ceai sau suzi nu-i trecea. la un moment dat l-am luat cu noi in pat, l-am masat pe gingii cu calgel si am dormit linistiti.
Am fost la cumparaturi, am venit si l-am lasat in pat cu tat-su. el a adormit si aud o bufnitura:marco a cazut din pat.
dar acum a dat cu ceafa de parchet, caci a picat la picioarele patului. cum a ajuns acolo nu stiu. cert e ca acum s-a lovit, ne-a luat 30 min. sa-l potolim.Acum este sub observatie si nici nu-l mai las in pat, i-am pus o patura pe jos, pe covor. Sper sa fie ok, ca nu a varsat.
Anasol, am gasit un atelier privat unde picteaza fel de fel de vaze, sticle, pahare. Eu mi-am ales modelul si culorile. si sunt la juumate ptetul de cum se vand la o agentie.
Imi pare rau ca David e marait, bine ca doarme noaptea. Ziua nu doarme de loc?
Moni e de comedie Diana ta
. Abia astept sa ne vedem maine.
Silvi, Astery, Mirela
.
Fetele am completat tabelul cu datele care le aveam. va rog sa va uitati si poate imi dati toate datele, ca sa pot sa fac si graficul.
Angelos si Ana Teodora
!!!
Ana de France, multa fericire si sanatate alaturi de sot si Alexandre!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
anasol spune:
giova-de unde sa doarma noapte-se maraie toata noapte plange la fel prin somn,ziua doarme de doua ori. o fi de la dinti, ca i-au iesit doi.dar ma termina psihic maraiala asta,iar l-am dus la soacramea
anasol si david-andrei(06.01.2006)