care-ar fi singura floare

care-ar fi singura floare | Autor: 26octombrie

Link direct la acest mesaj

nu stiu daca e bine aici, in zona artelor, dar m-am gandit ca arta e o forma de mangaiere a sufletului, iar a tine o floare, a gradinari, e tot o forma de a-ti aduce bucurie si frumusete..
asadar, intrebarea mea era: daca ar trebui sa va limitati la o singura floare in balcon (caci la curte nu se poate aplica fantezia mea, nu-mi pot imagina o curte cu o singura floare, acolo diversitatea e obligatorie, altfel ar fi un pacat capital!) ce planta ati alege pentru a umple balconul?!
candva (pana acum doi ani adica) aveam un balcon splendid, de-a dreptul luxuriant. niciodata nu mi-a placut sa am acelasi lucru in doua ghivece, asa ca erau de toate (aveam aproape o suta de ghivece!). intre timp a aparut sotul meu, am stat o vara cand la el, cand la mine, pe scurt plantele mele au avut cel mai mult de suferit, s-au injumatatit.
acum a aparut Hora, nu prea mai am timp de nimic; imi intretin, cu chiu cu vai, florile, insa nu mai poftesc, precum odinioara, la noi si noi plante.
stateam astazi pe balcon, unde ne-am mutat cu fumatul, de cand a venit manza acasa, si ma intrebam, daca ar fi sa aleg o singura planta, cu care sa imi umplu balconul, care ar fi aceea?? si am stiut imediat. la mine ar ramane menta. la voi?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;