Inseminare (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Avalon
Noi am intrebat-o pe dna dr Matei...cate-n luna si-n stele...si despre Sabyc si despre toate locurile pe unde mai colaboreaza...
DECI: Sabyc - face cu Miciner...si face IAD cu sperma super controlata cu toate testele la zi inclusiv boli cu trans. sexuala si testele genetice...de ce? pt. ca sperma vine de afara...din Israel si cu asta am spus tot! Sotul meu nu vrea Sabyc( daca se va pune odata si odata problema).
Oare daca sotul meu are vreo 6 mil...iar dupa centrifugare gaseste macar 4 mil rapizi desi cred ca vor fi mai putini...si am ajuns dupa tratamente la forme normale scapand de asteno' avem vreo sansa???
Nu stiu..acum la noroc!! ce-o fi o fi! Merg pe IAS...dar inca nu stiu la ce nr. sa ma opresc ! Vom vedea!
BAFTA
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

O saptamana plina de surprize placute va doresc!
Tabitha tin pumnii stransi sa fie totul ok!
Eu mai am 4 zile pana la testul de sange, iar rabdare nu mai am deloc. Mi-am zis sa merg deja de pe 02.08 la dr. meu ginecolog si sa las sa-mi faca testul de sange, iar pe 04.08 merg la klinika unde am facut IUI sa-mi faca testul, caci in cazul in care e sarcina vad direct daca se dubleaza corespunzator valoarea ßHCG si astfel pot exclude o sarcina extrauterina si pot pleca linistita in concediu.
De ieri ma mancau degetele sa fac un test, dar l-am facut azi, ziua 23 a cm (ziua 11 dupa IUI) si a iesit negativ. Acum pot da vina pe graba si ca e prea devreme, insa bine nu mi-a picat sa-l vad asa de negativ.
Si sotul meu are ASTENOZOOSPERMIE si dupa cum am mai spus dr ne-a trimis direct la ICSI, insa eu am trimis toate datele la dr.T si mi-a raspuns ca am sanse si cu inseminare daca avem un biolog bun. Deci se poate fetelor, sa nu ne pierdem speranta. La ultima IUI, spermograma sotului arata nu excelenta, insa mai buna comparativ cu primele dupa toate tratamentele naturiste pe care le-a luat fara sa comentezeSa auzim numai de burtici norocoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dany, scumpa, noi vorbim de lucruri diferite aici, eu zic de morfologie (care arata cum sunt baieteii, daca au cap, coada, alea-alea, tot ce le trebuie) si tu vorbesti de mobilitate (care arata cat de vitezomani sunt, cat de mobili sunt, daca bat pasul pe loc sau daca se misca repede spre tinta suprema)... Deci pe spermograma noastra scrie la mobilitate A(foarte mobili)=0%, B(mobili)=17%, C(lenti)=17%, D(imobili)=66% iar la morfologie scrie "fara forme tipice". Comparand cu spermograma facuta acum vreun an si jumatate la Medsana, acolo avea 40% forme tipice, si restul de 60% erau amorfi, piriformi, microcefali, bicaudali si megacefali (adica prezentau anomalii de structura).

Deci nr. de 6 milioane nu spune nimic daca nu este insotit de aceste detalii referitor la morfologie si mobilitate (stii ca pt IAS prezinta 'interes' cei cu A si B). Dar daca morfologic (cum e la noi) nici macar unul nu este intreg, atunci... de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere...

Despre dr.Miciner, ce sa spun... poa' sa aduca sperma atlantilor din Atlantida, ca eu in veci nu ma voi intelege cu femeia aceea...

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

buna
pentru IA se fac analize ca si la fiv pentru ambii soti ? HIV hepatita b si c etc?
in constanta face cineva IA si daca stie cineva care ar fi pretul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

Buna fetelor!
Am facut ieri HSG si....surpriza!!! Nu am decat o trompa pe partea dreapta. Sunt in z9 si as mai fi incercat o IA si luna asta dar dr. Mihalache zice ca e foliculul iradiat si sa lasam pe luna viitoare. Dar eu auzisem ca unele au ramas imediat dupa HSG.(imediat = aceeasi luna sau imediat = luna urmatoare????) Oare mai am sanse sa raman cu IA si cu cei 11 mil ai sotului? Voi ce credeti?
Trompa pe dreapta e ok si la stimulare cu clomifen fac 3-4 foliculi doar pe ovarul dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Lara 76 eu zic sa incerci macar natural daca ISA nu vrea sa-ti faca sau daca ai valori bune sa te duci sa faci inseminare la alt doctor. Stiu fete care au ramas chiar in luna in care au facutHSG si cel mai bun exemplu care-mi vine in minte e ingeras26a care acum are o burtica de invidiat.

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Avalon
hai ca iar iau foile la scarmanat!
pe 100 spermatozoizi analizati: 32 forme tipice
sunt niste chestii la cap si la flagel( cap alungit,subtiat,microcefal,flagel absent,scurt).
Mobilitatea:a-ZERO, b-40, c-30, d-30
mobilitate totala 70%la 1 ora
progresiva a+b=40%
nonprogresiva+30%
spermatozoizi progresivi:4,4*10mil
spermatozoizi functionali WHO: 4*10 mil
spermatozoizi functionali Kruger 3,6*10 mil
eeeeeeeeee....acum nush...bine nu e ...dar sper ca nici prea rau!
Concluzie:oligoastenozoospermie usoara( Dr. MATEI)
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

gabiu- multumesc pt incurajare. chiar imi luasem gandul luna asta si culmea e ca mai sunt si in concediu. Singurul lucru de care mi-ar fi frica e sa nu iasa un bebe cu probleme, avand in vedere ca foliculul e iradiat. Stii cumva daca ingeras26a e ok cu burtica?

Mergi la inceput

pardon...de teratospermie am scapat nu de astenospermie...ca pe aia inca o avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

da lara76, e ok si va avea o fetita dragalasa. Nu-ti face griji, eu am facut 2 HSG si niciodata dr. nu mi-a zis sa nu am contact in luna respectiva ca sa nu raman.
Multa bafta, ai grija de tine

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput