Inseminare (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Iazminn, scuze pt. intarzierea raspunsului. Am fost la mare vreo 3 zile sa ma bronzez putin ca de baie nici nu a putut fi vorba eu fiind in perioada pansamentelor dupa cuterizarea colului. Din cate stiu eu si am tot intrebat cica sperma inghetata are aceleasi proprietati ca cea "fresh", azotul ala la -160 de grade cica ii confera aceste proprietati, in plus cica e tratata sperma cu ceva ce face spermatozoizii sa reziste mai mult. Acum - eu raman pe ideea ca singurul care decide daca si cand vom avea un sufletel langa noi este doar Dumnezeu. Indiferent cati sermatozoizi ni se introduc ori de profesionalismul medicului. In mod logic doar 2 spermatozoizi in vagin fiind, pot sa aduca o sarcina nu? Ramane doar sa vedem daca avem sau nu noroc. Eu una imi pun intrebarea "de ce" de mii de ori pe zi pt. ca acum 13 ani am ramas gravida "din prima", nu am stiut ca sunt, asteptam sa-mi vina ciclul, am carat o geanta imensa si am sangerat, am crezut ca este ciclu si cand colo m-am trezit in 10 sapt. gravida. M-am speriat, am avortat si la un an dupa aceasta intamplare, mi s-a intamplat sa nu ma feresc si am ramas iar. Astea sunt cele 2 pacate pt. care Dumnezeu ma pedepseste acum si ma chinuie. Sper sa ajung sa ma si ierte. Acum am un sot cu azoo si ma chinui singura cu donatorii. mie una mi s-a spus ca sunt studenti la medicina etc. Niciodata nu poti sa stii. Eu am o prietena care s-a maritat cu un tip cu probleme la cap, ea nu a stiut de asta a aflat tarziu si se bucura ca nu a ramas gravida cu el. Mi-a spus ca daca va fi sa fie sa-si doreasca un copil o sa recurga tot la IAD ca mine. Deci ....

Cami

Mergi la inceput

Nucutza, adica sa bati recordul meu? Pai eu am 10 la activ .... deci stai la coada :-)

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Amzulico, sa stii ca m-am asezat cuminte si cu respect la coada. Am auzit de cineva care a facut 13. Nu stiu daca a reusit sau nu, nu mi s-a spus finalul. Eu tot mai sper ca anul asta se va intimpla minunea (ca in fiecare an, de altfel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Hei-hei, lume noua, a venit Nucut de pe taramul viselor si-al concediilor, bine te-ai intors in cea a muncitorilor !
Nucut mic, m-ai bagat in sperieti, ma tot intrebam pe unde esti de nu mai vii, tocmai vroiam sa merg la politie sa te dau disparura !
Ia povesteste pe unde ce si cum a fost.
Eu mi-am facut safteaua, adica primul IA, ma simt si eu mai femeie, intelegi, chiar daca sunt mai ultima la coada, dar dau eu din coate si ma bag in fata, am experienta de la cozile la carne ("mamica e in fata, m-a trimis dupa portofel, lasati-ma sa trec!").
In sept fac si eu al doilea IA, sa fie cu sot .
In rest, apa paie si bataie.

Sheritra

Mergi la inceput

Fui la mare si la munte si fu tare! Sa nu deviez de la subiect, l-am tinut numai cu coitele in apa; parca stia ceva, ca lui, care-i place apa la nebunie, mai ca nu voia in apa. Da l-am pacalit eu!
Oricum, geaba. Io sar peste luna asta (adik sept, am sarit si peste august, ambele din cauze de concedii, al meu si al dr.) Ase ca astept octombrie, sa iasa leuti sau racusori, nu stiu ezact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor, hai sa aduc o nota optimista: eu am ramas insarcinata dupa prima inseminare.

Am pierdut sarcina la 7 saptamani dar sunt optimista si maine mai fac una!!!!

Eu am facut inseminarea cu Cocei, mi s-a parut suuper.

Mergi la inceput

Nucutzo, io am auzit si de 14 - 15 dar cu "happy end" asa ca de-aia ii dau bataie. Zic si io ca nu stiu cine pe-aci, ma gandesc mereu la babuta Iliescu (draga de ea) sper sa nu ajung la inseminari la varsta ei...pai nu?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Ale, dak ai timp trece-o si pe Cristiama la reusite chiar daca din pacate a pierdut sarcina si o alta lista cu fetele de aici care au facut inseminari, nr. inseminarilor si dak vor sa spuna si dr.;
eu am facut IA cu doctorita Moisa la ea la cabinet;

Mergi la inceput

Cristiama, imi pare rau pentru tine, dar bineinteles ca ma si bucur cānd vad ca esti optimista. Multa bafta azi, iti tinem pumnii.
Amzulico, deci as putea fi la jumatatea drumului. La inceput aveam niste emotii groaznice (si sperante imense, desigur). Acum, asa cum mi-a cāndva zis o aspiranta, m-am obisnuit si ma duc la monta ca la serviciu, e a doua natura la mine.
Eu am facut 7 cu Big M si Moisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Eu una cu Cocei si 2 mil de amarati. M-am simtit f bine.
In sept urmatoarea.
Fetelor, pe toate si reusite peste reusite!

Mergi la inceput