Inseminare (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Iazminn, tu crezi ca eu m-am gandit macar o secunda ca voi ajunge la acest nr. record de inseminari? Imi aduc aminte ca am intrebat pe cineva in spital cam care este procentul de reusita. Si mi s-a raspuns ca 15 %, ca au fost fete care au reusit din prima, a 3-a sau chiar si a 14-a inseminare. (in sinea mea m-am gandit ca eu nu voi ajunge la 14, dar uite). Imi imaginez ca indiferent cat ar spune ei ca este sperma de ....fresh nu e ca si cum ar fi act sexual normal nu? Am avut o perioada in care aveam impresia ca sunt fraierita si mi se baga apa :-)
Am vrut sa ma las, dar ce rezolvam? Renuntam la vis si pana acum tot ce am inceput am si terminat. In plus pentru mine acum este prioritatea maxima, nu ma las pana nu reusesc. Si daca Dumnezeu nu vrea sa-mi dea, OK, ma duc sa infiez, de ramas singuri nici prin cap nu ne trece.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Am uitat sa spun ca pe la a 5-a inseminare mi-am pierdut si serviciul de atata lipsa la apel dimineata, de 2 ori pe luna, etc. Acum am gasit serviciu langa Carrefour, asa ca sa ma duc pe jos la spital. (asa a vrut Dumnezeu cred)

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Amzulica imi imaginez prin ce treci.Mie nu-mi place deloc dr. M de la Giulesti dar tot timpul dau peste ea. Si totusi nu-mi explic de ce sansele sunt atat de reduse daca se pp ca noi suntem OK.Eu cred ca nu -si fac datoria cum trebuie. Cine stie ce cantitate de gigei pun acolo? Pp ca f mica pt a insemina cat mai multe femei.Si noi am discutat problema asta cu IAD, sotul e de acord dar eu nu stiu am dubii in leg cu donatorii. Ce fel de oameni sunt astia care se duc sa doneze? Pt ce o fac? Imi pun tot felul de intrebari si mi se face frica. Am facut si eu un IAD si la urma ma rugam sa nu se prinda. Dar daca stau si gandesc la rece asta ar fi ultima sansa, caci eu am facut si un FIV . Deocamdata nu ma gandesc la adoptie dar daca pana la urma D-zeu nu ne da un bebe recurgem si la asta.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Buna seara, fetelor!

Stie cineva la ce spital lucreaza Damian, urolog? Sau poate are vreun cabinet particular? As vrea sa-mi fac o programare la el dar nu stiu de unde sa-l iau.

Va pup, Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

ANUSKKA,

eu cred ca este prematur sa va ganditi la donator, sunt totusi 30 de milioane. este adevarat ca mobilitatea este scazuta, dar merita insitat cu tratamente si mai ales cu regimul de viata. nu am reusit sa citesc tot, sotul tau a facut analizele hormonale? la noi LH-ul era usor cu probleme, dar nu alarmant. urologul a presupus ca situatia a aparut pe un fond de stres si era posibil, sotul meu trecuse printr-o perioada destul de grea. poate ar trebui sa fiti atenti si la viata de zi cu zi a sotului tau, la regimul alimentar, daca fumeaza.. toate acestea contribuie la starea de sanatate si vitalitate a lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Amzulica...nu stiu ce sa zic nici eu in legatura cu IAD-urile facute la giulesti, am si eu 6 nereusite.Am renuntat la sfarsitul anului trecut, ne-am refacut moralul si acum in septembrie vrem din nou sa incepem lupta..
Si mie mi-a spus BIG M ca sunt in regula, dar IAD au spus contrariul, e adevarat ca sansele sunt de 15% si mai ales eu dau vina pe faptul ca sunt congelati
Adevarul e ca eu nu am facut IAD simpla, am preferat COMBINATA(sot si donator)ptr ca ma tot incuraja dr ca "DD alege "Nu stiu, sa fi fost incompatibilitate sau altceva ...?
Va admir pe cele care aveti puterea sa incercati pana la reusita, asta m-a determinat si pe mine sa mai incerc, mi se parea ca fortez nota cu cele 6 nereusite
Sa dea DD sa reusim cu toatele
Sanatate si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mi se pare o idee excelenta IAD combinat, pt ca ridica mult moralul.
Chiar daca logic si lucid, un spermatozoid strain va face treaba, poate Doamne-Doamne face un miracol. Nu cred ca e vorba de incompatibilitate, poate din contra, mediul in care inoata spermatozoizii si care ii hraneste,al donatorului, ii va "inviora" si pe cei ai sotului si gata minunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Buna fetelor,

N-am mai scris de mult pt ca nu am vesti. Am o mare rugaminte la voi. Aveti idee unde se mai face IAD in afara de Giulesti? Indiferent ca e vorba de spital sau clinica privata.

Va multumesc anticipat.
Va pup pe toate fara exceptie.
Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva47 spune:

test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Adhnana stiu ca se face IAD si la Medsana dar sperma se ia tot de la Giulesti,asa ca mi se pare mai complicat.

cecilia

Mergi la inceput