Inseminare (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Danyalo dr Matei este in Bucuresti, nu intra in concediu deloc, la fel si partenera dansei de la CFR2. Inseminarea costa 3.5 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

alexia28
Multam-multam !! ...
Ce bine-mi pare! Oricum stiam ca o ISA o sa incerc sa o fac si cu dna Matei ( in care am maare incredere si de care-mi place f. mult) dar...uite ca nu stiam ca va fi chiar ISA nr. 2.
Fetelor voi pendula intreMatei si Cocei cu inseminarile...pana cand?? pana voi reusi!! Am fost tuflita rau azi...si desi mi-e un rau de mor ca o sa vina uratii sunt iar f.f. optimista! Nu am voie sa cad in butoi ca io fac urat! Nu ma mai scoate nimeni ...asa ca ma ajut singurica...ma imbarbatez si merg mai departe!...Plang...ma ushurez si purced la treaba!
alexia tu ai facut inseminare cu doamnele dar cine te-a monitorizat?? Tutunaru? ca si aici e o problema...nu prea sunt doctori pt. monitorizari( multi sunt in concediu)...sau te-a monitorizat dna dr. Mihalache!
si multumesc muult de tot pt. raspuns...
ai vazut surioara??? ( Sherry)...ce zici te bagi cu mine in hora?? la ISA nr.two??
DANY

Mergi la inceput

Danyalo eu o sa fac luna asta prima ISA (sa dea DD sa fie si ultima) cu dna Matei iar monitorizarile cu dl Tutunaru. Si mie imi place tare mult de dna Matei, dansa mi-a dat schema de stimulare, de fapt azi este prima zi de stimulare. Poti sa faci si cu Mihalache monitozizarea daca alegi sa faci la CFR2, eu inca nu m-am hotarat, as prefera Sabyc dar acum depinde si de programul doctorilor din ziua inseminarii.
Bafta multa si poate totusi nu mai ajungi la ISA2, ce zici?

Mergi la inceput

alexia28he-he-he
Scumpa de tine! esti o draguta...insa nu prea cred...las totusi o portita mica....insa sincer...sanse minime... ma ambalez eu ca spermpgrama e mai buna si asa e ce-i drept...dar mai avem muuult pana departe!
La Sabyc din cate stiu Matei lucreaza cu dr. Miciner si IA e muult mai scumpa ! Eu optez pt. CFR2 sau cum a fost Giulesti prima data pt. ca nici nu pot da mereu atatia bani! Si sincera sa fiu... procedura e aceeasi si la stat si la privat.
Am insa o singura rezerva... curatenia si sterilizarea instrumentarului de la CFR2!Dar sper sa trec si peste asta! Incidentul a fost de ceva vreme si poate au avut si ele ceva de invatat! Ma gandesc ca pana acum s-o fi rezolvat problema!
Bafta la ISA! sunt curioasa... si mie dna dr. Matei mi-a dat o schema de stimulare...mi-o poti da si mie pe privat?? sau o poti posta si aici....ramane la latitudinea ta!

DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Alexia, please, ne dai si noua (mie si nerabdatoarei Dany, sper si eu sa nu mai fie nevoie - poate nu mai vin, ce zici de asta?) mai multe informatii despre primul pas la CFR? Unde facem prima programare, si nr de tel? Eu ar trebui sa ma grabesc, suntZ5. Cu ce analize trebuie sa vii la CFR pt IA? Multumesc mult.
Dany, repet, poate nu mai este nevoie, dar trebuie sa fii tu f linistita, si daca nu esti hotarata, o luna faci la Cocei, una la Matei, ca au si rima, si schimbi si mana, ce crezi? Mergem si luna aceasta impreuna de manuta, ce sa facem, optimiste sa fim, iar alergam cu borcanasele in hainele norocoase. Luna asta il invelesc in tricoul cu care a prins cel mai mare peste in delta, poate mai prindem ceva si acum.
Piticule, du-te linistita in vacanta, simte-te bine, stai la soare, si da la spate toate grijile si analizele, te astepta ele acasa, nu le mai lua si cu tine.
Iar in privinta analizelor, daca esti curioasa, intreaba fetele despre ce e vorba poate stie cineva sa-ti raspunda.
Gabi, de ce nu iei maca luna aceasta? Ca n-are ce rau sa faca. Am gasit la plafar Macavit, la fel de buna si costa doar 20 ron. Luna trecuta a fost prima luna cand am luat (pana acum n-am luat nici un fel de naturiste), deoarece in Z10 mi s-a parut endo cam micut, si pana in z14 crescuse klumea. La CM am vazut endo-ul mare si lung cum nu l-am avut niciodata, asa ca o sa iau si luna aceasta.
Noi am fost de dimineata sa facem Clamydia si Toxo si PapaN, iar pt al meu analiza pt infectia uretrala parca, destul de dureroasa a fost, s-a vaicarit tot drumul bineinteles. Analiza aceasta am facut-o la gandul ca poate are o infcectie veche in organism cauzatoare de oligo (sper si eu). Astea sunt pt FIV.

Sheritra

Mergi la inceput

Dany stimularea o fac cu Ovamit din z2 timp de 5 zile dupa care fac un echo si in functie de valori mai continui stimularea pana in z10 sau nu.
In ce priveste procedura la CFR2, am inteles ca este ok acum, o prietena a facut de curand si a fost multumita de dr Mihalache, totul steril, policlinica aia arata cam naspa dar asta este. Nu stiu daca conteaza locul unde se face, tot ce conteaza este sa fie curat si steril si procedura sa fie facuta bine, sa avem noroc si sa iasa. Si eu am fost in dubii legate de CFR2, ma simteam mai in siguranta la Sabyc, om vedea pana la urma.

Mergi la inceput

SHERI nu stiu nr de la CFR2, nu te pot ajuta decat cu nr de tel al dnei Matei, sa-mi spui daca il vrei. Vorbeste cu dansa si vezi ce spune. Te intreaba de analize hormonale daca sunt in regula, daca aveam dosarul la mine se uita peste el. Trebuie o spermograma cu toate ca nu prea se bazeaza pe spermograma facuta in alte parti si ti-o face dansa atunci.
Te pupic

Mergi la inceput

fetelor
Deci m-am lamurit...Schimb locul...sper si norocul!Si asa nu-mi placea mie la Giuly...dar las portita deschisa...poate voi mai face si pe acolo cativa puricei!Sincera sa fiu... eu NUMAI cu dna dr. Matei am vrut sa fac ISA dar v-am spus ...aveam retineri in ce priveste Sterilizarea si curatenia! Acum m-am lamurit! Eu voi merge pa mana dr. Matei caci o cunosc de 3 ani! Si acolo e singurul loc in care sotul meu merge fara frica( ii da asa o stare de bine dna dr. si e suuper optimist... ceea ce nu s-a intamplat la Giuly). Asa ca... merem inainte!
Alexia... am facut o prostie mare cat casa( unde e multa minte e si prostie cu caru' nu???) . Am tot citit postarile voastre de pe la alte subiecte si m-a palit asa ...de-odata ...eu am luat maca in acelasi timp cu closty' ...endo suuper bun 13,5 dar doar UN amarat de folicul dominant de 21 in ziua 12... sigur maca i-a dat in cap lu' closty' si am facut un praf......asta e...acum...faptu' e consumat...
Si mai vreau sa spun ceva: dna dr. mi-a zis ceva de genul... recolteaza de 2 ori... o data acasa si inca o data acolo...stiu...conditiile sunt la fel ca la Giuly asta este...dar macar stiu ca dansa face bine selectia ...
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Fetelor, am vorbit cu dr.Matei (merci mult Alexia). Recapitulez:
-eu z5
-CM normal de 28 zile
-o prima IA nereusita luna trecuta cu dr.Cocei
-eu deocamdata f probleme
-al meu sot cu oligoastenospermie
-IA nr.1 facuta cu 2 mil de gigei coafati
-vorbit azi h10.35 cu dr.Matei, care face la CFR2, niciodata pe ciclu natural (in stituatia mea cu gigei amarati) ci numai cu stimulare.
-mi-a spus sa iau din z5-z10 Clomyd (am inteles bine? asa se scrie?)
-vineri, z8, ma asteapta la policlinica, et.2, cam.17 intre 14-16 la eco sa vada ce face ovarul.
-atat. de bani n-am intrebat. vineri.

Dany, daca iau Clomydul asta sa nu-l amestec cu Maca?
Sau sa nu iau nimic si o trombonesc pe doctoreasa c-am luat, n-are cum sa ma prinda?

Sheritra

Mergi la inceput

surioara scumpa ( nu te supi ca-ti zic asa)
you..si bafta multa!
O sa o placi pe dna dr.
Clomidul e banalul clomifen( subtanta activa) -clostylbegit pe care l-a inghitit si subsemnata, e cel mai bland
Nu face ca mine...ia clomifenu' ala fara maca... ...sau faci cum cezi!
Daca vrei...merg cu tine- ne intalnim undeva si mergem...si asa vreau sa vb. tet a tet cu dansa!
O sa fie bine o sa vezi! ...
Deja prind aripi...io ma bucur precum un copilash...de fiecare chestie...acum m-am ambalat atat de tare caci deja incep sa nu mai am rabdare pana joi- vineri can vin uratii sa ma putin cu ei!
Poop you
DANY

Mergi la inceput