Suflet prabusit - divort
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
luli spune:
Va multumesc din tot sufletul pentru faptul ca-mi sunteti alaturi.
Conteaza enorm de mult pentru mine asta si fara voi sigur as fi fost mai impulsiva si poate ca as fi fost tentata sa procedez altfel.
Va voi spune ce am facut.
Tineti-mi pumnii!! (sa nu dau )
PS: si totusi el vrea sa avem un impreuna; ma rugat sa fac programare la doctor pentru luna viitoare. Mi-e si teama sa ma gandesc. Am facut programarea dar daca vom discuta sambata... cu cine mai merg eu la doctor ?!?!?
Behind every love is a great story
Luli
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aissa spune:
Poate totusi are o explicatie logica si care il va disculpa. Nu stiu...un sot care te inseala, iubeste pe alta nu te roaga sa te programezi la dr si nu te adoarme mangaindu-ti parul. Sper din tot sufletul pentru tine, pentru voi ca discutia voastra sa scoata la iveala faptul ca te-ai inselat si ca de fapt nu e nimic intre el si tipa aia...
Cristina si ghighiloi
luli spune:
Aissa - asta-mi doresc (cu toate ca mesajele il inculpa nu il disculpa: adresa de mail special pentru ea, mesaje pe furis cu aluzii desuete in ziua cand noi am plecat la Bucuresti la doctor si chiar si a doua zi, felicitari de dulci ce sunt....)
Numeroase telefoane zilnic...
Si peste toate astea multa dragoste pentru mine. Asta noapte cand ma perpeleam pe hol in casa ma mai uitam la el si imi venea sa-l iau la. Ieseam la geam luam o gura de aer dupa care iar imi reluam traseul...pana s-a trezit si el ingrijorat ca nu ma gaseste iar dimineata era pas, pas sa nu ma trezeasca pentru ca am avut noapte alba.
Am uitat sa spun ca a inceput sa fie mult mai cochet decat era...
In tot cazul mi-am listat probele si mi le iau acasa apoi astept momentul prielnic al adevarului.
Luli
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Chuny/Chuny.jpg)
Chuny spune:
S-ar putea ca el sa se fi prins deja ca l-ai "descoperit" si se poarta acum f frumos pt a intarzia si indulci cat mai mult momentul unei discutii sincere. Fii pe faza ! Inregistreaza acele emailuri si pe o adresa de-a ta, secreta, ca sa nu le pierzi.
Ai grija de tine si fa in asa fel incat sa-ti fie TIE bine !
Sibylle saptamāna 29
Pozele mele Poze noi
Ioana75 spune:
Luli, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Eu vreau sa-ti spun sa fii pregatita ca o sa nege tot, chiar daca ii arati mailuri sau alte dovezi. Asa sint unii, nu recunosc nici in fata marii adunari nationale. Fii tare, si nu te lasa pina nu obtii niste explicatii - mailurile siropoase si telefoanele sint suficiente dovezi ca nu e "usa de biserica". Iti tin pumnii, sa iesi (cit se poate de) bine din aceasta situatie.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Alexmona spune:
Iuli , cu calm toate se vor clarifica!!!
Si pumnii , lasa-i in alta parte sau stai ca ti tinem noi sa nu dai!!!
Sper din tot sufletul sa aibe o explicatie buna pentru amandoi!!!
Te pup si fi tare!!!
Luizax spune:
luli-nu te lasa incantata de "ca-n prima zi...sau can vremurile bune". pretena mea avea nopti din astea cand barbacso toma o inshela cu alta...nujtu ce era ...inertzie....
crinuta spune:
Hai mai Luli deschide odata discutia asta. Cum poti tine in tine? Eu as exploda nu alta.
Sper sa nu-ti vina cu texte de genul " stii, va iubesc pe amandoua"
Oricum, noi suntem alaturi de tine si orice ar fi pastreaza-ti demintatea.
pupici
Crinuta si Rayan
mihuta spune:
Buna
imi pare rau de ce ti se intampla. Hai sa-mi dau si eu cu parerea ca am trecut prin ceva asemanator.
1. Te iubeste, tu esti familia lui, vrea sa aveti un copil impreuna si un viitor comun. Vrea sa te faca sa te simti in siguranta ca sa nu banui nimic pentru ca probabil i se pare ceea ce face "o prostie care nu inseamna nimic pentru el". Daca avea dubii in legatura cu cine vrea sa fie nevasta lui, se purta tulburat, era nervos, cauta motive de cearta. Armonia de acasa nu l-ar ajuta sa ia o decizie.
2. Toate mesajele lui pot sa fie flirturi - adica spera sa intre in patul ei sau sa stea o perioada acolo, atat si nimic mai mult ...pentru moment.
3. Fa forward la toate mesajele de pe mailul lui, eventual umbla la setari ca sa mai ai acces in cazul ca schimba parola.
4. Cel mai important, confrunta-l direct, reactia lui va fi cea care te va ghida in legatura cu ce va urma.
5. Daca poti, incearca sa omiti ca ai intrat pe mail-ul lui, ca sa vezi ce se va intampla mai tarziu, pentru ca toate scuzele lui ( ca asta va fi, intai negare, apoi invinovatiri apoi scuze umile)nu te vor face sa te simti in siguranta.
6. Daca vrei sa fii un pic diabolica, ia-l cu intrebari generale, de genul " ceva e in neregula, ce se intampla, ma inseli, etc" Toate juramintile lui vor parea de 2 doi lei cand va vedea probele si va trebui sa recunoasca. Nu e frumos, dar merita sa se prepeleasca un pic, sa nu stie ce si cat stii si cat sa recunoasca.
7. Mult succes si tarie si nu uita THE TRUTH WILL SET YOU FREE !
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
luli spune:
Mihuta - multumesc mult pentru sfaturi. Tu esti scorpion?
Nu am reusit sa-i spun nici in seara asta nimic deoarece l-au sunat de la servici pentru o avarie (sigur e strict pb servici pentru ca am ascultat conv.)si va intarzia destul de mult.
Poate maine seara.
Va voi tine la curent.
Luli