Suflet prabusit - divort
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Sa se ridice in picioare cine crede ca a fost doar "1 luna de mesaje adolescentine"....in conditiile in care ei lucreaza impreuna.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
luli spune:
Faza cu o luna il cred. Am simtit o schimbare la el cam de atunci. Sincer!!
Avem totusi 13 ani impreuna.
Behind every love is a great story
Luli
Adria_ spune:
Incearca sa te concentrezi asupra ta, lasa-i pe ei in pace.
Simt atata ura si oboseala in mesajele tale incat ai uitat total de tine, de sentimentele si de linistea ta.
In alta ordine de idei, poate acum o luna a acceptat si ea ideea...
Ani3lla spune:
Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. Deci pe jumatate trebuie sa il ierti, nu ai incotro. Cu cealalta jumatate vezi tu cum te descurci, e mai greu. Am simtit si eu la un moment dat o dorinta mai presus de orice, dorinta de a ma razbuna pe tarfa care mi-a distrus casnicia si a lovit si in copilul meu care nu are nici o vina,de aceea te inteleg perfect. Si totusi nu am facut-o dintr-un simplu motiv: Pt ca individa aia nu merita nimic,nici macar sa-i fac rau. Daca tu crezi ca in felul asta razbuni toate femeile inselate,sa stii ca nu ai dreptate,nu rezolvi nimic de fapt, poate cel mult vei parea o nevasta disperata care o inlatura pt ca reprezinta un pericol pt casnicia ta. Si crede-ma, nu vrei asta. Poti cel mult sa-i arunci o ''pastila'' cand te intalnesti cu ea intre patru ochi, fara sefi, colegi, prieteni, etc.Ce ti s-a intamplat este o chestie personala, intima si asa trebuie sa ramana.
crinuta spune:
quote:
Originally posted by luli
Faza cu o luna il cred. Am simtit o schimbare la el cam de atunci. Sincer!!
Avem totusi 13 ani impreuna.
Luli
Pai nu ziceai ca e foarte iubitor? La ce fel de schimbare te referi????
Crinuta si
![](bonjovi.gif)
luli spune:
Aveti dreptate - o las in plata domnului pe nenorocita.
Luli
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crini/crini.jpg)
crini spune:
Iti urmaresc subiectul de cand l-ai deschis, dar m-am hotarat sa-ti scriu acum, dupa ce am vorbit si cu sotul meu. El mi-a spus ca daca tu ai cunostinte, ai face bine sa le activezi ca s-o dai afara pe individa. Cu discretie, fara scandal sau explicatii. Nu din razbunare, ci pur si simplu preventiv. Ca daca intre ei a existat o scanteie, chiar daca se potolesc, din cauza ta acum, probabil cand se vor linisti apele vor relua legatura. Si cu mult mai multe precautii, astfel incat sa nu-i mai prinzi.
E adevarat ca asta nu rezolva tot, daca el vrea sa-si gaseasca pe cineva gaseste. Dar cu cineva nou trebuie sa o ia de la capat, in timp ce cu ea terenul e deja pregatit.
adusca spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Sa se ridice in picioare cine crede ca a fost doar "1 luna de mesaje adolescentine"....in conditiile in care ei lucreaza impreuna.
pe mine ma dor chicioarili, asa ca stau pi scaunel
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
crinuta spune:
quote:
Originally posted by aduscaquote:
Originally posted by Guestus
pe mine ma dor chicioarili, asa ca stau pi scaunel
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Crinuta si
![](bonjovi.gif)