Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 9
josefine spune:
gata fetelor, asta e lista provizorie, ca e prea tarziu sa mai numar si mi-e sa nu ma incurc. daca numara cineva pana maine, sa imi zica numarul de miresici. daca sunt modificari, le fac cu cea mai mare placere.
andreea81 spune:
Pentru Daii: Neata' si multumeeeesc! Cum scap de servici, cum dau o fuga!!! Da' pe moment, mamaaaaa, ce-as mai bea o cafea, da' nu mai am!!![
Pentru Puf13: Cautam, cautam...Puup, Andreea81
daii spune:
Neatza, fetele!
Eu nu beau cafea, dar fac cinste pentru cine nu s-a trezit inca!
Andreutza81, pe tine nu te-am regasit in lista!!1Sau sunt eu prea chioara?????????
Cautam,cautam, si raportam imediat, Josefine.
Pupicuzti multi
kid2003 spune:
Neatza miresici!
Ma bucur Daii ca ai gasit rochitza frumoasa! Dar mai asteapta un pic, cine stie ce alta minunatie mai gasesti pana la urma. Vine si targul de la Marriott de la anu'
Eu ma duc azi la primarie ca m-a agitat o colega, mi-a zis ca e muuult prea tarziu sa ma duc doar cu 14 zile inainte, ca deja o sa fie programari si nu mai gasesc ora pe care o vreau. Tinand cont ca aceasta cununie nu este urmata de o nunta, si nu sunt tinuta de vreo ora, as vrea ca ora sa fie 14.00 sau 14.30, sper sa fie ok. La sectorul 1, aglomeratia maxima cica...
kid2003 spune:
Puf13, vezi ca mai e o locatie frumoasa, in mijlocul unui lac, este restaurantul Lebada dinspre iesirea din Bucuresti spre manastirea Casin. E un loc foarte frumos, o terasa mare...eu ma gandeam serios sa fac acolo. Am putea face nunta la manastirea Casin si apoi sa mergem la Lebada, e f aproape. Deci iesirea din Pantelimon, pe vechiul drum catre mare, sper ca am explicat bine. Merita sa mergi sa vezi locul. Si e f retras, nu sunt case in jur (e in mijlocul lacului) si cred ca nu e o problema sa dai muzica tare pana dimineata.
Alt loc e Snagov, la baza CFR. Nu stiu sa iti explic exact cum ajungi acolo, prin Izvorani, pe langa COR, parca. Am fost de curand acolo si e foarte ingrijit si frumos. La Snagov sunt mai multe optiuni, mai este o baza cu restaurant pe malul lacului.
Si la Clubul Diplomatilor e un lac frumos si o terasa mare cu pajiste in fata.
Cam astea imi vin in minte...
daii spune:
Josefine, raportez: Matzoi- miresica de 2007, 25 august (ca si mine) Restaurant Edy's Club- Braila!
Kid2003-am gasit, am vazut, mi-a placut........la nebunie, dar nu ma ambalez s-o iau ca mai e o gramada de timp pana atunci.Apropos de cununia civila, sa stii ca noi am facut ultimii, la ora 16. A fost perfect.Ar fi bine sa faci mai devreme de 14 zile un drum pana acolo. Si, e adevarat, la sectorul 1 e nebunie curata.
Andreea81, activeaza-ti PM.
Pupicei
andreea81 spune:
Daii, nu stiu cum sa fac sa-mi activez PM-ul!!! Eu zic ca e activat, atat timp cat pot sa intru pe Mesaje private si pot sa vad corespondenta anterioara...daca gresesc, invata-ma cum sa fac!!!...Are asta vreo legatura ca sunt...cum sa spun eu..blonda????
Puup, Andreea81
plici plici spune:
Buna fetelor...ce v-ati mai adunat
Josefine, eu am nunta pe 2 iunie nu pe 9, la Snagov.daca poti sa modifici in lista ta ar fi super
pupicisssss
daii spune:
Andreeutza81, la capitolul asta si eu sunt la fel de blonda (desi sunt roscata). Stiu doar ca in dreptul tau nu apare scris cu rosu PM.Poate reusesti, sa-mi dai tu un msj PM.
Plici-plici, ai aparut in sfarsit, si tu, miresica draga!!! Ce mai faci, pe unde ai umblat?
Josefine, am o mare rugaminte: se poate s-o treci in listuta la nasici de 2007 si pe Fany_23.
Multumesc mult
Pupicutzi
andreea81 spune:
Daii, ti-am scris 2 mesaje private, si, dupa ce ti le-am trimis, cica Scuze, Daii nu primeste mesaje private!!!! De la mine sau in general? Sau din cauza ca sunt blondaaaaa!!!
Puuup, Andreea81