Nume rare
Raspunsuri - Pagina 9
ellej spune:
Cateva prietene de-ale maica-mii au, dupa parerea mea, nume rare:
Crimeea, Maura, Urania, Fulvina, Nuria, Viana
Pe un fost coleg de facultate tot de-al maica-mii il chema (groaznic, ce parinti nebuni!) MOTZODEL. Iar eu am cunoscut un om absolut normal, caruia ii era jena de unicul sau prenume: NAPÂRSTTOCEL (cu 2 de t, pe cuvant ca e si in cartea de telefon, am verificat). Nu pot sa pricep de ce nu-si schimba unii prenumele, nu e vina lor ca au parinti bolnavi la cap.
Prenumele mele sunt Demetra-Nora, al varului meu e Corvin. Sunt ceva mai rare zic eu.
Daca imi mai aduc aminte de alte prenume va tin la curent
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ellej spune:
Mai am unul: Ilariana, tot prietena cu mama. Chiar ca are multe prietene cu nume rare!
Cristina_C spune:
Dar la copilasi de varsta puilor nostri, ce nume rare ati mai intalnit?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
ellej spune:
Fetita unei prietene e Armina, e un nume frumos. In reste cam multi baieti printre cunostintele noastre si eu cred ca numele de baieti nu-s la fel de multe si variate
A, si mai cunosc o Hermina (are vreo 20 de ani), dar nimeni nu-i zice asa, isi foloseste primul prenume.
ellej spune:
Si baiatul altei prietene e Igor Simon. Gata, stop, am pera multe nume rare!![]()
aschiutza spune:
Cred ca majoritatatea numelor de sfinti din calendarul ortodox sunt rare acuma. De exemplu celebrii Petru si Pavel, citi ati intilnit? Eu nu am auzit de nici un Pavel pina acuma.
Eu m-am hotarit cind voi avea un copil (mai ales baiat, ca sunt mai multe nume de sfinti care imi plac, decit la fete), ca voi citi sfintii din luna de nastere sau de botez, voi incerca sa aflu despre viatza lor si sa aleg unul.
Nume din calendar care imi plac: Minodora, Teodora, Nichita, Chiprian, Toma, Filip, Felix, Dimitrie, Damian, Cecilia, Ecaterina, Stefan, Nicolae, Iuliana, Melania, Tatiana, Timotei, Agata, Marcel, Marcu, Irina, Constantin, David, Marta, Natalia
----------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Iubikaquote:
Originally posted by Mirona
Am intalnit nume rare: Fimea, Camina, Argentina.
Fimea, adica "fie-mea", adica "fiica mea"?
E chiar tare!
DA.afirmatiile parintilor:
pentru Fimea - voiam un nume pentru fiica noastra si nu ne-am pus de acord ... asa ca a ramas Fimea.
pentru Camina - eu vreau o fata care sa fie exact "ca mine" - si a iesit Camina
pentru Argentina - era omu fan fotbal si in 78 (cred) cand i s-a nascut fiica tinea in finala cu Argentina.

Miro
25+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Iubika spune:
quote:
Originally posted by liliana29s
2 frati unul Traian celalalt Decebal.
2 in 1: Decebal Traian Remes. Deci se poate si mai rau

quote:
O fosta colega Gigliola.
Gigliola e nume italian. In traducere "Crina".
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!