mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eu n-am cum dupa-amiaza ca exact atunci vine sotul meu de la serviciu si tr sa mergem prin oras..ca asa am stabilit...vreau sa cumpar cercei pt. bb, cadita, halat pt. mine pt spital...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana, sigur ca vreau sa ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Hai sa ne mutam la capitolul celalalt.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna gravidutelor...
Iata ca am mai aparut si eu pe "faleza", mersi ca ai intrebat de mine Lexi...am reusit sa ajungem la avion de data asta, iar sotul meu e pe barca deja...la "produs" de bani..asa de mila mi-a fost de el cand a trebuit sa-si ia la revedere de la noi....dar si de mine....eu ma tot gandesc ca atunci cand vine BB mie i-mi va trece altfel timpul..dar lui ii va fi tare greu...ce sa facem? asta trebuie facut...ne sacrificam inca o perioada...
Dupa ce l-am lasat la aeroport am fost la Baby comfort si am reusit sa cumpar carucior..nu exact cum visam(ca ala costa 26 milioane) ci unul mai modest de 7 milioane il puteti vedea in album la burtik...
Aseara am fost si la control...totul e perfect cu BB Lukas, lichid e destul placenta grad 1,BB are doar femurul corespunzator varstei adica 32 saptamani restul masuratorilor il arata de 35 deci...2.800kg si pozitie pelviana....se pare ca va fi un BB prea mare , suntem 50-50 pt vaginala ori cezariana...mai vedem spre sfarsit...In alta ordine de idei, sunt singurica si sper sa reusesc sa fiu mai activa pe forum...poate chiar si cu tura de noapte pana ma ia somnul...va pup si ma duc sa citesc din urma ca am de recuperat o gramada...va pup

Silvia31+
Lukas-Daniel
httPOZE
<a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

da de ce nu este subiectul asta inchis?il postez si dincolo...paaa

Silvia32+
Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput