HELP! Vrem sa intarcam la...1 an si 7 luni!!!

HELP! Vrem sa intarcam la...1 an si 7 luni!!! | Autor: Danza

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am citit atatea despre intarcat, ca deja am ametit! Vreau sa intarc puiul cu cat mai putine traume posibile, atat pt puiutz cat si pt mine.
Eu am fff mult lapte, iar puiu, cred ca simte ca-i vine timpul sa lase tzitzi, si cere mai continuu, indiferent unde am fi. Inca ceva timp in urma il alaptam numai la culcare si seara. Acum insa, sambata si duminica cand suntem impreuna acasa tipa dupa mine toata ziua. E suficient sa stea la bunicutza in brate, sa simta pieptul ei ca-si aminteste imediat de mine si tipa TZITZI, mami, tzitzi!!!
Ce ma fac? Bibiron si suzeta nu ia. Bibiron a papat pana la 1 an si vreo 2 luni dar tot numai cu lapte de-al meu. Restul lichidelor le bea din canitza. Alt tip de lapte nu-i place Ii dau in fiecare zi la dejun lapte cu cereale, in rest sa bea din canitza - nici vorba, scuipa sau vomita!!!
Stiu ca sunt fete care au intarcat dupa 1 an / 1 an si 5 luni. AJUTATI-MA!!!!!!!!!! cu sfaturi, metode, cu tot ce puteti
Aaaaaa, pastile aici nu prea se gasesc pt reducerea cantitatii de lapte. Am gasit numai un calmant pe baza de Brom, care cica ar actiona si asupra secretiei de lapte. Dar am dubii in a-l folosi...

Va multumesc din suflet pt eventuale raspunsuri si la toate mamicile si toti

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karol spune:

As vrea din tot sufletul sa-ti dau o reteta buna pt intarcatul fara traume dar nici eu n-am gasit-o.Michelle a mea are 1 an si 4 luni si inca suge.M-a inebunit cu tzitzi.Tipa dupa mine, nu conteza ca suntem in vizita sau acasa cand ii vine pofta trebuie sa-i dai.Nu a luat biberon sau suzeta niciodata.Toate lichidele le bea cu canuta de la 6 luni.Ce e nasol la mine e ca nu vrea sa bea nici un fel de lapte decat laptele lui mami.Daca afli tu ceva anunta-ma si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Fetelor, e cazul sa intarcati. Cel mai usor ar fi sa puteti lasa citeva zile copiii undeva fara voi, la bunici de exemplu. Si eu am trecut prin asta,am intarcat la un an si doua luni. E greu si simti din plin frustrarea, dar se poate trece peste. Am folosit citeva zile pastile( nu mai tin minte ce), dar se poate si fara. Daca nu mai suge bebe, laptele dispare incet. Oricum, ani de zile inca o sa mai apara, mai ales daca o sa vedeti bebelusi prin preajma. Nu trebuie sa va simtit vinovate fata de copii, v-ati aratat din plin dragostea fata de ei. Si ei trec mai usor decit credeti voi peste moment, trebuie doar sa va luati inima in dinti sa o faceti. Mai spun o data: daca aveti unde sa ii lasati citeva zile, nu ezitati, simplifica lucrurile. bafta!

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Am uitat sa spun: ajuta mult, in primele zile, compresele reci pe sani. Calmeaza durerile si reduc secretia lactata. Cind sinul se umple tare, golesti putin, dar nu de tot. Atentie, aveti mare grija, se poate inca face mastita. Va tin pumnii si nu plingeti tare: exista inca un milion de moduri in care puteti fi aprope de puiutii vostri.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

M-am hotarat!!! Noaptea trecuta l-am alaptat pt ultima data. Azi dimineata am mai stors ce-a mai ramas si m-am legat strans cu o fasa lata si am venit la servici. La amiaza nu merg acasa asa cum faceam de obicei. Cu "Doamne ajuta!" inainte. Sa vedem ce-o fi diseara - Danutz fara tzitzi nu doarme. Saraca bunicutza...
Aaaa, precizez, puiu' l-am dus la mama, iar daca va suporta greu nu voi merge acolo, dar voi ramane acasa la mine (stam destul de aproape, la 3 statii distanta)

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

SUCCES DANZA!!!Pupici lui Danutz!!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput