Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Cameluta,felicitari pt baietel!!

Cez si Luly

dolores,cum mai esti ?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

bineinteles ca am citit tot ce s-a scris pana acum,si am observat ca atata s-a vorbit de cocolata,ca mi-a venit o poftaaaaaa.nu prea sant eu fan ciocolata,dar in schimb e sotul meu si la noi in frigider gasesti toate sortimentele.acu' ma duc sa infulec o bucatoaie de cioco,poate le place si maimuticii si ursuletului de munte.vad eu cum reactioneaza dupa aceea.
draga mea donia,nu stiu nici eu ce sa cred,daca ursuletul de munte o asupreste pe maimutica.cam asa ceva,nu?adica,dupa cate am vazut,statea cam ca smecherul si ea saraca de aia si sta mai ghemuita intr-un colt(ce-i drept,ca pe partea stanga,undeva pe la talie ma cam doare atunci cand merg dimineata la baie,cred ca apasa saracuta,sta si ea pe ce-a gasit,cu picioarele in interiorul burtii,sa-i lase lui loc sa se lafaiasca.dar il pupa,semn ca nu e suparata.
draga mea alexia_t,eu personal nu cred ca e vreo problema daca mergi la mare.eu cred dimpotriva ca-ti va face bine,mai ales bebeului din burtica.se va bucura sigur de putin innot.eu stau la soare de vreo luna si jumatate,la inceput imi mai acopeream burta,dar acum nu,si ma simt minunat.cateodata imi mai spunea sotul meu sa ma duc sub umbreluta,ca o sa fac 2 negri mititei.e bine sa-ti acoperi capul cu ceva(cine da sfaturi,eu care nu faca asta,si ieri am avut o durere de cap toata ziua din cauza caldurii,au fost 37 de grade).am o prietena care acum 2 ani a mers in concediu in egipt cand avea 5 luni,si nu afost bai.asa ca,distractie placuta la mare,sa stai mult in apa,capul acoperit si sa ne povestesti cum a fost.
aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna dimineata fetelor harnicelor!
eu sunt mai lenesa la scris,asta si datorita faptului ca nu prea am cu ce sa ma laud,stind toata ziua in casa,in pat,nu se intampla mai nimic la mine,si acum si caldurile astea care ma toropesc...si pe bb la fel,ca si el e cam lenes in ultimele zile,il simt dar nu asa puternic.Deseara am programare la dr,la control,sper sa vin cu vesti bune.
BYA,bine ai venit!!!
LA MULTI ANI CEZ si LULY!!!
Fetelor,sa va intreb ceva,ar trebui sa cautam medic pediatru inca de pe acum?Cind va venii bb ar trebui sa avem pe cine sa ne bazam,nu?Ce ziceti?

Adina 23+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Cameluta, felicitari pentru . Eu iau in continuare Elevit, care contine inclusiv Fe si acid folic...asa ca nu vad de ce nu ar fi bine si pentru tine sa iei in continuare...
Irinabr, cate saptamani de sarcina ai???? Eu, cand am fost la eco, sapt. trecuta si l-am intrebat pe medic de IR-uri, mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca acele IR-uri se masoara mult mai tarziu si deocamdata, totul fiind in grafic, nu trebuie sa-mi fac griji. Mie mi s-a spus, ca si altor fete de p-acilea, ca nu e relevant sa masori IR-urile la mai putin de 25 saptamani pentru ca oricum rezultatul nu iese bun, adica sunt mereu prea mari...asa ca, nu te stresa ca eu zic ca n-are rost... si te felicit si pe tine pentru !!!!
Dbunny, pe unde mai esti ca tare demult n-am mai auzit nimic de la tine...Sper ca e totul in regula!

Poze din vacanta

Oana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Neata!

MULTUMESC din suflet pentru felicitari!!!!

Hai clujencelor - ne vedem la Mama Mia in grigorescu, cand?
E bine vineri - eu as propune ora 19.00 cand trece cat de cat caldura asta mare!

Deci, VINERI - ORA 19.00 - TERASA MAMMA MIA IN GRIGORESCU???

Daca nu , astept alte propuneri eu pot oricand dupa ora 17.00.

Pupici

Simo 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

BUna dimineata,

MULTUMESC TUTUROR PENTRU URARILE FRUMOASE!
Cred ca e anul in care am primit cele mai multe din toata viata mea.
Ieri am fost la eco si am un flacau bine mersi (citez doctorita) si ne mai vedem in s 32.Asa de mult mi s-a parut ca probabil mi-a vazut privirea si a zis, bine poti sa vii mai devreme, dar nu mai devreme de o luna.Asa ca am avut ieri o zi frumoasa, desi nu am sarbatorit foarte aprig.Pun imediat si un filmulet sau 2 in album.
Laura,dar in acietul gravidei nu ti-a scris toate masuratorile astea?Mie asa mi le scrie..ea sau vreo asistenta.
Kokorina,super bebeii tai..:).Sa iti traiasca sanatosi multi ani.

Eu duminica plec in concediu si abia astept.Si dupa 1 august probabil nu mai vin la servici si ma incearca o usoara nostalgie pt ca am avut niste sefi de nota 1000 si colegi faini.

Va pup pe toate si multumesc inca o data.

Lavinia 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Alexia, eu una nu am fost la mare dar in weekend am fost la munte si am stat la un hotel care avea piscina precum si o terasa unde se putea face plaja. Asa ca eram ba la balaceala in piscina (iar apa era destul de rece) cand pe sezlong la soare, si am mai stat si in miezul zilei in soare, ce e drept sub umbrela. Nu mi s-a intamplat absolut nimica nici de la apa nici de la soare. Dar stiu ca sunt multe fete pe aici pe forum care au fost la mare si nu au avut absolut nici o problema. Mie una nu mi-a interzis acest lucru doctora, doar mi-a impus cateva conditii de bun simt.
Leyla 20+

quote:
Originally posted by alexia_t

Buna dimineata burtici!

pentru Cez si Luly si bun venit Bebyta !!

Fetelor, ma pregatesc de vacanta . Mai am doar 3 zile si plec la mare !!! Vroiam sa va intreb ,pe cele care ati fost deja, ati avut ceva probleme (ex. contractii)? Pentru ca doctorita mea nici nu vrea sa auda de litoral, asa ca o sa plec fara sa-i spun. Oricum, nu am de gand sa stau la soare, vreau doar sa ma balacesc in voie..

Alexia_t + de 23 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Suntem in 20+ de saptamani si doctorul masura la ecografie IR-urile si spunea ca sunt prea mari pentru varsat asta a sarcinii. Mi-a spus de o intrziere de 5 zile cred ca nu se referea la IR-uri ci la masuratorile bblusului. A comparat eco de la 14 cu cea de la 20 ( de luni) si asta i-a fost concluzia.E adevarat ca sunt stresata ca nici nu ma mai uit ce scriu pe aici ( imi cer scuze pentru greseli). Am sa merg la medic cat mai repede si sa hotarasca daca e ok si daca mai fac pregnil( sincer tare m-am saturat de el , doare tare rau). La mine este a doua sarcina , la prima era un bb mititel si s-a dezvoltat la final accelerat, avea 3200 gr la nsatere si nu si-a mai facut nimeni nici o problema. Incerc sa ma linistesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Sa zic si eu BUNA ZIUA ca s-a facut aproapre 12 !

CEZ SI LULY LA MULTI ANI!!
Sa fiti sanatoase, iubite, sa nasteti bebelushi frumosi si sanatosi care sa va aduca zambete pe fata1

Fetelor azi am trezit-o pe saryta noastra din somn cu telefonul meu. Este o mamica fericita care va avea trei fetite sanatoase per total. Totul este in ordine deci stam linistite. Ii este dor de noi, ne si si spera sa intre si ea pe DC sapt. viitoare cand ii vor repara netul acasa.
Prietena mea inca nu a nascut, si parca nici nu i-ar mai veni sa nasca pentru ca la Iasi maternitatea Cuza Voda este ticsita de mamici sau mamici in devenire... stau saracele si cate doua in pat... groaznic pe o vreme calduroasa ca asta dar vrea sau nu, ea tot va trebui sa nasca. Ma gandesc ca in conditiile astea riscul de contacta niste boli ciudate de prin spital este mult mai mare, nu? E valabil si pentru bebelushi.

Kokorina porti niste minuni frumoase in burtika... mi place foarte mult cum vorbesti despre copilashii tai..au deja personalitatea lor si se iubesc de mici

Ruxandra ai mare grija la capitolul extenuare.. sa nu exagerezi ca iei bataita.. stai calma, nu te enerva, ia-le pe toate intr-o ordine a prioritatilor si gata... dar mine vine colega nu?

Irinabr eu as spune ca pentru binele tau si al lui bebe nici un sacrificiu nu este prea mare... ia-ti un concediu medical si basta ca doar nu se face gaura in cer, nu ? PS Imi plac numele alese de tine Matei sau Nicolas.

Cameluta.v bine ai revenit printre noi ca nu mai stiam nimic de tine. Felicitari pentru flacau, sa fie sanatos si sa-l nasti usor. Ce bine ca s-au gandit italienii la persoana care sa-ti ia locul, si inca fiica patronului. Si la mine la firma au inceput sa se agite spiritele si sa caute un "pui de Ramona" care sa-mi semene aidoma, ca altfel sefu' ar face zimbri daca mana lui dreapta nu este pe aceeasi lungime de unda cu el. Sa vedeti voi ce dureri de cap voi avea eu peste vreo doua sapt. cand va veni fatuca noua in locul meu, ca am de facut training cu ea si consultanta psihologica pe deasupra Oare cata rabdare pot sa am?

Dbunny unde esti? Ne este dor de tine... Speram ca nu te-ai fiert de tot in Spania aia si ca flacaul tau este bine. Te tragem de urechiuse sau mai grav ... vei lua bataita

Va pupez pe toate ca-mi sunteti dragi

Ramona 25 fix fix cu Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by kokorina
cateodata imi mai spunea sotul meu sa ma duc sub umbreluta,ca o sa fac 2 negri mititei.

sunteti de coma

adina
,te asteptam sa vii cu vesti bune de la doctor!
lavinia,felicitari pt flacaul bine mersi !!
irinabr,nu te mai stresa !! totul e bine cu bebe !!!linisteste-te !oricum nu ar fi o mare tragedie greutatea copilului,se ingrasa ei apoi.doar nu trebuie sa iasa toti stas.stai cuminte,ca nu e nimic rau!
saryta,ne bucuram ca esti bine,te asteptam cu drag!

17+

Mergi la inceput