Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

bebyta, bine ai venit printre noi!
M-am tot gandit la fetele care lucreaza la birou si stau mult pe scaun, e foarte important sa faceti putina gimnastica daca nu aveti timp sa va ridicati si sa mergeti putin, muschii trebuie sa pompeze sangele, altfel sunteti si mai predispuse la umflarea picioarelor, plus probleme de circulatie. La fel, gimnastica e importanta daca mergeti mult cu masina sau zburati cu avionul.
Incepeti prin a misca degetele de la picioare, le intindeti si le strangeti, apoi rotiti gleznele, ridicati calcaiele si sprijiniti-va in poante, apoi ridicati varful picioarelor si sprijiniti-va in calcaie, intindeti picioarele si ridicati-le pana la nivelul genunchiului, apoi trageti de varfuri catre genunchi. Si toate astea de cate 10-15 ori, sa inceapa muschii sa lucreze cu adevarat si sa pompeze sangele, ca daca stagneaza in venele picioarelor nu e bine.

Si pentru ca am facut si eu exercitii in timp ce va scriam voua, simt ca m-a apucat o pofta de ciocolata de care spunea Cleomoni...! Preferata mea e Ritter, nemteasca, cu alune intregi, nu o gasesc chiar peste tot in Canada asta mare, dar am gasit eu un loc. Ce zici Cleomoni, daca stau si eu de vorba cu tine dai o ciocolata? Ritter?
Mi-am adus aminte ca se vorbea de ciocolata ieri, parca. Eu nu prea mananc cicolata, nu ma prea omor dupa dulciuri, dar in prima sarcina mancam singura cate o ciocolata intreaga cat ai zice peste! Cu greu ma lasa inima sa rup o bucatica miiica pentru sot care se uita cum dispare ciocolata sub ochii lui. N-am avut diabet, iar fetita mea nu e nici ea mare amatoare de ciocolata, ii e pofta uneori, dar nu plange dupa ciocolata, cum plangeam eu atunci sau cum fac acum. Dar acum deja i-am dat comanda sotului sa imi cumpere cand vine de la servici.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Kokorina, ce frumos ai povestit de copiii tai, sunt minunati! Si ce frumos ca ai avut ocazia sa-i vezi atat de bine la ecografie. Dar e doar senzatia mea, sau ursuletul de munte o cam asupreste pe maimutica? Sau poate ea e cumintica daca se stie privita, in rest sper ca nu se lasa mai prejos.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Kokorina ce frumos povestestesti de puisorii tai. auzi maimutica si ursulet de munte .

sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.

fetelor eu ma duc la nani.
va pup si sa visati frumos, sa nu aveti crampe sau alte neplaceri.

Raluca 24 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

BUNA DIMINEATA

fetelor numai eu nu pot sa dorm. aseara eu am scris ultima si acum tot eu va fac si cafeluta . lasa nu-i nici o problema dormiti cat puteti mai bine. uite o sa fac si liniste sa nu va deranjez. somn usor in continuare si revin mai tarziu.

Raluca 24 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna dimineata
Raluca vreau si eu cafeluta...Bebelusha nu mai vrea sa doarma. Ma duc sa mananc ceva ca imi cere de pe la 4 dimineata.

Va pup

Monica 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna dimineata fetelor........si eu care credeam ca daca intru pe la 7 nu gasesc pe nimeni......si eu atunci m-am trezit....acum nu am somn si cand o sa incep serviciul sa vezi atunci ca nu o sa ma mai pot trezi....!
Voi fetelor aveti bebei activi......al meu e tare cumincior....cateodata parca as vrea sa ma mai atentioneze....ca e fomica....ca vrea sa vorbesc cu el/ea(inca dilema).........!
Ma duc si eu sa-mi beau ....cafeluta.....pacat ca nu o putem bea impreuna ralu si aka......
Pupici.....revin ca va treziti toate

alexandra 24+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata!

Dolores, bravo!
In legatura cu sperma si declansarea contractiilor: si eu mi-am intrebat medicul la sarcina cu Matei. A zis ca numai in situatii speciale poate conduce la asta, adica daca exista o problema dinainte.
Asa ca noi n-am folosit "caciulitza" si n-au fost probleme..

Asiza, bine ai revenit din asa concediu.

Apropo de inghitit pastile, Ktrinel... E un chin. O tai in 2 (Elevit) si asa de abia aluneca pe gat.. Tot mereu imi vine sa...

Simo29, felicitari pt !

Aka, cu botezul. Daca e la restaurant eu as da bani macar cat sa acopar valoarea tacamurilor. Si, in rest, as cumpara cadouri frumoase pt bebe.

La hainutze (sunt moarta dupa hainutze de bebe) as lua marimi mai mari, adica inspre 1 an. Ca de bebelus mic o sa tot primeasca.
Sau puteti sa-i intrebati pe parinti ce le lipseste, de ce au nevoie.
Si daca e ceva mai costisitor puteti sa va grupati mai multi invitati.

Pt urmatorul botez (organizat acasa) noi am luat un scaun de masina (scoica). Dar in prealabil am vorbit cu parintii, sa nu se trezeasca cu 2.

Donia, nu mai zi mult de ciocolata ca acum iti expediaza Cleomoni un bax intreg. Doar si la intalnirea noastra ne-a rasfatat cu bomboane dulci..

Eu acu va las, ca ma asteapta muncaaaaaa
Zilele urmatoare o sa fie cam grele, ca trebuie sa tin locul si colegei de birou.
Rog tineti-mi pumnii sa fac fazta si sa nu ma enervez. Please!!

22+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Salutare burticute,

clujencelor no haideti sa ne vedem.
ziceti unde si cum si sper sa pot. eu lucrez in general pana pe la 3-4 dar dupa aceea e OK.si sa mai treaca caldurile astea.
nu am idee unde sa ne vedem dar o terasa draguta ar fi buna. in parcul chios cum zicea asiza sau si mai dragut si racoros ar fi sus la belvedere la terasa aceea. cum ziceti.
va pup pe toate si astept de stire.

In rest pupici la toate gravidutele frumoasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burtici!

pentru Cez si Luly!!! Sa va dea D-zeu numai bucurii in viata, copii frumosi si sanatosi si o nastere usoara sa aveti!

Bamboletta, sper ca azi sa fii mai bine decat ieri...
Ramsan, eu zic s-o suni pe Saryta sa vezi ce e cu ea...transmite-i toate cele bune si din partea noastra si spune-i ca o asteptam repede pe DC...
Aka, am vazut pozele cu bb-lusa...tare clare si frumusele, manca-o-ar mama!!!! Acuma, amintiri foarte placute despre nastere nu cred ca poti avea, deoarece, daca nasti natural, eu cred ca e o experienta destul de traumatizanta...insa unele percep si suporta durerea mai bine, iar altele...nici nu mai vor sa auda de un al doilea copil...depinde...in orice caz...mie mi-e o frica ...In legatura cu botezul: noi am pus si bani, si am luat si cadou, insa au fost care au pus numai bani (adica au acoperit meniul la restaurant si au mai pus ceva pe langa) si au fost oaspeti care au luat doar un cadou mai consistent...Eu zic sa puneti doar bani, ca e mai comod si nu risti sa cadorisesti pe ala micu' cu o dublura...
Kokorina, intr-adevar, minunea lui D-zeu...sa-ti traiasca bb-ii!!!!
Roana, intr-adevar mai bine sus la Belvedere decat Chios sau, daca stiti, pizzeria Mammma Mia in cartierul Grigorescu...putem sta pe terasa, au si praji si inghetata...fetele mai ocupate...stabiliti data si ora...

Salutari la toate burticutele...

Poze din vacanta

Oana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Asiza draga
eu lucrez in grigorescu si stau si aproape dar nu stiu exact unde e mama mia. pe langa hotel premier pe acolo? unde langa e o cofetarie?
mie imi convine oriunde ca vin cu masina deci mi-e Ok.
stabiliti ora si data si sper sa poata cat mai multe fete.
va pupicesc

Mergi la inceput