Ghinion?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Fetelor, multumesc mult pt.raspunsuri.Normal ca am schimbat ginecologul si azi am fost la un control.Este prea devreme sa fac un eco sa-mi certifice sarcina(dupa calculele mele am doar 2 saptamani) dar de infectie mi-a spus sa ma calmez ca exista remedii.Problemele sunt si de alte naturi(Rh negativ,un copil cu probleme genetice)dar stiu ce analize am de facut si imi doresc fff mult al 2lea copil.Chiar ma speria ideea ca o infectie urinara imi poate da planurile peste cap cand riscurile sunt mult mai mari din alte parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamini spune:

Poate ne impartasesti si noua numele macelarului care pretinde ca e medic.
E-coli traieste in mod normal in intestinul nostru gros, facand parte din flora apatogena (neagresiva) intestinala. Anumite motive (unele nu sunt cunoscute nici chiar de medicina) cum ar fi o stare de imuno-depresie (ex: o perioada de oboseala mai accentuata, de stres, etc.) le dau posibilitatea de a se inmulti mai tare decat normal si de a-si exacerba rolul. Uneori acestia transvazeaza (trec) intestinul si ajung in alte organe. Infectiile urinare sunt destul de intalnite in sarcina, de aceea urocultura este o analiza uzuala in cazul gravidelor. Aceste infectii, precum si diferite ciuperci care se localizeaza la nivelul mucoasei vaginale(candidoze), se datoreaza tocmai modificarilor hormonale, de ph, cresterii nivelurilor de glicogen din celule, adica modificarilor firesti din sarcina.
Asa ca felicitam pe dl dr ca a reusit sa uite chiar si notiuni ce tin de cultura generala, daramite meseria lui
Anca , mama lui Ghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Ancamini,chiar m-ai facut sa rad.Este vorba de o doamna doctor(Banceanu Mariana)(asta m-a si mirat,o femeie de obicei stie ce trairi sunt cand astepti un copil ,ce suferinta sa-l pierzi ...).
Viata noastra merge inainte,acum avem de unde alege si suntem liberi sa luam decizii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Adelyna, ai pus punctul pe "i"! Ciudata atitudinea din partea oricarui medic si cu atat mai mult din partea unei femei, care poate mai este si mama!
Imi pare bine ca te-ai linistit si te ateptam cu vesti proaspete dupa urmatorul control! Sunt sigura insa ca va fi totul super bine!

Mari

Mergi la inceput