Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 9
aime spune:
Try e posibil ca apa retinuta sa-si spuna cuvantul in greutatea luata...iti doresc succes si bafta la dr, sa fie bine si sa te linistesti. Poate n-ar fi rau sa-ti spuna si cat are bebe, ca greutate ma refer.
Otiliav spune:
Off, Try, tinem pumnii sa vii cu vesti bune!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mariussimiuc spune:
Try,bafta multa la doctor.Sper ca totul va fi in regula si ai sa te linistesti.Iti tinem pumnii!
Aime,Onitza,da,a prins fii-miu peste! Ajutat de tati!
Chichinete,ca dupa el.Pacat ca masura nu s-a pastrat proportional cu varsta sau statura! ![]()
Otilia,multumim! Nu mai stiu ce facea in poza aia,dar cred ca mai degraba impusca pozarul,ca e satul saracul! ![]()
Adriana,tu ai inceput serviciul de-ai lasat gemenusii la bunici? Io nu cred ca as putea.Tocmai am intrat in febra cautarilor de cresa/gradinita.Se pare ca e cam tarziu,dar...
Monica,condoleante!
Va pup pe toate!
roserb spune:
Try, iti tin si eu pumnii, sper sa fie totul in regula, incearca sa te linistesti un pic, desi te cred si te inteleg perfect ca esti panicata.O sa vezi ca bebe e bine
Otilia, nu cred ca vorbitul in somn si trezitul sunt din cauza cazaturii, probabil e numai o perioada trecatoare (Bianca a avut o perioada din asta in care se scula noaptea si urla cateva minute fara sa o pot consola in vreun fel, cred ca in jur de 2 ani)
Mie si pediatra copiilor si o prietena doctorita mi-au spus ca, daca copilul nu-si pierde cunostinta in urma loviturii, probabilitatea sa se fi intamplat ceva nasol e aproape 0.
ROxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
uff try scumpa si iubita. abia astept sa te aud cu vesti bune si sa iesi din starea asta care-mi dau seama ca te tine pe jar.
da miha merg la serviciu. si eu am spus ca nu as putea sa-i las singuri dar nu am alta optiune. daca aveam nu-i lasam nici eu. la cresa deja sunt inscrisi, incep din octombrie. ma bucur totusi ca nu-mi duc dorul si se simt atat de bine cu parintii mei. nimic niciodata nu se va compara cu viata la tara si ma bucur ca ei se simt bine. ca eu mor de dorul lor nu prea conteaza. ![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
miria_cristina spune:
Nu pun tarcul pe plaja.
Dar ma gandeam ca la piscina s-ar putea. Ideea mi-au dat-o unii care asa au facut. Acuma nu stiu nici eu ce gasesc.
Si cu culcatul nesupravegheata, poate vi s-o parea ciudat, dar nici acasa nu sta nimeni cu ea. E probata varianta asta de la inceput.
Bine, nu o las 3 ore singura! Ne ducem la cateva minute bune si ne uitam ce face. Deobicei, se trezeste, indiferent unde este si isi ia biberonul cu ceai, il bea, dupa care isi numara degetele vreo 1/2 de ora. Deja, s-a invatat cu modul asta de trezire. Daca intram repede peste ea dupa ce-a facut ochi incepe sa planga si ramane maraita destul de mult. Adica, dupa ce s-a trezit trebuie s-o mai lasi sa-si inghita galbenusul cam 1/2 ora. Am fost cu ea in diverse case si asa mi-a facut de la inceput fara ca eu sa vreau s-o invat.
Mai, una peste alta, nu stiu cum vom proceda. In fond, e prima data cand plecam cu ea 10 zile si nu stiu ce va fi si cum se va adapta! De asta mi-e frica!
Normal ca voi sta de ea, dar daca nu se adapteaza si o sa urle pe acolo de-o sa-mi vina sa plec acasa? Sau va face insolatie? Sau n-o sa manance? Sau mai stiu eu ce!!
Cred ca-s dusa cu capul rau de tot si inca n-am trecut linia de sosire!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
Buna. Va trimite Paul un zambet pentru fiecare!! 
TRY, BAFTA MULTA LA DOCTOR! sane spui ce ai facut! sanatate bebicului! DOamne ajuta!!! 

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
monica-elizabet spune:
fetelor va pup si va multumesc pentru raspunsuri
desi am bagat pere si tot felul de fructe in ea tot asa face kk...dar poate-si revine...mai asteptam
monica
onitza spune:
MONICA, inseamna ca asta o fi consistenta la kk Ruxitei..don't worry!
pupam un baietel curajos si o fetita scumpica foc!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
aime spune:
Monica pai stai sa-si faca fructele efectul
, stii ca ele isi fac treaba la nivel de intestin,si nu in stomac, nu cred ca au ajuns acolo ![]()