Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 7
Otiliav spune:
Paxela, mersi de vesti, tare ma bucur pentru progresele lui Mihaita si pentru ei ca sunt in vacanta. Si voua va tinem pumnii sa veniti cu vesti bune de la ecograf si stii ca n-ai voie ridicat/bai calde si multe alte restrictii, deja trebuie sa ai grija de bb mic si scumpik.
Aime, nici eu nu am inteles ce ai vrut sa spui. Munciti sau nu pentru surioara lui Vladutz
?
Bits, condoleante. Sa nu plangi prea mult sa sufere si bebe.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
buna din nou fetelor, sa va spun ce am facut astazi
am fost la dr initial pentru alex care avea o mica iritatie pe piept si am zis...hopa...l-a napadit vreo rubeola...am dat peste o doctoritza care a zis ca numai din analize de sange isi poate da seama de la ce este...asa ca i-a luat lui alex sange din vena(nu va pot explica cum a usa va povestesc prin ce am trecut noi astazi
rlat)...noi in timpula sta ii promiteam tot ca-i cumparam tot ce vrea el numai sa stea cuminte am primit si rezultatele intr-o ora si ne-a spus ca este o alergie si sa-i dam ceva similar cu peritolul...din vorba-n vorba ii spunem ca ruxi cam plange ueori cand face kk si ea ne intreba daca kk-aul este normal sau tare...sotul ii spune ca normal si dr-ita zice...aoleu pai atunci sa nu fii inghitit ceva si poate nu poate sa-l scoata afara...trebuie neaparat o radiografie...da-i si fa-i nu una ci 3 radiografii fiindca d-ra ruxi se misca si nu ieseau bine(am iradiat-o de-am zapacit-o)...rezultatele au aratat ca nu are nici un corp strain, dar totusi are destul de mult kk pe care nu-l elimina asa cum ar trebui si ea ne recomanda sa-i facem o mica clisma...eu cand am auzit am zis...hait...pana aici ne-a fost...asta e chinuitoare de copilashi, am cazut de comun acord cu sotul ca nu-i facem asa ceva ruxandrei, si asa elegant am plecat de-acolo...am zis ca zilele astea o sa-i dau mai multe fructe decat de obicei, mai multe lichide si o sa respectam totusi ce ne-a dat ea un medicament care cica regleaza tranzitul intestinal.
adevarul este ca ea face kk de vreo 3-4 ori pe zi(uneori) nu-l face pe tot...asta e senzatia mea, scoate putin...apoi se ia cu jaoca si uita sa mai faca kk...si dupa vreo ora incepe iar...dar din cate-mi aduc aminte si alex facea la fel cand era mai mic...acum face o singura data pe zi...
ai vostri copilashi cam de cate ori fac kk pe zi? si cam care este consistentza lui?
(sper sa nu radeti de intrebare)...al ruxandrei nu este nici moale nici tare, este asa cremos dar unoeri mai are si kk mai tare prin el(ca niste bilutze nu f tari dar parca au alta culoare decat restul kk-aului)
nici acum nu-mi vine sa cred prin ce am trecut astazi...
va pup, noapte buna
monica
mariussimiuc spune:
Monica,nu zapaci copilul cu clisme si alte minuni.Parerea mea e ca totul este normal.Cam asa face si Robert,doar ca el face o singura data pe zi sau poate doua.In mod sigur ati dat peste o chinuitoate de copii.
Felicitari lui Mihaita pentru progrese! 
Avem poze de la pescuit
Va pup pe toate!
bits spune:
fetelor multumesc mult!
ma oftic mai mult ca mi-au spus ai mei ca mormantarea e sambata si ca am timp sa vin de parca avioanele astea-s ca autobuzele
.
Monica condoleante pentru nasa ta!
Doamne peste ce tampita ati dat!ce ti-e si cu logica asta:cum adica daca face kk normal sigur a inghitit ceva!

.si Ken are momente cand face de 2-3 chiar 4 ori cate putin kk,iar cateodata are doar un dopulet mai tare iar restul e moale.stai linistita ca Ruxi e normala,anormala era doctorita aia!
octy
15,KENZO(1nov 2004)
aime spune:
quote:
Originally posted by aime
Oti multumim, da sa stii ca nici vorba de bebe 2
.
deci...acum ai inteles
Sunt f matinala, pe la 5.30 s-a foit puiul ca n-am mai putut sa dorm, so...mi-am baut si cafeaua cu tati....acu il astept sa se trezeasca.
Monica, incearca si cu miere de albine si nu te impacienta, si fructele au efect cum ai zis...cum sa "clizia o pauzasti" copila?
Ne bucuram sa auzim de Mihaita si de progrese si de concediu
.Andreea ce face Mariuca?
Miha si a prins ceva?
aime si
Vladimir
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Paxela felicitari si sa ai sarcina usoara si pui sanatos!!
As vrea sa te intreb, legat de mare, daca e cupilu' sub 2 ani au tarc?
Mie tare imi trebuie, ca nu stau dupa ea tot timpul. Asta ar insemna sa nu mai fac altceva decat sa alerg printre ceilalti oameni si sa-mi cer continuu scuze.![]()
Auzisem ca dau patut, scaunel de masa, dar tarc dau?
Frumoase pozele, AIME! Si intr-adevar arati tare bine!
Cu olitza eu nu o pun in mod constant. E vina mea, dar copilitza este oricum receptica si cuminte, asa ca nu-mi fac teama.
Of, ma omoara caldura asta la etajul 8 si aerul conditionat merge tot timpul!!
Chiar imi fac probleme cu copilul sa nu-i faca rau.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
cookie spune:
Bits, imi pare rau de bunicuta ta! Condoleante!
Monica, odihneasca-se in pace nasa ta!
Mai, mai, peste ce doctor ati mai nimerit si voi...vad ca povestiti de specimene unul si unul, numai buni de chinuit copiii 
Paxela, felicitari pentru samburel! sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! 
Aime
...nu stii la care sa te uiti mai inati...la scumpicelul cretzofolin sau la mami subtirica si frumusica...
onitza spune:
BITS, condoleante!!!!!! ai fost apropiata de bunica ta?? sa nu te superi ca te inteb, nu incerc sa fiu sadica sau ceva, ....noi nepotii nu am fost foarte acceptati de bunici nici din partea mamei , nici din partea tatalui...din partea mamei de fapt, pe frate-miu il adora, si ii dadea bani mereu, pt ca era baiat, iar eu , fiind fata(nu suporta fetele) ma batea mai mereu...pe mama a dat-o afara din casa la 16 ani, pt ca....era fata...nu se mai pun bataile prin care trecea.....
..in ciuda copilariei de cosmar, mama este painea-lui-DUmnezeu, iar eu nu pot decat sa ma bucur enorm de ea, sa o iubesc si sa o respect asa cum merita!!!
...din partea tatalui, era o femeie care a trait munind pamantul, la tara, a facut 9 copii, care s-au crescut unii pe altii; era rece...cand mergeam la tara, intram in curte, o strigam ca nu stiam unde e, iar ea era in gradina, culegea struguri, nu ne baga in seama (in gradina din fata casei, de langa poarta, deci ne vedea). In fine, ce voiam sa iti spun defapt, este ca eu am simtit lipsa dragostei bunicilor, chiar foarte mult, cand vedeam pe strada cum merg bunicii cu nepoteii de mana , cum le vorbesc in parc ......dadeam in plans...ai mei se speriau cand ma vedeau, dar ma intelegeau!
...am avut in schimb, o strabunica, cu care ma pot lauda, cu adevarat: e vorba de mama bunicii mele din partea mamei. A ramas vaduva la 25 de ani, cu 5 copii, nu s-a recasatorit. Ce mi-a placut foarte mult la ea, si pt ce a fost apreciata in to tsatul, era curatenia ei sufleteasca! era de o bunatate iesita din comun, calda, calma, ieseau cuvintele din gura ei despre Dumnezeu, ca mierea, avea in camera ei, un coltisor, unde se ruga, omasa cu multe icoane si lumanari. Cand suferea, se ruga, cand era fericita, se ruga, tot timpul se ruga. La biserica era prezenta tot timpul!!! mi-o aduc aminte, ca vorbea incet, era blanda, si zambea foarte des, chiar radea. MI-o amintesc razand! cand a murit, mama a visat-o, ca ii cerea sa faca chef!(mama face cheg foarte bun). NU am vazut-o pe mama sa planga asa mult cand a murit. Regretul meu mare a fost si este, ca nu am reusit sa ajung la inmormantarea ei.
Vai cat m-am intins!!!!!! te-am ametit!!! inca o data sincere condoleante, iar daca nu poti sa ajungi la inmormantare, stai linistita, pe bunica ta, o poti ajuta foarte bine, rugandu-te pt sufletul ei. Asa se spune ca pe mort, rugile il mai pot ajuta si chiar au efect.
Apropo de suflet, dupa ce mori....am vorbit mai demult, cu o femeie care se duce foarte des la biserica, e credincioasa, etc...si imi spunea ca daca ajungi in iad, sunt tot felul de pedepse...dar daca de ex, ti se chinuie tot corpul in acelasi timp, iar cineva sa roaga pt sufletul tau, iti pot scadea din intensitate durerile...nimeni de fapt nu poate stii cat de adevarat este, si cum este...in iad, ori in rai...dar asta se mai si simte...eu de ex chiar cred ca exista rai si ma gandesc adesea la asta, cat de frumos este acolo, ca sunt gradini multe, curg doua rauri, unul cu lapte , iar celallat cu miere, ca sunt biserici imense, ornate cu aur, in care canta ingerii...tot timpul se aud melodii religioase, care te ung la suflet....la iad nu vreau sa ma gandesc!!!!
Intr-o noapte, in saptamana mare a Pastelui, l-am visat pe socrul meu, care statea de vorba cu mine pt prima data (nu l-am cunoscut niciodata, il stiam decat din vedere). Imi spunea sa am grija de MIhai si ca o sa fie cu noi in ziua Sfanta de Paste!!!! l-am intrebat daca i se da voie sa vina sa fie cu cei dragi in zilele de sarbatoare si a zis ca da!!! de atunci , chiar cred ca fiintele dragi, care nu mai sunt printer cei vii, chiar sunt alaturi de noi in zile Sfinte!

MONICA, Paul face o data pe zi! si nu mi-am pus problema ca e prea putin...fiecare are ritmul lui...stai mami linistita, Ruxi e ok, mai urmareste cum mai face, dar asa, pt linistea ta.
Paul nu ca a plans cand l-am tuns, a urlat rau de tot, dar trebuia tuns ca nu se mai putea:(..mi-a fost mila rau de el...m-a ajutat si MIhai, singura nu reuseam.
FELIS, felicitari pentru progresele lui MIhaita si vacanta placuta!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
paxela spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Buna, fetele!
Paxela felicitari si sa ai sarcina usoara si pui sanatos!!
As vrea sa te intreb, legat de mare, daca e cupilu' sub 2 ani au tarc?
Mie tare imi trebuie, ca nu stau dupa ea tot timpul. Asta ar insemna sa nu mai fac altceva decat sa alerg printre ceilalti oameni si sa-mi cer continuu scuze.
Auzisem ca dau patut, scaunel de masa, dar tarc dau?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
tarc nu am vazut pe nicaieri, scaune de masa sunt la majoritatea teraselor, patut special de copil nu am avut, dar nici nu am cerut, silviu a dormit intr-un fotoliu pat lipit de patul nostru
daca vrei pat de copil trebuie sa ceri la agentie cand rezervi locurile
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
onitza spune:
CITITI, E FOARTE FRUMOS!!! Postat de un membru la casa credintei , cu nickul Cici:
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi indeparteze obisnuinta.
Dumnezeu a spus NU.-Nu eu trebuie sa ti-o indepartez,ci tu trebuie sa renunti la ea.
I-am cerut lui Dumnezeu sa-l vindece pe copilul meu handicapat.
Dumnezeu a spus NU.-Spiritul sau este intreg,iar corpul sau este trecator.
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare.
Dumnezeu a spus NU.-Rabdarea este un derivat al durerilor ;ea nu se acorda ,ea se invata.
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea fericire.
Dumnezeu a spus NU.-Eu iti dau binecuvantare ;fericirea este in tine.
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma scape de durere.
Dumnezeu a spus NU.-Suferinta te face sa lasi la o parte grijile lumesti si te aduce mai aproape de mine.
I-am cerut lui Dumnezeu sa creasca spiritul meu.
Dumnezeu a spus NU.-Tu trebuie sa te cresti pe tine insuti,dar ma voi ingriji sa fii roditor.
I-am cerut lui Dumnezeu toate lucrurile care ar putea sa-mi incante viata.
Dumnezeu a spus NU.-Eu ti-am dat viata asa ca poti sa te bucuri de toate lucrurile.
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma ajute sa-i iubesc pe altii asa de mult cat ma iubeste El pe mine.
Dumnezeu a spus... Ahhhhh,in sfarsit ti-a venit ideea cea buna.
Fii binecuvantat de Dumnezeu.
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!