Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 11
emaaimee spune:
dezvoltare 12 luni:
http://www.babycentre.co.uk/baby/development/12mth/
Milestone chart: 13 to 18 months:
http://www.babycentre.co.uk/toddler/development/milestonecharts/13to18months/
(dati click jos pt 7-12luni)
de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
caterina71 spune:
Emaaimee, felicitari pentru pasii nesustinuti ai Oanei!
Simona, pupici multi lui Mario, sa se faca bine flacaul!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... inclusiv de la motz
sunt mare...
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by svety
Multumim fetelor de urari. Nu pot sa cred ca puiu mic face un an...sau a trecut un an de cand...Vai dor mi-e de primele zile, primele saptamani. Asa de cuminte era, nu ca acum cand bea apa din WC.
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Ihihiii ,mai are un frate..pe Rares si el a ajuns ieri la vasul WC si se spala pe miini
Daca am uitat usa deschisa ; masina de spalat era acoperita,nu de alta dar mi-e teama ca-si prinde degetele cu hubloul!
andatudor spune:
Emanuela-stai linistita ,ca nici Andrei nu merge ,nici in patru labe,nici in doua.Asa e el mai lenes,dar ar merge sustinut de manute toata ziua,prin casa pe afara peste tot vrea sa mearga.Lasa cand or fi ei pregatiti n-o sa ne mai tinem la ei!
Dede-bine ai revenit! Da-ne mai multe detalii despre cum v-ati distrat si cum l-ati "rasfatat "pe Adi,ca asta era ideea ,nu?Felicitari si Medeei pt. primii pasi!
palmyrah2002 spune:
Emaaimee,ar fi frumos sa ne putem intilni.
Cu siguranta ai nostri copilasi ar face o pereche pe cinste!
FELICITARI si pentru primii pasi!
Delia,FELCITARI pentru primii pasi ai Medeei !
Laura25 spune:
HEEEEELLLLPPP!!! Mi s-au umflat sanii si am dor si am facut niste noduli de vai de mine! Dati-mi un sfat!! Am pus apa rece, s-a mai atenuat, dar ... Pot sa-i masez? Sau sa-i las in pace ca mai tare stimulez lactatia? Am sa ma storc un pic cand chiar nu o sa mai pot ... Off , off ...
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
emaaimee spune:
Laura,mulge-te un pic.maseaza-te usor in timp ce faci dus alternativ cu apa calda si rece.da cu cr de galbenele.fa asta f des pana nu simti nodulili deloc.sucess.
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
caterina71 spune:
Asa, sa va spun de petrecerea fetei. De pe tava a ales banii, pe care i-a aruncat apoi jos, cartea, asisderea. Apoi, la obiectul 3, asa cum se vede si in filmul postat la 22 iulie, a pus mana pe mormanul de chei, de la masina, ca sa, firma, apoi a intis mana stanga si-a insfacat parfumul, le-a lasat apoi, neridicandu-le, a pus mana pe calculator, l-a lasat, si in final a ridicat telefonul mobil. Asa ca daca se pune ce ridica, inseamna ca va castiga bani sper eu suficienti pentru o viata linistita, va invata bine si va fi comunicativa cu ceilalti, sau va lucra intr-un domeniu care va necesita o asemenea abilitate... cine stie. Mai avem acolo un film si de la taiatul motului, iar la final pozele de dupa tunsul fetei de catre sot cu masina... Sunt la filmulete si poze inclusiv de la mot.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... inclusiv de la motz
sunt mare...
emaaimee spune:
Cristina,veniti la mare sa intelegcand?eu stau in Cta acum si dk puteti ne vedem.Oani e "data",dar merge o joaca cu Rares si Mihnea
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
mersic de urari
primi pasi(3-5)zdraveni fara buf au fost pe 3 iul,acum merge bine dk vrea.
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII