Aspirante optimiste >35 ani -cap2-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_p spune:

Buna dimineata!
Am intrat sa va salut.
Felicitari Tabithei! Iti tin pumnii si eu, alaturi de toate aspirantele sa fie bine pana la capat!
Eu nu am multe noutati. Sunt in ziua 6 a CM deci prea curand nu voi avea alte vesti.
Numai bine tuturor si la cat mai multe II,
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Tabitha sigur e cu ochi! Dc liniuta a 2-a s-a pozitivat repede e cu ochisori. Iti tin pumnii si sa ne dai vestea repede ca suntem nerabdatoare sa aflam vestea cea buna. fata curajoasa si perseverenta. Era cazul sa iasa soarele pe straduta ta.
Mirela felicitari pt curaj. Asa te vreau ! Rezolva-ti si nasucul si apoi vine bb. Te pup si sper sa pot sa-ti raspund astazi pe PM.
Fetelor la mine luna ac ciclu f putin, 2 zile ceva, 2zile pauza si apoi 1 si jum cateva picaturi. Luna asta am luat nou ceai de coada soricelului si ceai de napraznic. Astea sa fie cauza? Voi ce ziceti? La care sa renunt? Eu cred ca e vb de coada soricelului.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

corina, miki-miki:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Felicitari, Tabitha!Sper din tot sufletul ca o sa faci si ecografia si o sa te linistesti.Sunt convinsa ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Multumesc, piticule. Va tin si voua pumnii sa aveti astfel de momente cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Tabitha, felicitari!!!!!!!

Numele meu de botez e Veronica, pentru listuta, si multumesc anticipat cui o va duce la biserica, pentru rugaciuni.

Eu am iar programare la Big M pe 31, sa-l anunt oficial ca nici a 6-a inseminare nu a reusit, sper sa ma programeze la FIV

Eu intru aici mai des sa ma uit la lista celor care au ramas gravide, sa ma bucur pentru ele, asa mai prind si eu speranta...

Bafta la toata lumea,

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Ma bucur si eu ptr. Tabitha..."istoria" tratamentului ei nu mi-l amintesc....care a fost motivul (ultimele analize, tratament) aparitiei liniutelor??

Va imbratisez, Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Chiar ca asa mai prinzi speranta !Mie sincera sa fiu mi-a dat un puternic imbold !Am sunat la Bucuresti, marti ma duc la analize si ma programez pentru laparo la Big M . Ura! Ura! Ura!Tabitha, esti prima fata cu probleme ca ale noastre (si eu am trompele obturate cu sactosalpinx) pe care am auzit-o ca a reusit .Poti, te rog, sa imi scrii si mie un PM. Pe care parte ai reusit?Pe partea cu trompita bolnava? Sau pe cealalta? Ce ti-au spus medicii dupa ce ti-au facut operatia? La mine sotul e O.K., din pacate eu sunt cea...defecta. Tare sunt fericita azi...pentru Tabitha si pentru toate fetele care VOM REUSI!

Mergi la inceput

Madalina: pe scurt iata istoricul: sotul are azoospermie, anul trecut am facut FIV + ICIS, nereusit. In ian. 2006 am fact laparo, mi-au desfundat ambele trompe, dar oricum erau probleme - pe stanga avusesem hidrosalpinx si acum risc SEU iar pe dr. am sindrom aderential pelvin. Am inceput IA-urile cu donator. Dupa 3 luni de IAD nereusite, am facut HSG luna trecuta, tr. st. era buna, cea dr. cu ceva probleme, dar se pare ca s-a desfundat in timpul HSG. Luna asta am facut IAD dubla si in ziua 28 aveam un test un pic pozitiv, azi era mai tare pozitiv (am pus poze la cap. Vine barza?)

Victoria:

Piticule: am ovulat luna asta pe partea stanga, acolo unde dr. mi-au zis ca risc SEU. Dr. care m-a operat chiar mi-a recomandat sa nu fac IAD in lunile in care ovulez pe stanga, dar nu am ascultat-o. O sa vedem ce si cum saptamana viitoare. Daca mai ai intrebari, poti sa le pui aici sau pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Multumesc ptr. raspuns Tabitha.
Ai avut ceva...de facut...dar a dat roade.

Eu nu stiu exact ce sunt FIV + ICIS. N-am facut nicideuna.

Chiar mai scris pe forum: mie ovarele (ecg pelvica)si trompele (sonopingografia- cam asa ceva)mi-au iesit la ecografie "perfecte"...acum 2 ani...ai facut ceva din tratamentul Liviei? Sotul tau a luat ceva?

Salutari la toata lumea!
Va pup!

Mergi la inceput